۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹
کد خبر: 82677673
T T
۰ نفر

ضعف در بازاريابي صنايع دستي گناباد

۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹
کد خبر: 82677673
ضعف در بازاريابي صنايع دستي گناباد

گناباد- ايرنا- فرماندار گناباد گفت: با وجود ظرفيتهاي بسيار اين شهرستان در توليد صنايع دستي، اين صنايع با مشكل ضعف در بازاريابي مواجه بوده و در اين زمينه بسيار ضعيف عمل شده است.

محمد علي نبي پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: توليد كنندگان و فعالان صنايع دستي گناباد بيشتر به صورت سنتي فعاليت مي كنند و تاكنون به نحو مطلوب از ظرفيت فضاي مجازي براي معرفي و شناساندن اين ظرفيتها و بازاريابي آنها استفاده نكرده اند.
وي اظهار كرد: دستگاههاي اجرايي گناباد نيز توجه لازم به توسعه و به روز كردن صنايع دستي نداشته اند كه هر يك بايد در راستاي وظايف كاري خود به توسعه اين هنرهاي اصيل عنايت داشته باشند.
وي گفت: سفال 'مند' گناباد با وجود ظرفيتهاي بسيار از جمله قدمت چند هزار ساله تاكنون در توسعه اقتصاد گردشگري اين شهرستان نقش مناسب نداشته است.
نبي پور افزود: تعداد كارگاههاي فعال در اين بخش از 30 كارگاه در سالهاي گذشته به كمتر از 10 كارگاه كاهش يافته است.
وي نداشتن آشنايي با علم روز و تمركز فعاليت و طرحها به صورت سنتي و توليد با خاك فاقد كيفيت مناسب را از مشكلات توليد سفال مند گناباد دانست.
وي همچنين ايجاد تعاوني و شهرك صنايع دستي و تجميع فعالان اين بخش را از ضرورتهاي توسعه كمي و كيفي صنايع دستي گناباد ذكر كرد و از آمادگي شهرداري اين شهر براي واگذاري بخشهايي از شهرك در دست احداث كارآفرين اين شهرستان براي اين منظور خبر داد.
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گرشگري گناباد نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، برندسازي، توسعه آموزش، تجارت الكترونيكي و حضور بيشتر در فضاي مجازي را از ضرورت هاي توسعه صنايع دستي اين شهرستان برشمرد.
عليرضا شناسايي گفت: هنرمندان صنايع دستي بايد با افزايش دغدغه به كار خود ارزش قائل شده و با نوآوري و همراه با افزايش كيفيت در طراحي و توليد، براي ارتقاي توليدات خود بكوشند.
وي افزود: مركز آموزش سفال طي يك سال گذشته در روستاي 'مند' گناباد راه اندازي شده و نخستين دوره آموزشي بسته بندي صنايع دستي به صورت منطقه اي يك ماه پيش در آن برگزار شد.
وي حضور در نمايشگاههاي ميراث فرهنگي و صنايع دستي در سطوح كشوري و منطقه اي را از جمله اقدامات و رويكردهاي سال جاري اين اداره ذكر كرد.
شناسايي گفت: بيش از 2 ميليارد ريال تسهيلات در قالب 53 طرح طي سال گذشته و نيمه نخست سال جاري به 82 نفر از مجريان طرح هاي صنايع دستي در گناباد پرداخت شده است.
هم اكنون 172 هنرمند در رشته هاي مختلف صنايع دستي مانند سفال گري، پارچه بافي، گليم بافي، معرق و منبت كاري، سبد بافي، نمد مالي، چاقو سازي و آهنگري در 15 كارگاه و 12 فروشگاه شهرستان گناباد فعاليت دارند.
2095/ 6053 خبرنگار: عليرضا حسن زاده ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم