۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰
کد خبر: 82695777
T T
۰ نفر

كاهش 37 درصدي توليد گوشت در گناباد

۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰
کد خبر: 82695777
كاهش 37 درصدي توليد گوشت در گناباد

گناباد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي گناباد گفت: ميزان توليد گوشت سفيد و قرمز در اين شهرستان در نيمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتيب 20 و 37 درصد كاهش يافته است.

عليرضا حسين زاده روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، علت اين امر را خشكسالي هاي پي در پي چند سال اخير دانست و افزود: هزار و 24 تن گوشت قرمز و پنج هزار و 356 تن گوشت مرغ در 6 ماهه امسال در اين شهرستان توليد شده است.
وي تصريح كرد: پرورش دام هاي سنگين در گناباد بيشتر براي توليد شير انجام مي شود و عمده توليد گوشت قرمز در اين شهرستان را دام سبك تشكيل مي دهد كه جمعيت آن به دليل كمبود شديد توليد علوفه تحت تاثير خشكسالي كاهش يافته است.
وي ادامه داد: اين درحالي است كه ميزان توليد تخم مرغ در گناباد در اين مدت با افزايش 44 درصدي به يك هزار و 120 تن رسيده است.
بيش از 34 هزار بهره بردار بخش كشاورزي گناباد با 20 هزار هكتار كشتزار آبي، 1700 هكتار ديمزار و 500 هزار راس دام، سالانه 87 هزار تن محصولات زراعي، باغي و دامي توليد و روانه بازار مي كنند.
گناباد در 287 كيلومتري جنوب مشهد واقع است.
2095/7545/5132
خبرنگار: فهيمه نعمتي شهري ** انتشار دهنده: علي اصغر ايزدي