۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۵۸
کد خبر: 82586677
T T
۰ نفر
چهارمين كمپ ترك اعتياد در قروه به بهره برداري رسيد

سنندج- ايرنا- چهارمين كمپ ترك اعتياد به نام نسيم شفق كردستان روز سه شنبه با حضور مسئولان شهرستان در قروه به بهره برداري رسيد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، رئيس اداره بهزيستي شهرستان قروه در افتتاح اين كمپ گفت: در حال حاضر در جامعه كنوني اعتياد به مواد مخدر يكي از مشكلات بهداشتي و اجتماعي است كه تبديل به مهم ترين دغدغه فكري مسئولين و خانواده ها شده است.
سارا عبدي افزود: بر اساس آمارهاي موجود، سن گرايش به مواد مخدر در جامعه كاهش يافته است وضع موجود در جامعه ما جاي نگراني دارد اين امر نياز به همدلي و هم فكري بوده تا موضوع آسيب‌هاي اجتماعي در جامعه كاهش يابد و جوانان را از اين گرفتاري نجات دهيم.
وي با اشاره به اينكه علاوه بر هزينه هايي كه براي درمان و بهبود معتادان خرج مي شود، خسارت گزافي از نظر اقتصادي بر جامعه تحميل مي شود اظهار كرد: در اين راستا تشكل هاي مردمي در زمينه كاهش هزينه ها و درمان معتادان تاثيرگذار هستند.
وي با بيان اينكه سازمان بهزيستي در زمينه مبارزه با مواد مخدر، اعتياد و كمك به خانواده هاي معتاد در 2 حوزه پيشگيري و درمان به اين خانواده ها خدمات ارائه مي دهد ادامه داد: در حوزه پيشگيري برنامه هاي آموزشي با رويكرد اجتماع محور با اعتبار 100 ميليون ريال در سال گذشته در بين محلات شهري و روستايي اجرا شد.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان قروه با اشاره به حوزه درمان از طريق سازمان هاي مردم نهاد افزود: چهار كمپ ترك اعتياد، 2 انجمن پيشگيري از اعتياد ، 2 مركز مشاوره محلي و عمومي و پايگاه هاي سلامت روان محلي در اين راستا به سازمان بهزيستي خدماتي ارائه مي كند.
به گفته وي در هفته بهزيستي مركز متادون درماني در راستاي اجراي طرح كرامت در شهر دلبران به بهره برداري خواهد رسيد.
عبدي افزود: در سال گذشته براي درمان معتادان و كمك به خانواده هاي آنها 300 ميليون ريال هزينه شد و در شهرستان قروه در حال حاضر 120 تا 130 بيمار در چهار كمپ ترك اعتياد دوره درمان خود را در مدت 28 روزه سپري مي كنند.
معاون سياسي-اجتماعي فرماندار قروه نيز در اين آئين با بيان اينكه اعتياد ريشه بيشتر ناهنجاري هاي اجتماعي در جامعه است گفت: بسياري از ناهنجاري ها و مشكلات در جامعه يك گوشه آن به اعتياد برمي گردد.
حاجعلي آوجي افزود: اعتياد به عنوان بزرگ ترين آسيب اجتماعي و چالش در جامعه ما مطرح است و دشمنان مي خواهند جوانان ما به جاي پيشرفت علمي، ورزشي و فرهنگي خود را درگير مواد مخدر كنند، تا كشور از پيشرفت بازماند.
وي پيشگيري را بهترين شيوه مقابله با اين پديده عنوان كرد و اظهار داشت: بدون شك پيشگيري بهترين شيوه مقابله با اين بلاي اجتماعي است كه در اين راه نقش آموزش و تعليم و تربيت خود خانواده ها را بايد جدي گرفت.
آوجي اضافه كرد: خانواده به عنوان اولين مكان رشد شخصيت و باورهاي رفتاري فرد، در حفظ و رشد صحيح نوجوانان و جوانان نقش به سزايي دارد.
وي تاكيد كرد: بايد به بحث مراقبت هاي بعد از خروج معتادان از مراكز درماني اعتياد توجه بيشتري شود و معتادان بهبود يافته بعد از ترك و بهبودي به حال خود رها نشوند.
يكي از مسئولين كمپ ترك اعتياد شفق كردستان نيز گفت: اعتياد در جامعه به فاجعه بزرگي تبديل شده كه اكثر خانواده ها را به آن درگير كرده است.
مظفر غلامي با اشاره به فرموده امام راحل نجات يك معتاد نجات يك جامعه است افزود: جمعي از خيرين و معتمدين براي مبارزه با مفاسد اجتماعي از جمله مبارزه با مواد مخدر و درمان آن كمپ ترك اعتياد به عنوان كمپ عام المنفعه راه اندازي شد.
به گفته وي هدف از ايجاد اين كمپ صرفا رضاي خدا و قدم گذاشتن در راستاي منويات رهبري است.
غلامي اضافه كرد: به ‌دنبال تاكيد مقام معظم رهبري به منظور مبارزه با آسيب خانمان‌سوز اعتياد، طرح جامعي تحت عنوان طرح كرامت در دستور كار سپاه قرار داده است.
وي گفت: طرح كرامت نمونه‌هايي از رويكرد اجتماعي مبارزه با موادمخدر است كه با همكاري سپاه و به منظور پاك‌سازي نقاط آلوده به مواد مخدر در دست اجرا است.
غلامي با اشاره به اينكه ظرفيت پذيرش اين كمپ بين 40 تا 50 نفر است افزود: در حال حاضر اين كمپ با 24 بيمار فعاليت خود را آغاز كرده است.
وي اظهار كرد: با گسترش اين كمپ و با اجراي فعاليت هاي عمراني امكان افزايش ظرفيت پذيرش تا 120 نفر وجود دارد.
وي گفت: براي توسعه اين مركز لازم است ادارات ذي ربط از جمله شهرداري، اداره راه و شبكه بهداشت همكاري لازم را داشته باشند.
7345/6108
**خبرنگار: سارا صالحي/**انتشار دهنده: اميد بهمني