به گزارش ايرنا، اين دورههاي مهارتي به منظور توانمندسازي، ارتقاء سطح خودباوري و تقويت روحيه كار، تلاش، فرهنگ و مسؤوليت پذيري دانش آموزان در ايام فراغت تابستان اجرايي شده است.
طبق بررسي هاي كارشناسان آموزش و پرورش البرز ، اين دوره هاي آموزشي با استقبال دانش آموزان و خانواده ها همراه شده است.
يكي از درخواست هاي مهم والدين دانش آموزان البرزي در بازديد كارشناسان اداره كل آموزش و پرورش البرز از كارگاه هاي آموزشي دوره هاي كوتاه مدت داير شده در استان را افزايش اين مراكز در استان البرز و همچنين راه اندازي مراكز سيار آموزش فني و حرفه اي ويژه دانش آموزان در طول سال تحصيلي در قالب برنامه هاي آموزشي فوق برنامه است كه نياز به توجه بيشتر آموزش و پرورش و فني حرفه اي دارد.
' هر دانش آموز، يك مهارت' شعار پايگاه هاي تابستاني اوقات فراغت دانش آموزان استان البرز است و به همين دليل برنامه هاي امسال آموزش و پرورش و فني و حرفه اي به مصداقي عملي در حمايت از اشتغال در تحقق اقتصاد مقاومتي با رويكردي براي توانمند سازي دانش آموزان با كسب آموزش هاي مهارتي تبديل شده است.
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش البرز درگفت و گو با ايرنا اظهار داشت: در سال اقتصاد مقاومتي توليد و اشتغال بايد با نظم دادن به برنامههاي فرهنگي وآموزشي و با ايجاد هماهنگي از بسياري از موازيكاري ها در جامعه جلوگيري كرد.
مسعود مهران نيا اظهار داشت: انتخاب شعار 'هر دانش آموز يك مهارت' مي تواند طرحي نو براي غني تر شدن برنامه هاي اوقات فراغت و راهكاري براي بروز خلاقيت و نوآوري دانش آموزان باشد.
وي افزود: در تابستان 96 تلاش كرده ايم با مشاركت و همراهي اداره كل آموزش فني حرفه اي البرز، دوره هاي آموزشي كوتاه مدت فني و حرفه اي را ويژه دانش آموزان در پايگاه هاي تابستاني 96 اين استان برگزار كنيم.
وي بيان كرد: اين دوره ها با باور اينكه ارايه آموزش هاي فني متناسب با نياز بازار كار و ظرفيت هاي دروني دانش آموزان زمينه اشتغال را براي آينده آنها مهيا سازد در پايگاه هاي تابستاني غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان در سال 96 برنامه ريزي و عملياتي شده است.
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اينكه امروز اشتغال و دستيابي به شغل مورد علاقه و در عين حال در آمدزا، از اساسي ترين نيازهاي جوانان و دانش آموزان در آينده به شمار مي رود،ادامه داد: همه دانش آموزان بايد در كنار تحصيل خود را موظف به مهارت آموزي در يك حرفه كه به آن علاقه دارند بدانند.
وي برمهارت آموزي و پرورش نيروي كار ماهر، در قالب آموزش هاي پيش از اشتغال و حين اشتغال به نحوي كه با نيازسنجي و انتظارات بازار تناسب داشته باشد تاكيد كرد و ياد آور شد: مهارت آموزي يك ضرورت غير قابل اجتناب در جامعه است زيرا بستر و روحيه خودباوري و كارآفريني را در جامعه بوجود مي آورد.
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش البرز گفت: بايد با فراهم كردن ساختارهاي مناسب، دانش آموزان به آموزش هاي مهارتي گرايش پيدا كنند زيرا سازمان فني و حرفه اي و در هنرستان هاي كاردانش و فني حرفه اي آموزش و پرورش البرز ظرفيت خوبي براي اين مهم وجود دارد.
مهران نيا با بيان اينكه در برنامه مهارت آموزي كوتاه مدت يك هزار دانش آموز دختر و پسر البرزي تحت پوشش طرح تابستانه 96 مهارت آموزي قرار گرفته اند، خاطر نشان كرد: مهارت فني در قالب 13 برنامه دوره آموزشي و كارگاهي در اين استان به اجرا در آمده است.
وي محل اجراي برنامه هاي مهارت آموزي را براي دانش آموزان در مراكز فني حرفه اي شهيد خدايي و رهبري ، الزهراء ، نظرآباد، اشتهارد، هشتگرد، زيبا دشت و كرج ذكر كرد.
وي تاكيد كرد: براي غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان در استان البرز 500 پايگاه تابستانه فعال شد.
استان البرز 440 هزار دانش آموز دارد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهين مالمير**انتشار دهنده: محمد عزيزپور
آموزش مهارت آموزي به دانش آموزان البرزي با هدف گسترش فرهنگ كارآفريني
۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۲
کد خبر:
82635836
كرج - ايرنا- 13 برنامه آموزش فني و حرفه اي با مشاركت آموزش و پرورش و اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان البرز در اجراي طرح غني سازي اوقات فراغت تابستاني با هدف مهارت آموزي و گسترش فرهنگ كارآفريني در حال اجرا است.