به گزارش ايرنا، در صفحه فيس بوك هيات سازمان ملل در ليبي آمده است كه غسان سلامه در منطقه الرجمه با ژنرال حفتر ديدار كرد و كشتار وحشيانه شماري از سربازان و غير نظاميان در منطقه فقهاء را به وي تسليت گفت.
هيچ يك از رسانه ها به جزئيان بيشتر اين ديدار و محورهاي مورد بحث اشاره اي نكردند و نماينده سازمان ملل نيز توضيحي در خصوص اين بسته سياسي نداده است.
بر اساس صفحه فيس بوك اطلاع رساني هيات سازمان ملل در ليبي، غشان سلامه چهارشنبه ديداري نيز با «نوح المغربي » رئيس هيات تدوين قانون اساسي ليبي داشت و حمايت از تدوين قانون اساسي را عاملي براي پايان دادن به دوران انتقال سياسي دانست.
غسان سلامه صبح چهارشنبه همراه با هيات بين المللي از طرابلس به بنغازي رفت.
عناصر داعش چهارشنبه گذشته در كشتاري فجيع، سر 9 نظامي ليبيايي و دو غير نظامي را در منطقه فقهاء در سرت از تنشان جدا كردند.
آنتونيو گوترش» دبيركل سازمان ملل 27 خرداد گذشته غسان سلامه را به جاي «مارتين كوپلر» آلماني به عنوان فرستاده جديد اين سازمان به ليبي انتخاب كرد.
سلامه سومين فرستاده سازمان ملل به ليبي است. او در سال 2000 تا 2003 وزير فرهنگ لبنان بود.
ليبي از زمان سقوط حكومت معمر قذافي ديكتاتور سابق اين كشور در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامي است.
اكنون دو دولت در اين كشور وجود دارد: دولت وفاق ملي به رياست فايز السراج در طرابلس كه مورد حمايت جامعه جهاني است و ديگري دولت طبرق در شرق ليبي به رياست عبدالله الثني است كه مورد تاييد ژنرال حفتر فرمانده نيروهاي مسلح اين كشور قرار دارد.
پارلمان ليبي از دولت مخالف دولت وفاق ملي كه در شرق اين كشور مستقر است، حمايت مي كند.
به عقيده كارشناسان رقابت عوامل خارجي عامل اصلي تداوم بي ثباتي در ليبي است. دولت وفاق ملي از سوي اروپا، آمريكا، چندين كشور آفريقايي و سازمان ملل متحد به رسميت شناخته شده است.
ژنرال حفتر مورد تاييد امارات ، مصر و عربستان است و اين كشورها اخوان المسلمين را دشمن خود مي دانند.
شبد** خاورم **2041**1379
خبرنگار: سيد شاهپور حسيني، انتشار دهنده: هادي افتخاري
تاكيد نماينده سازمان ملل بر ضرورت وجود بسته سياسي براي حل بحران ليبي
۹ شهریور ۱۳۹۶، ۲:۱۳
کد خبر:
82650246
الجزيره - ايرنا - «غسان سلامه» نماينده سازمان ملل براي حل بحران ليبي روز چهارشنبه در ديدار با ژنرال «خليفه حفتر» فرمانده ارتش ليبي در بنغازي با تاكيد بر ضررت پيش گرفتن راه حل سياسي براي بحران اين كشور، گفت: براي پيشبرد روند سياسي در ليبي، وجود يك بسته سياسي ضروري است.