علي فتي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: امير حسين ديوارگر در مرحله كشوري اين جشنواره موفق به كسب مقام اول در بخش دست سازه شد.
وي بيان داشت: زمينه سازي براي توسعه مهارت هاي تفكر، پژوهش و كارآفريني و ايجاد بستري براي شادي و نشاط در بين دانش آموزان از ويژگي هاي اين جشنواره بود كه زمينه ترويج فرهنگ اقتصاد مقاومتي را محقق مي كند.
اين مقام مسئول خاطر نشان كرد: سومين دوره جشنواره علمي پژوهشي نوجوان خوارزمي ويژه دانش آموزان دوره متوسطه اول با شركت 293 دانش آموز دختر و پسر از سراسر كشور در روزهاي 25 تا 27 مرداد ماه به ميزباني مشهد برگزار شد.
فتي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ظرفيت ها و اهميت وجود پارك هاي علم و فناوري، بيان داشت: پارك هاي علم و فناوري به عنوان يكي از نهادهاي اجتماعي و حلقه اي از زنجيره توسعه اقتصادي مبتني بر فناوري، به عنوان كانون هاي توليد ثروت دانش بنيان و تبديل علم به صنعت و درآمدزايي به حمايت و شناخت بيشتر از سوي دستگاه هاي اجرايي و جامعه نياز دارند.
اين مقام مسئول گفت: تعميق ارتباط بين دانشگاه ها، سازمان هاي تحقيقاتي، واحدهاي توليدي و مركزهاي تصميم گيري دولتي براي توسعه فناوري و علوم كاربردي از جمله اهداف ايجاد و توسعه پارك هاي علم و فناوري است.
وي تصريح كرد: پارك علم و فناوري از طرح هاي دانش آموختگان دانشگاهي و هر نخبه اي كه صاحب ايده است، حمايت مي كند.
پارك علم و فناوري استان هرمزگان به منظور ايجاد زير ساخت هاي مناسب در راستاي توسعه علم و فناوري و تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشي دانش آموختگان استان و ايجاد شبكه فناوري بين صنعت و دانشگاه از طريق ارائه خدمات متناسب در هر حوزه در 25 خرداد 1390 شكل گرفت و فعاليت رسمي خود را از دي ماه همان سال آغاز كرد.
در حال حاضر 72 واحد فناور در مركز رشد واحدهاي فناور و 21 واحد در مركز رشد مواد و تجهيزات پزشكي و 11 شركت دانش بنيان در اين پارك مشغول به فعاليت هستند.
7198/7408
خبرنگار: فاطمه حسيني ** انتشاردهنده: محمد جهانگيريان
بندرعباس - ايرنا - رئيس پارك علم و فناوري استان هرمزگان از كسب عنوان نخست جشنواره علمي پژوهشي نوجوان خوارزمي ويژه دانش آموزان دوره متوسطه اول سراسر كشور توسط نوآور پارك علم و فناوري اين استان خبر داد.