۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۶
کد خبر: 82634298
T T
۰ نفر
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی اردل

شهركرد- ایرنا- رئیس شبكه دامپزشكی اردل از طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان خبر داد و گفت: ساماندهی قصابی های شهرهای توریستی كاج، دشتكوه و روستاهای گردشگری رستم آباد و آلیكوه درحال انجام است.

داود ربیعی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار كرد: با تعطیلی كشتارگاه سنتی دام شهر اردل در هفته جاری و هدایت صنف قصاب ها به كشتارگاه صنعتی جونقان، طرح تشدید نظارت و كنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان آغاز شده است.
وی تصریح كرد: در این طرح بر عملكرد مراكز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، قصابی ها، رستوران‌ها و مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می‌شود و 2 اكیپ نیز در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی مشاركت جدی دارند.
وی با بیان اینكه سلامت فرآورده‌های خام دامی از سیاست‌های امنیت غذایی دامپزشكی است، تاكید كرد: به دلیل حساسیت موضوع و پیشگیری از بیماری تب كریمه كنگو، این طرح به صورت ویژه پیگیری و دنبال می‌شود و با متخلفان برابر مقررات برخورد بعمل خواهد آمد.
به گزارش ایرنا، حدود ۴۰ قصابی در شهر 5 هزار نفری كاج روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ راس گوسفند ذبح می كنند.
شهرستان اردل از توابع چهارمحال و بختیاری در 95 كیلومتری شهركرد قرار دارد.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار:جهانبخش صفری
6199/6021