۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۶
کد خبر: 82700189
T T
۰ نفر
رويكرد علمي و اخلاق مداري حلقه هاي مفقوده ورزش قهرماني

مراغه - ايرنا - رئيس اداره ورزش و جوانان مراغه با تاكيد بر لزوم توجه به ورزش همگاني و قهرماني در شهرستان ها گفت: رويكرد علمي در توسعه رشته هاي ورزشي و نيز اخلاق مداري حلقه هاي مفقوده ورزش قهرماني است.

به گزارش ايرنا، مهدي نوائي روز چهارشنبه در آيين زنگ ورزش در هنرستان ورزش نيرومند مراغه افزود: توجه به اخلاق و معنويت در ورزش به ويژه در بين ورزشكاران مي تواند موجب رشد فرهنگي و نيز زمينه ساز تعالي و افتخار آفريني در عرصه هاي ورزشي شود.
وي ادامه داد: مردمي بودن و اخلاق مدار بودن بايد به عنوان ويژگي بارز ورزشكاران كشورمان باشد ليكن الگويي چون جهان پهلوان تختي به عنوان اسطوره اخلاق در ورزش در دهه هاي اخير در عرصه ورزشي كشور تكرار نشده است.
وي اضافه كرد: نگاه علمي به ورزش و بهره گيري از علوم روز براي توسعه ورزش هاي همگاني و قهرماني نيز راهبردي اساسي در عرصه تربيت ورزشكاران و افتخارآفريني در اين عرصه بايد مورد توجه مسئولان و مربيان ورزشي قرار گيرد.
وي گفت: خروج از نگرش و شيوه هاي سنتي در ورزش قهرماني نيازمند توسعه علمي و تربيت نيروهاي متخصص از جمله در هنرستان ها و آموزشگاه هاي ورزشي در جامعه است.
وي با بيان اينكه ورزش فرصتي براي خودسازي در مسير رشد فرهنگي و اجتماعي نسل آينده است افزود: وجود زيرساخت هاي آموزشي و تربيتي براي توسعه ورزش همگاني و نيز ورزش قهرماني امري ضروري بوده و بايد مورد توجه تمامي نهادها و مسئولان قرار گيرد.
وي ادامه داد: هنرستان ها و مدارس ورزش به عنوان راهكاري اساسي در مسير توسعه ورزشي نوجوانان و جوانان، گام مهمي در تربيت ورزشكاران افتخار آفرين براي ايران اسلامي خواهد بود.
در اين آيين زنگ ورزش به مناسبت هفته تربيت بدني و ورزش به صورت نمادين در هنرستان حاج مجيد نيرومند مراغه نواخته شد.
45 هزار دانش آموز و سه هزار كادر فرهنگي در 550 مدرسه دولتي و غير دولتي مراغه در حال تحصيل و تدريس بوده و حدود پنج هزار ورزشكار سازمان يافته در قالب 42 هيات ورزشي در شهرستان مراغه فعاليت مي كنند.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعيت در 127 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي واقع است.
خبرنگار: ابراهيم مطلوبي**انتشار:عيسي عطاپور**
3077/7487