۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱:۱۳
کد خبر: 82634216
T T
۰ نفر
فعاليت 110 سازمان مردم نهاد در امور جوانان آذربايجان غربي

اروميه- ايرنا- مديركل ورزش و جوانان آذربايجان غربي گفت: تعداد سازمان هاي مردم نهاد فعال در امور جوانان اين استان به 110 سازمان در سال جاري رسيده كه اين امر نشانگر توجه دولت به توسعه‌‎ مشاركت‌هاي اجتماعي و فرهنگي است.

به گزارش ايرنا عبدالله چمن گلي روز چهارشنبه در بيست و دومين جلسه ساماندهي امور جوانان آذربايجان غربي افزود: 60 سازمان مردم نهاد از اين تعداد در حال حاضر داراي اعتبارنامه بوده و مابقي در حال گرفتن اعتبار نامه، در دست بررسي يا انجام مراحل دريافت مجوز است.
وي با اشاره به اجراي بيش از 200 برنامه فرهنگي در حوزه جوانان و ازدواج در آذربايجان غربي اضافه كرد: برگزاري همايش‌ها، جشنواره فرهنگي، آموزشي، نشست هاي تخصصي، فرهنگي و هنري، قرآني و ورزشي از جمله اين برنامه هاست.
وي افزود: تشكيل سازمان هاي مردم نهاد از اولويت هاي اساسي اداره كل ورزش و جوانان آذربايجان غربي است تا از ايده هاي خلاقانه جوانان در امور مختلف اين استان بهره گيري شود.
مديركل ورزش و جوانان آذربايجان غربي با اشاره به تاسيس سه خانه جوان در شهرستان هاي خوي، مهاباد و مياندوآب ادامه داد: خانه جوانان اروميه نيز آماده افتتاح بوده تا بخشي از اوقات فراغت جوانان در اين مكان پر شود زيرا اوقات فراغت بخش جدايي ناپذير زندگي امروز است.
چمن گلي با اشاره به ثبت 9 هزار و 315 ازدواج و طلاق در سه ماهه سال جاري در آذربايجان غربي اظهار كرد: هفت هزار و 770 مورد از اين تعداد مربوط به ازدواج و يك هزار و 545 مربوط به طلاق بوده است بايد بتوانيم امكان ازدواج را براي جوانان در سنين مناسب فراهم كنيم.
به گزارش ايرنا در جلسه بيست و يكم اين ستاد نيز از دبيرخانه اوقات فراغت و دبيرخانه ازدواج جوانان آذربايجان غربي رونمايي شد.
تدبير دولت يازدهم براي افزايش مشاركت هاي اجتماعي در سال هاي اخير در حالي بر شيوه هاي متداولي چون توسعه سازمان هاي مردم نهاد يا سمن ها متمركز است كه رشد كمي اين سازمان ها به عنوان دستاورد ناملموس دولت تدبير و اميد، باروري آنها را در مراحل بعدي نويد مي دهد.
اسلام تشكيل اجتماعاتي در قالب حلقه هاي معرفتي و حضور در مسجد را به عنوان يكي از راهكارها جهت تقويت جامعه اسلامي معرفي كرده است؛ علوم روز نيز بر وجود اجتماعات و همكاري در كارها تاكيد دارد زيرا تقويت جامعه در همكاري آحاد جامعه با يكديگر شكل مي گيرد.
بر اين اساس جامعه امروزي در حال تجربه سبك جديدي از زندگي با استفاده از ابزارهاي نوين است و اين سبك نشات گرفته از حضور مردم در مديريت فضاهاي اجتماعي است؛ فعاليت هايي كه در قالب مجموعه هاي مردم نهاد با عنوان سمن يا NGO ظهور مي يابد.
8135 / 2093 **خبرنگار: شهين بيدادرس ** انتشار دهنده: صابر چهرقاني