ابراهيم خدابنده روز پنجشنبه در نشست آسيب هاي اجتماعي فرقه ها و گروه هاي مخرب ذهن به عنوان آسيب هزاره سوم افزود: فرقه ها تهديد اصلي هزاره سوم است و كنترل ذهن و جذب به فرقه ها زماني صورت مي گيرد كه افكار فرد يا افراد از خانواده دور شود.
وي با بيان اينكه در يك فرقه رهبر نقش خدا دارد و تشكيلات به صورت هرمي است ادامه داد: در فرقه جهان بيني و اعتقادات وجود ندارد و جاي خود را به متدلوژي رواني و تمايلات رهبر مي دهد.
عضو جدا شده از فرقه منافقان با يادآوري اظهارات مسعود رجوي سركرده اين فرقه اضافه كرد: رجوي در نشستي به طور صريح اعلام كرد كه ايران جزو معدود كشورهاي مستقل جهان است.
خدابنده افزود: در فرقه بر خلاف مذهب بار گناهان بالا برده مي شود و با تكيه بر احساسات مذهبي در صدد رسيدن به اهداف خود هستند و معرفت مذهبي جايي در فرقه ها ندارد.
وي تصريح كرد: فرقه منافقان در برهه كنوني به صورت مستقيم نيرو جذب نمي كند و با شگردهايي از جمله جذب خبرنگار و كاريابي افراد را بدون اينكه خود در جريان باشند جذب مي كند و با ترساندن، از آنان در فعاليت هايي از جمله جاسوسي استفاده مي كند.
مديرعامل انجمن نجات ايران با يادآوري تبليغات كشورهاي غربي عليه ايران درباره صدور حكم اعدام گفت: شخصا 700 نفر از اعضاي سابق فرقه منافقين را مي شناسم كه در حالي با عفو جمهوري اسلامي ايران مواجه شدند و به طور عادي در حال زندگي هستند كه اگر در كشورهاي غربي بودند اعدام مي شدند.
خدابنده افزود: جمهوري اسلامي ايران در اين خصوص مظلوم واقع شده است.
همچنين يكي ديگر از اعضاي پيشين فرقه منافقين، عواطف خانوادگي را دليل پيوستن خود به اين فرقه عنوان كرد و گفت: در فرقه منافقين زنان برده فكري، ذهني و عاطفي مسعود رجوي شدند.
زهرا السادات ميرباقري با بيان اينكه پنج مورد ممنوع در فرقه منافقين شامل عشق، تفكر خروج، انتقاد به رهبري، ارتباطات خارج از تشكيلات و فعاليتها و تفكرات شخصي است افزود: منافقين زماني كه پس از شكست هاي متعدد در پاسخگويي به سيل سئوالات دچار مشكل شدند موضوع هژموني زنان را مطرح كردند.
ديگر عضو پيشين فرقه منافقين نيز گفت: در اين فرقه به گونه اي روي افكارم كار كرده بودند كه حاضر بودم خانواده ام را قتل عام كنم.
عباس محمدپور كه از 2 سال پيش از فرقه منافقين جدا شده است افزود: پس از انتقال به آلباني پس از 27 سال در حالي براي نخستين بار زندگي در جامعه شهري را از سر گرفتم كه حتي از روي ترس به مدت 6 ماه از برقراري ارتباط با خانواده ام هراس داشتم.
نشست آسيب هاي اجتماعي فرقه ها و گروه هاي مخرب ذهن به عنوان آسيب هزاره سوم با اولويت مطالعه سازمان مجاهدين خلق (منافقين) در سالن فرهنگ دانشگاه يزد برگزار شد.
افزون بر 14 هزار دانشجو در دانشگاه يزد تحصيل مي كنند كه حدود 6 هزار نفر آنان در خوابگاهها مستقر هستند.
استان يزد داراي 100 هزار دانشجوست و 60 مركز آموزش عالي دارد.
7532* 2047 خبرنگار: سعيد صادقي مقدم * انتشار دهنده - عباسقلي اشكورجيري*
irnayazdd@
مديرعامل انجمن نجات ايران: دانشجويان آسيب پذيري بيشتري در كنترل ذهن دارند
۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۳۲
کد خبر:
82634839
يزد - ايرنا - عضو جداشده از گروهك تروريستي منافقان و مديرعامل انجمن نجات ايران با تبيين تفاوتهاي فاحش فرقه با مذهب گفت: دانشجويان در پديده كنترل ذهن آسيب پذيري بيشتري دارند و بايد هوشيار باشند.