به گزارش خبرنگار ایرنا ، این دو در منطقه شنا ممنوع ' سنگ چین ' در ساحل بهزیستی و در دهانه رودخانه وارد آب شده بودند.
رئیس كمیته پیشگیری و كاهش غریق دریا در بابلسر به خبرنگار ایرنا گفت كه این پدر و پسر بدون توجه به هشدارهای پیاپی ناجیان غریق و با وجود نصب تابلوهای شنا ممنوع ، وارد آب شدند .
علی روستایی افزود : جسد پدر توسط ناجیان از آب بیرون كشیده شده و تحویل امدادگران اورژانس 115 شد تا به بیمارستان شفاء بابلسر انتقال یابد ولی جسد فرزند تاكنون پیدا نشده و عملیات جست و جو توسط ناجیان غریق و هلال احمر ادامه دارد.
طرح سالمسازی دریا با هدف حفاظت از امنیت شناگران و استقرار ناجیان غریق در 96 نقطه از سواحل مازندرانی دریای خزر از اول خرداد ماه امسال به اجرا گذاشته شد.
آمار تلفات ناشی از غرق شدن در دریای مازندران در چهار سال گذشته با برنامه ریزی دستگاههای متولی به مدیریت استانداری رو به كاهش گذاشت .
امسال بر اساس اعلام دبیر ستاد ساماندهی دریای خزر در مازندران ، 350 نقطه حادثه خیر در سواحل مازندرانی دریای خزر برای جلوگیری از شنا با تابلوی ' شنا ممنوع ' نشانه گذاری شده است .
همچنین 900 ناجی غریق برای 300 نقطه حادثه خیز دریای خزر كه بیشتر مورد اقبال مسافران قرار می گیرد ، در نظر گرفته شده و مستقر شده اند.
پارسال 79 نفر در سواحل دریای خزر در مازندران جان خود را از دست دادند كه افزون بر 95 درصد آنان مسافران تابستانی بودند و از لحاظ تقسیمات جغرافیایی استان های تهران و سه گانه خراسان بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.
با اجرای طرح سالمسازی دریا در سواحل مازندران از سال 92 تا 95 آمار غرق شدگان در این منطقه افزون بر 63 درصد كاهش یافت.
براساس آمار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران ، مازندران نخستین استان مسافرپذیر در تابستان 95 بود و تنها در تعطیلات عید فطر پارسال حدود 2 میلیون مسافر از ساحل خزر در مازندران استفاده كردند.
طرح سالمسازی دریای خزر در مازندران تا پایان شهریور ادامه دارد.
خبرنگار : فریبرز سیفی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7343/1654
ساری - ایرنا - پدر 55 ساله و پسر 18 ساله مشهدی روز چهارشنبه هنگام شنا در منطقه شنا ممنوع دریای خزر در آب های ساحلی بابلسر غرق شدند.