حجت الاسلام رحيم علي طالعي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: تشريح و تبيين واقعه غدير به عنوان زيربناي فرهنگ غني اسلامي و تشيع در جامعه اسلامي براي نسل جوان و آينده ساز در قالب برنامه هاي فرهنگي و ديني ضروري است.
وي ادامه داد: با توجه به اهميت و جايگاه امامت و ولايت در آموزه هاي اسلامي و ديني، جشن هاي ويژه اين دهه با هدف نهادينه كردن فلسفه غدير برگزار مي شود.
وي اضافه كرد: بنياد بين المللي غدير در قالب برنامه ريزي هاي فرهنگي خود، با در نظر گرفتن دورنما و افق روشن معنوي، از روز عيد قربان تا غدير خم را به نام دهه امامت و ولايت نامگذاري كرده و برنامه هاي فرهنگي و مذهبي را براي اين منظور اجرا مي كند.
حجت الاسلام طالعي گفت: برگزاري برنامه هاي ويژه دهه امامت و ولايت در راستاي اهميت استمرار ولايت فقيه و نقش راهبري امامت در جامعه اسلامي است.
وي شعار امسال اين دهه را لبيك يا رسول الله عنوان كرد و افزود: براساس فرمان و ابلاغ پيامبر اسلام (ص) در حجه الوداع، حضرت علي (ع) به عنوان امام منصوب و معرفي شد و اين امر بايد براين اساس از طريق آيين هاي فرهنگي و مذهبي براي نسل هاي آينده تبيين شود.
وي با اشاره به اجراي برنامه هاي اين دهه در مساجد اين شهرستان افزود: در طول اين دهه، برنامه هاي فرهنگي، اجتماعي، مذهبي و ورزشي توسط ستاد غدير در سطح شهرستان اجرا مي شود.
وي ادامه داد: برگزاري محفل انس با قرآن كريم، برپايي جلسات پرسش و پاسخ با موضوع غدير خم، امامت و ولايت، احياي سنت حسنه اطعام و احسان در ايام دهه غدير، مسابقات كتابخواني، مقاله نويسي و شعر خواني در مساجد، حسينيه ها، نهادها و مراكز فرهنگي و اجتماعي از برنامه هاي ستاد غدير در دهه امامت و ولايت است.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعيت در 127 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي واقع است.
خبرنگار: ابراهيم مطلوبي**انتشار:عيسي عطاپور**
3077/7487
مراغه - ايرنا - دبير ستاد بين المللي غدير مراغه با اشاره به نقش فرهنگ غدير در ترويج فرهنگ اسلامي و ديني در جامعه گفت: دهه امامت و ولايت فرصتي براي تبيين واقعه غدير و فلسفه ولايت فقيه در بين امت اسلامي است.