دكتر كامبيز امجدي گلپايگاني عصر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به خطر انتقال بيماري هاي تب خونريزي دهنده كريمه كنگو، تب مالت و بيماري هاي انگلي از طريق مصرف گوشت گرم دام ، اظهار داشت: در صورتي كه دام به بيماري هاي ياد شده آلوده باشد، بيماري از طريق گوشت،خون، دل، جگر، كليه و همه قسمت هاي قابل مصرف دام مي تواند به سهولت به فرد منتقل شود.
وي با تاكيد بر ذبح دام هاي قرباني در كشتارگاه، افزود: روز عيد سعيد قربان ناظران بهداشتي و شرعي دامپزشكي در تمامي كشتارگاه هاي دام سراسر استان مستقر بوده و آماده خدمت رساني هستند.
امجدي گلپايگاني تصريح كرد: سامانه 1512 اداره كل دامپزشكي هرمزگان آماده پاسخگويي به شهروندان در اين زمينه است.
اين مقام مسئول گفت: در روز عيد قربان 27 گروه ثابت و سيار بر ذبح شرعي و بهداشتي دام در مناطق مختلف استان نظارت مي كنند.
وي بيان داشت: خدمات ذبح شرعي و بهداشتي در روز عيد قربان از ساعت پنج و 30 دقيقه صبح تا 13 ظهر در هشت كشتارگاه استان انجام مي شود.
معاون سلامت اداره كل دامپزشكي استان هرمزگان خاطرنشان كرد: ذبح كنندگان دام نيز هنگام ذبح بايد از دستكش و ماسك استفاده كنند و از باد كردن لاشه با دهان و قرار دادن چاقو در دهان خودداري كنند.
7198/7408
خبرنگار : فاطمه حسيني * انتشار: محمد جهانگيريان
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
دامپزشكي هرمزگان:
گوشت دام قرباني حداقل 24 تا 48 ساعت در يخچال نگهداري شود
۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹
کد خبر:
82650991
بندرعباس - ايرنا - معاون سلامت اداره كل دامپزشكي هرمزگان ضمن تبريك فرارسيدن عيد سعيد قربان، تاكيد كرد: به منظور پيشگيري از سرايت هرگونه عوامل بيماري از دام به انسان، بايد گوشت دام قرباني قبل از مصرف حداقل به مدت 24 تا 48 ساعت در يخچال نگهداري شود.