به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی ایرنا، محمدرضا عیوضی روز سه شنبه در نشست خبری كنسرت خود درباره فعالیت های چند ساله اخیرش توضیح داد: در این مدت كه كار موسیقی انجام نمی دادم، مدرك كارشناسی ارشد روابط بین الملل اخذ كردم و قصد دارم در مقطع دكترای علوم سیاسی ادامه تحصیل دهم زیرا به سیاست علاقه مند هستم.
وی خاطرنشان كرد: ثبت نام من در انتخابات شورای شهر نیز در همین راستا و ناشی از علاقه ام به سیاست بود.
عیوضی در نشست خبری امروز كه عوامل كنسرت نیز حضور داشتند، اظهار داشت: اكنون پس از سالها به عرصه موسیقی بازگشته ام، این اتفاق افتاده و امیدواریم مداوم باشد.
خواننده دهه هفتاد اضافه كرد: تمام تلاش ما این بود پس از سالها نبودن در صحنه، موسیقی خوبی برای اجرا آماده كنیم و تنظیم ها و كارها در این اجرا متفاوت است.
**موسیقی های موجود می تواند پربارتر باشد
وی با بیان اینكه نگاه به موسیقی باید بنیادی و اساسی باشد، افزود: موسیقی های موجود می تواند بهتر و پربارتر باشد، احساس كردم می توانیم دوباره به موسیقی كشور كمك كنیم، همانطور كه سال ٧٥ این كار را كردیم.
این خواننده موسیقی پاپ گفت: هنگامی كه كار موسیقی را در سال 76 آغاز كردیم، تمامی ضبط صداها روی كاست انجام می شد و ما مجبور به درست خواندن بودیم چرا كه هیچ نرم افزاری نبود تا صدا را ویرایش كند، آن موقع قبل از خواندن تست صدا انجام می دادیم اما اكنون اینگونه نیست.
وی افزود: كمی صبر كردیم تا مردم به موسیقی خوب روی بیاورند، من در این مدت به دنبال تحصیلات دانشگاهی بودم چرا كه شغلم خوانندگی نیست.
عیوضی اضافه كرد: در هر دوره ای سلیقه موسیقیایی مردم تغییر می كند، قرار نیست همیشه صدای ما را بشنوند اما امیدوارم خواننده هایی كه وارد عرصه موسیقی می شوند، اصول خوانندگی را بلد باشند.
وی با بیان اینكه در این دوره گاهی شاهدیم كه صدای خواننده در آلبوم، با صدای روی صحنه متفاوت است، اظهار داشت: ما وقتی پس از انقلاب، موسیقی را آغاز كردیم، موسیقی پاپ در كشور وجود نداشت و بسیار تلاش كردیم تا موسیقی پاپ در كشور شكل بگیرد.
عیوضی از تعبیر «كتك خورده موسیقی پاپ كشور در دهه هفتاد» برای خودش استفاده كرد و ادامه داد: دوران ما سختی های بسیاری برای اجرای موسیقی پاپ در كشور وجود داشت و اكنون نیز با متفاوت شدن ذائقه موسیقیایی جامعه، با دشواری همراه هستیم.
این خواننده با بیان اینكه حدود 5 سال روی آخرین آلبوم خود یعنی «حس خوب» كار كرده است، توضیح داد: كار روی این آلبوم طولانی شد چرا كه در مورد آن وسواس داشتیم.
عیوضی همچنین به بازار كنونی موسیقی اشاره كرد و گفت: به دلیل نبود قانون كپی رایت، تولید آلبوم موسیقی از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست، همچنین توسعه فضای مجازی نیز فضا را به این سمت سوق داده كه آلبومی تولید نشود، چرا كه به محض روانه شدن اثر موسیقی در بازار، لینك های غیرقانونی دانلود آن دست به دست می چرخد.
وی در مورد انتخاب سالن برج آزادی برای برگزاری كنسرتش گفت: فضای صحنه آزادی بسیار زیباست، ما می خواستیم فیلمبرداری خوبی انجام دهیم تا آن را در بازار منتشر كنیم، به همین خاطر كنسرت را در مجموعه برج آزادی برگزار می كنیم.
عیوضی توضیح داد: در هر سنی، افراد خواهان گوش دادن به یك نوع موسیقی هستند، نوجوانان به موسیقی هیجانی تمایل دارند و سن كه بالاتر می رود سلیقه موسیقی نیز متفاوت شده و به سمت موسیقی های آرام سوق پیدا می كند.
وی با توضیح اینكه موسیقی ای با كیفیت است كه از ساختار موسیقیایی خوبی برخوردار باشد، ادامه داد: دیگر بین كار موسیقی وقفه ای نخواهم داشت و بنا داریم در شهرستانها نیز كنسرت برگزار كنیم.
** نگاه جامعه همچنان به دنبال خواننده های دهه هفتادی است
بابك صحرایی ترانه سرا نیز در این نشست گفت: خواننده های دهه هفتادی، خواننده های با ارزشی بودند و نگاه جامعه همچنان به دنبال آنهاست.
وی افزود: بین خواننده های دهه ٧٠، ٨٠ و ٩٠ دیوار نكشیم، بسیاری از خواننده های امروز به خواننده های دهه ٧٠علاقه دارند، همه خواننده ها ادامه یكدیگر هستند شاید فقط سبك ها متفاوت است.
صحرایی توضیح داد: قرار نیست همه خواننده های یك سرزمین شاخص های مشتركی داشته باشند و مجموع آنها كنار هم خانواده هنر را تشكیل می دهد.
این ترانه سرا با بیان اینكه بهبود اقتصاد موسیقی به نفع همه است، اظهار داشت: مردم اكنون به تك آهنگ تمایل دارند و بسیار هم پیش آمده كه در آلبوم، قطعه های زیبایی شنیده نمی شود.
كنسرت عیوضی قرار است 10 شهریورماه، ساعت 21:30 در برج آزادی برگزار شود كه در آن، ١١ قطعه از آخرین آلبوم حس خوب با همراهی سازهای راك، یك كوارتت زهی و گروه كر اجرا می شود.
فراهنگ**9012**1055
خبرنگار: زهرا امیری**انتشار: زینب كارگر
تهران- ایرنا- محمدرضا عیوضی، خواننده موسیقی پاپ دهه هفتاد بعد از دوری 15 ساله، مجددا به این عرصه بازگشت و قرار است روزهای آینده، كنسرت برگزار كند.