دانشگاه علامه طباطبایی پایگاه اصلی نظریه پردازی مبتنی بر اندیشه های ایرانی - اسلامی است

تهران - ایرنا - رییس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینكه در این دانشگاه همواره بر روی دانشجویان غیرایرانی باز است، افزود: دانشگاه علامه طباطبایی پایگاه اصلی نظریه پردازی مبتنی بر اندیشه های ایرانی- اسلامی است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حسن سلیمی روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه هشتادو چهارمین دوره دانش افزایی زبان و ادب فارسی در دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: این دانشگاه برای دومین بار متوالی، میزبان فارسی آموزان خارجی و تاثیرگذار است كه می توانند مروج فرهنگ و اندیشه مبتنی بر زبان فارسی باشند.
وی با بیان اینكه دانشگاه علامه دارای 600 استاد تمام وقت، دو هزار استاد نیمه وقت و 17 هزار دانشجو است، خطاب به فارسی آموزان خارجی افزود: شما با فراگیری زبان فارسی به فرهنگ، اندیشه و ساختار ارزش هایی راه پیدا كردید كه راه های فرار از بسیاری از گودال های موجود در جهان جدید را در آن خواهید یافت.
این استاد دانشگاه حضور فارسی آموزان در دانشگاه را فرصتی مغتنم دانست كه از آن طریق می توان اندیشه های جدید و یافته های علمی تازه را كه در دانشگاه علامه طباطبایی خلق شده به عرصه جهانی معرفی كرد.
رییس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینكه در این دانشگاه همواره بر روی دانشجویان غیر ایرانی باز است، ادامه داد: نام این دانشگاه از فیلسوف برجسته علامه طباطبایی گرفته شده؛ دانشمندی كه در جهان معاصر ناشناخته مانده است.
وی اضافه كرد: علامه طباطبایی توانست واقع گرایی را با بنیاد اندیشه الهی تركیب كرده و فلسفه و نظریه تازه و رهایی بخش برای انسان جدید ارائه كند و امیدوارم با حضور فارسی آموزان اندیشه های وی به جهان بیشتر معرفی شود.

** تفاوت این دوره با دوره های گذشته
معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد سعدی نیز گزارشی درباره این دوره از زبان آموزان ارائه و به تفاوت های این دوره با دوره های گذشته اشاره كرد.
رضامراد صحرایی گفت: مهمترین تفاوت این دوره از آموزش زبان فارسی ثبت نام و انجام همه مراحل پذیرش به صورت مجازی بود، امسال داوطلبان قبل از پذیرش در یك امتحان اینترنتی شركت كردند و ما برای پذیرش، حداقلی از دانش زبان فارسی را شرط قراردادیم و سعی كردیم افرادی كه در مرحله مقدماتی آموزش زبان هستند در این دوره شركت نكنند.
وی خاطرنشان كرد: تصمیم بر آن شد كه شركت كنندگان در این دوره، مقدمات آموزش زبان فارسی را در كشور خود فرا گیرند و این دوره مخصوص كسانی باشد كه در دوره متوسطه و پیشرفته قرار دارند.
صحرایی ادامه داد: 34 درصد از متقاضیان حضور در این دوره آموزشی، یا دانشجوی زبان فارسی یا مترجمی زبان فارسی هستند، 30 درصد آنها در رشته های مرتبط با ادبیات فارسی تحصیل می كنند و چند 11 درصد دانشجویان در رشته های ایران شناسی مشغول به تحصیل هستند.
معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد سعدی افزود: در این دوره حدود 145 نفر از 44 كشور جهان از 12 تیر ماه به مدت یك ماه در ایران حضور داشتند و در كلاس هایی كه به همین منظور در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، شركت كردند.
به گفته وی فارسی آموزان در مدت اقامت در ایران علاوه بر آموزش زبان فارسی كه روزانه 6 ساعت را به خود اختصاص می دهد، از مناطق مختلف شهر تهران و اصفهان و كاشان نیز بازدید كردند.
برج میلاد، كاخ موزه سعدآباد، خانه سینما، باغ كتاب، موزه آبگینه و خیابان 30 تیر تهران از جمله مكان هایی است كه فارسی آموزان طی مدت حضور در ایران از آنجا بازدید كردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم كه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس بنیاد سعدی، قائم مقام وزیر علوم، مسوول یونسكو در ایران و برخی چهره های فرهنگی ایران در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، از دانشجویان خارجی برتر در سطوح مختلف كه از یك ماه گذشته برای فراگیری زبان فارسی در ایران به سر می برند با اهدای لوح قدردانی به عمل آمد.
فراهنگ **1880 ** خبرنگار: پروین اروجی * انتشار: امید غیاثوند
۰ نفر