۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۵۹
کد خبر: 82653583
T T
۰ نفر
37 تشكل در حوزه مبارزه با مواد مخدر  استان یزد همكاری دارد

یزد - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد با تاكید به اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، گفت: هم اكنون 37 تشكل فرهنگی ، پیشگیری و درمان در مبارزه با مواد مخدر در این استان فعالیت دارد.

به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد، سید مصطفی كرباسی، افزود: از این تعداد 23 تشكل در حوزه فرهنگی و پیشگیری و بقیه در حوزه درمان معتادان فعال است .
وی در نشست هم اندیشی با حضور تشكل های فعال مبارزه با مواد مخدر توصیه كرد كه دستگاه های دولتی با رفع موانع پیش رو زمینه های لازم را برای فعالیت این تشكل ها فراهم كنند و در این ارتباط همكاری و حمایت لازم با این نهاد داشته باشند.
این مسئول گفت: سازمان‌های مردم نهاد در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی نقش بسزایی دارند، باید برای كاهش و كنترل آسیب‌های اجتماعی از جمله پدیده اعتیاد به مواد مخدر از توان و ظرفیت مناسب سازمان‌های مردم نهاد استفاده كرد.
كرباسی بیان كرد: تجربه نشان داده است، در هر حوزه‌ای مردم در امور اجتماعی مشاركت كردند، شاهد موفقیت‌های خوبی بودایم، باید كارها به دست توانمند مردم اداره شود و مبارزه با مواد مخدر از این مقوله خارج نیست بنابراین همواره تاكید بر اجتماعی كردن مبارزه با مواد مخدر است و باید این مساله به طور جد پیگیری شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواده مخدر یزد با بیان اولویت های سال 96 ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور و با اشاره به تاكید به كنترل و كاهش آسیب های اجتماعی در اسناد بالادستی، افزود: به منظور كاهش 25 درصدی میزان شیوع اعتیاد در برنامه پنج ساله ششم توسعه با هم افزایی دستگاه های دخیل در پیشگیری و درمان اعتیاد، ضرورت دارد مشاركت فعال سازمانهای مردم نهاد نیز وجود داشته باشد.
وی در ادامه با تأكید به جنبه‌های اجتماعی، فرهنگی، آگاهی بخشی و آموزش همگانی گفت: مواد مخدر به عنوان ابزار جنگ نرم و تهاجم فرهنگی توسط دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است و پس از ناكامی و مواجه با مقاومت مردم در عرصه جنگ سخت و تحریم ها به عرصه فرهنگی و استفاده ابزاری از مواد مخدر و گسترش فساد اخلاقی با هدف نشانه روی جوانان روی آورده اند.
این مسئول ، تعیین سفیران اجتماعی مبارزه با مواد مخدر را یك روش و ایده مناسب برای ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد عنوان كرد و یادآور شد: لازم است برای اجتماعی كردن مبارزه با مواد مخدر از ظرفیت شخصیت های علمی، هنری، ورزشی و رسانه ای در محیط های اجتماعی هدف استفاده شود.
وی با اشاره به اینكه یزد در مسیر جابجایی انتقال مواد مخدر در مركز كشور قرار دارد، تصریح كرد: سود سرشار تجارت مواد مخدر باعث طمع قاچاقچیان به روی آوردن به این تجارت است و مقابله كامل با آن عملا غیرممكن و نیاز به عزم همگانی دارد.
كرباسی گفت: برای مصون سازی آحاد جامعه ،كنترل و كاهش آسیب های ناشی از آن با ارایه آموزش مهارت های زندگی وارد عمل شویم تا جوانان به سمت مواد نروند، این موضوع مشاركت هرچه بهتر سازمانهای مردم نهاد را می طلبد.
در چهار ماهه سال 96، بیش از 12تن انواع مواد مخدر در استان یزد كشف شد.
7536 *2047 دریافت كننده:كاظم سبحان زاده ** انتشار: عباسقلی اشكورجیری
irnayazdd@