سيدمرتضي موسويان روز يكشنبه در حاشيه بازديد از بيست وسومين نمايشگاه بين المللي الكامپ با اشاره به وجه تمايز اين دوره نمايشگاه با دوره هاي قبل افزود: اصولا در نمايشگاه ها يكي از اهداف، توسعه تجارت هاي «B TO B» است كه به معني «بنگاه تو بنگاه» است، به اين معنا كه شاهد آن هستيم كه عملي انجام شده و در نمايشگاه محصولي كه هنوز در بازار ارائه نشده، معرفي مي شود.
وي همچنين گفت: اين اهداف و برنامه هاي حرفه اي براي نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال نيز فهرست شده كه كمك بسزايي در زيرساختهاي مكانيزه براي ايجاد ارتباط «B TO B» و توسعه صنعت رسانه هاي ديجيتالمي كند.
مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در عين حال اظهار داشت: پيش بيني مي شود كه براي نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال امسال كه در پاييز برگزار مي شود، يك ماه زودتر در سايت و هم به صورت هارد كپي كتاب نمايشگاه را در اختيار مخاطبان قرار دهيم كه حاوي شركت كنندگان و اطلاعات مربوط به محصولات و زمينه فعاليتهايشان خواهد بود كه براي ايجاد ارتباطات «B TO B» كمك شاياني خواهد كرد.
رئيس مركز فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: با توجه به ويژگي نمايشگاه الكامپ مي توان با بخش هاي مختلف دولتي ارتباط خوبي پيدا و نيز از ارتباطات «جي تو سي» استفاده كرد.
موسويان همچنين درخصوص شبكه ملي فرهنگ گفت: اين شبكه با ٤٠٠ خانه فرهنگ ديجيتال در كل كشور در حال فعاليت است كه شامل تمامي فعالين زمينه رسانه هاي ديجيتال است و هزينه ها را كاهش مي دهد كه مي توان با مراجعه به سايت saramad.ir يا samandehi.ir و عضو شدن در شبكه محصولات خود را بدون هيچ تزريقي در اختيار مردم قرار دهند.
وي همچنين درخصوص سهم فناوري اطلاعات در اقتصاد جهاني اذعان داشت: ايران با وجود دارا بودن يك درصد از جمعيت جهان، انتظار مي رود كه به همين ميزان توليدات، نقش آفريني هايي در زمينه فناوري هاي دنيا داشته باشد.
رئيس مركز فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال گفت: درآمد كشور در بحث فناوري هاي اطلاعات حدود ٤٥ هزار ميليارد تومان است كه با احتساب يك درصد ازد رآمد دنيا بايد اين عدد را به ١١٠ هزار ميليارد تومان ارتقا دهيم.
موسويان ادامه داد: پيش بيني مي شود كه در برنامه ششم توسعه اين رقم به ٨٥ درصد از هدف ايده آل نزديك شود.
وي همچنين درمورد چگونگي توليد محتوا در ايران گفت:حدود ٣٠٠ هزار كانال و گروه فارسي زبان موجود است كه از اين بين ٧٥٠٠ كانال توليدكننده محتوا هستند و بقيه نقش دهنده بوده اند كه درصد خيلي كمي است.
موسويان درخصوص قوانين فضاي مجازي و ممكن نبودن فيلترينگ در فضاي مجازي نيز گفت: فضاي مجازي همان فضاي دوم است كه مردم با آن در ارتباطند و نياز است در اين فضا قوانين و مقرارت مجدد نوشته شود و نيز نياز است كه حكمراني و مديريت در فضاي دوم با ادبياتي بازنويسي شده صورت گيرد، بنابراين فيلترينگ ممكن نيست و مردم بايد با ارتقاي سواد فرهنگي خود از ابتدا وارد ناهنجارها نشوند.
بيست وسومين نمايشگاه بين المللي الكامپ از روز جمعه 30 تير ماه گشايش يافت و تا دوم مرداد ماه در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي تهران ميزبان علاقه مندان و بازديد كنندگان است.
فراهنگ **1355 ** خبرنگار: علي اكبر قزوينيان * انتشار: اميد غياثوند
تهران - ايرنا - عضو شوراي عالي فضاي مجازي كشور با تاكيد بر ممكن نبودن فيلترينگ فضاي مجازي گفت: فضاي مجازي فضاي در ارتباط مردم بوده و نياز است در اين فضا قوانين و مقرارت مجدد نوشته شود.