۱۰ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۳۶
کد خبر: 82616956
T T
۰ نفر

افزايش آسيب پذيري هند در برابر حملات سايبري

۱۰ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۳۶
کد خبر: 82616956
افزايش آسيب پذيري هند در برابر حملات سايبري

دهلي نو-ايرنا- موسسه فناوري اطلاعات هند روز سه شنبه با انتشار گزارشي اعلام كرد طرحهاي دولت براي مبارزه با پول سياه و ديجيتالي كردن اقتصاد باعث افزايش آسيب پذيري كشور در برابر حملات سايبري شده است .

به گزارش ايرنا،اين موسسه از دولت هند خواسته است براي جلوگيري از افزايش حملات سايبري هرچه سريعتر توان دفاعي خود را در برابر اين حملات از طريق ايجاد كميسيون امنيت سايبري ارتقاء دهد.
در بخشي از اين گزارش آمده است دولت چندين طرح براي مشاركت شهروند در اقتصاد ديجيتالي آغاز كرده اما مراكز امنيت سايبري كه توسط بانك مركزي هند تاسيس شده از امنيت كافي برخوردار نيست و كارايي لازم را در خصوص جلوگيري از حملات ندارد.
حمله چندي پيش گروههاي هكر و باج افزار به هند نشان كه اين كشور از توان كافي براي مبارزه با حملات سايبري را ندارد.
به گفته كارشناسان ،هند بايد براي تامين امنيت سايبري دستكم به چهار ميليارد دلار سرمايه گذاري نياز دارد.
جرايم اينترنتي در سالهاي اخير در هند به شدت در حال افزايش است به گونه اي كه اينگونه جرايم و حملات سايبري با افزايش چند برابري از 71 هزار و 780 مورد در سال 2013 به 300 هزار حمله در سال 2015 افزايش يافته است.
به گفته پليس هند، تنها در شهر پونا، در شش نخست امسال بيش از 2 هزار مورد جرم سايبري به ثبت رسيده است .
سازمان واكنش اضطراري رايانه اي هند چندي پيش با انتشار گزارشي اعلام كرد در شش ماه نخست سالجاري ميلادي در هر 10 دقيقه يك جرم سايبري رخ داده است .
اين جرايم اينترنتي شامل كلاهبرداري اينترنتي، اسكن و كاوش، هك وب سايت ها، اقدامات مخرب و خلاف عرف، انتشار ويروس يا كد مخرب، باج افزار و خود داري از خدمات بوده است.
به عقيده كارشناسان، با افزايش شمار كاربران اينترنتي نبايد زيرساخت هاي حياتي كشور بر روي اينترنت قرار داشته باشد.
همزمان با افزايش حملات سايبري ،حمله باج افزارها به رايانه هاي سازمان هاي دولتي و ادارات باعث نگراني هرچه بيشتر مقامات دولتي شده است .
حمله ماه گذشته باج افزار موسوم به 'پتيا Petya به بندر جواهر لعل نهرو باعث فعاليت بزرگترين بندر كانتينري هند در بمبئي شد.
اين حمله سايبري يك ماه پس از آلوده شدن هزاران رايانه در سراسر جهان به باج افزار 'وانا كراي' كه با قفل كردن اطلاعات حساس براي باز گرداني آنها باج درخواست مي كرد اتفاق افتاد.
در نتيجه اين حمله 102 سيستم رايانه اي در پليس آندراپرادش آلوده شد و فعاليت كارخانه توليد خودرو در چناي را براي مدتي متوقف كرد.
پس از اين حمله دولت هند از مقامات دولتي كه مراكز حساس مشغول به كار هستند درخواست كرد براي جلوگيري از سرقت اطلاعات حساس از رايانه هايي استفاده كنند كه به شبكه اينترنت متصل نباشند.
كارشناسان معتقدند هند به رغم توانمندي بالاي در زمينه توليد نرم افزار، آمادگي لازم براي مبارزه با حمله هاي سايبري ندارد و بدافزارها به راحتي مي توانند به زيرساخت ها،بانك ها وحتي دستگاههاي سياسي و اطلاعاتي اين كشور حمله كنند.
در يكي از بزرگترين سرقت اطلاعات حساس اينترنتي در هند كه سال گذشته اتفاق افتاد ، اطلاعات مربوط به سه ميليون و 200 هزار كارت اعتباري در اين كشور هك شد.
همچنين در ماه اكتبر سال 2016 يك گروه هكر پاكستاني به نام 'هكسور' ادعا كرد كه حدود هفت هزار و 70 وب سايت هندي را هك كرده است.
يكي از جدي ترين حمله هاي سايبري به سيستم ديجيتال هند در سال 2013 اتفاق افتاد كه در اين حمله ،وب سايت شركت دولتي الكترونيك هند توسط گروه هكر موسوم به ' فروزن ميست' هك شد.
اين گروه اقدام به سرقت اطلاعات حساس سازمان تحقيقات هوا و فضا و مركز هسته اي 'بهابهاي' هند كرد
آساق**267*انتشار دهنده:احمدعلي خليل نژاد