۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱:۰۷
کد خبر: 82597645
T T
۰ نفر
علی جنتی: در انتخابات ریاست جمهوری مردم به اندیشه رای دادند

مشهد- ایرنا- عضو شورای مركزی حزب اعتدال و توسعه گفت: در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری رای مردم به فرد نبود بلكه به تفكر و اندیشه بود.

علی جنتی پنجشنبه شب در همایش تجلیل از فعالان حزب اعتدال و توسعه خراسان رضوی در انتخابات ریاست جمهوری در مشهد افزود: جبهه حامی دكتر روحانی طرفدار آزادی های سیاسی و بیان، اقتصاد آزاد و تعامل با جهان بود و جریان حامی رقیب نیز به دنبال محدود كردن آزادی های فرهنگی و اقتصادی، حامی اقتصاد دولتی و محدود كردن رابطه كشور با دنیا بود.
وی با بیان اینكه علت پیروزی ما در انتخابات این بود كه همه در كنار هم ایستادیم، اظهار كرد: اینك جریانهای سیاسی حامی دولت دوازدهم نباید به دنبال سهم خواهی باشند. در غیر این صورت در انتخابات آینده مجلس و ریاست جمهوری بازنده خواهیم شد.
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تلاش مخالفان دولت برای مسدود كردن شبكه های اجتماعی و اظهار نظر برخی در استانها نسبت به موسیقی گفت: برخی می گویند اگر كسی موسیقی می خواهد از شهر بیرون برود اما برخی دیگر می گویند بگذارید مردم خودشان فكر كنند و دكتر روحانی نماد این تفكر است كه با اقبال مردم مواجه شد.
جنتی در ارتباط با سند 2030 نیز افزود: ترجمه این سند موجود است و تنها یك نكته مربوط به برابری جنسیتی وجود دارد كه ما با تحفظ به صورت رسمی نظر خود را در این زمینه اعلام كردیم اما ببینید چه حاشیه هایی برای این مساله درست كردند، گفتند اگر روحانی سركار بیاید می خواهد همجنس بازی را در كشور توسعه دهد لذا باید گفت در این دوره از انتخابات، اخلاق قربانی سیاست شد.
وی اظهار كرد: روحانی امروز رئیس جمهور همه ملت ایران است و كسانی كه رای نیاوردند هم باید به رای اكثریت تن دهند و هدف اصلی همه باید توسعه كشور و منافع ملی باشد.
جنتی گفت: پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات شورای اسلامی شهر مشهد در كنار دیگر پیروزی های جریان حامی دولت، فتح الفتوح بود اما با توجه به یك دست شدن نیروها باید مراقب بود، اختلاف ایجاد نشود.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در دولت آقای احمدی نژاد 890 هزار نفر معادل حدود یك سوم نیروهای دولت، استخدام جدید صورت گرفت كه بسیاری فاقد شایستگی بود و برخی فقط در ستادهای انتخاباتی وی فعالیت یا حضور داشتند.
وی اظهار كرد: نهاد ریاست جمهوری در پایان كار دولت آقای خاتمی 700 نیرو داشت اما این تعداد در پایان دولت احمدی نژاد به سه هزار و 700 نفر رسید.
وی گفت: در این شرایط بود كه دولت یازدهم بكارگیری نیروی جدید را ممنوع كرد اما انتظار از دكتر روحانی این است كه در دولت جدید كار متفاوت باشد.
جنتی اولویت اصلی دولت دوازدهم را اشتغال، رونق اقتصادی و مقابله با نابسامانی های اجتماعی حاصل از این مشكلات عنوان كرد.

* تلاش و موفقیت های دولت یازدهم موجب رغبت مردم به دكتر روحانی شد
دبیرحزب اعتدال و توسعه خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: با تلاشهای دولت یازدهم به ویژه در بخش سیاست خارجی و اقتصاد، موفقیت هایی به دست آمد كه به حاكمیت آرامش در جامعه انجامید و موجب رغبت مردم به دكتر روحانی شد.
امیرحسین تقی پور افزود: حزب اعتدال و توسعه به همراه نخبگان به دعوت از مردم پرداخت و با همه ظرفیت برای انتخاب دكتر روحانی تلاش كرد.
وی خواستار بهره گیری از كسانی در دولت جدید شد كه در دولت گذشته و رقابتهای انتخاباتی 'پاشنه خود را ور كشیدند.'
دبیر مجمع روحانیون مبارز خراسان رضوی نیز گفت: تا حاكمیت و مدیریت جامعه اصلاح نشود، نمی توان انتظار داشت جامعه از چالشها نجات پیدا كند لذا كار سیاسی زیربنای اصلاح جامعه است.
حجت الاسلام علی عجم افزود: برخی از افراد جامعه مذهبی، كار سیاسی را با آبرو و دینداری خیلی سازگار نمی دانند، اما امر به معروف واقعی نظارت بر جریان مدیریت كشور است و این مهم با مشاركت فعالان سیاسی صورت گرفت.
منتخب نخست انتخابات شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: در انتخابات گذشته مردم نشان دادند در كشور یك رنسانس فرهنگی رخ داده و جامعه از یك فضای تاریك به فضایی روشن وارد شده است.
امیر شهلا افزود: در انتخابات ریاست جمهوری رقیبان از همه ظرفیت های تبلیغاتی خود استفاده كردند و شعار یارانه 250 هزار تومانی، كارانه 150 هزار تومان و تولید پنج میلیون شغل در سال را سر دادند تا جایی كه ما تا حدی نسبت به نتیجه انتخابات دچار تردید شدیم اما نتیجه انتخابات نشان داد، خواست مردم وعده و شعار نان نبود.
وی با اشاره به مشكلات اساسی ابتدای كار دولت یازدهم و لزوم بكارگیری پیشكسوتان در آن دولت اظهار كرد: اكنون كه وضعیت كشور از حالت آژیر و اضطرار به حالت عادی درآمده، از دولت دوازدهم انتظار داریم با كادر سازی و جانشین سازی اقدام به جذب جوانان در بدنه دولت كند.
وی گفت: اگر روند جانشین سازی در این دولت انجام نشود در سال 1400 نه تنها پیشكسوتی برای فعالیت در حوزه دولت باقی نمی ماند بلكه عقبه ای نیز برای شركت در انتخابات نخواهد ماند و دولت با بحران كادر مواجه خواهد شد، لذا باید در دولت دوازدهم به جوانان و فعالان انتخاباتی در كشور از سر صدق و مهربانی نگریسته شود.
در این مراسم از چهره های شاخص و فعال حزب اعتدال و توسعه خراسان رضوی در عرصه انتخابات قدردانی شد.
3221 / 6053 خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم