۸ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵
کد خبر: 82713646
T T
۰ نفر
پرداخت 120 ميليارد تومان تسهيلات به واحدهاي كشاورزي و صنعتي شاهرود

شاهرود - ايرنا - فرماندار شهرستان شاهرود گفت: امسال 120 ميليارد تومان براي 213 واحد كشاورزي و صنعتي اين شهرستان كه در سامانه بهين ياب نام نويسي كرده بودند، تسهيلات رونق توليد پرداخت شده است.

به گزارش ايرنا ، سيد محمد رضا هاشمي دوشنبه در نشست كميته كشاورزي شاهرود كه در فرمانداري ويژه اين شهرستان برگزار شد ، افزود : تا كنون 425 واحد صنعتي و كشاورزي شاهرود در سامانه بهين ياب نام نويسي كرده اند كه 77 واحد در بخش صنعت و معدن، 319 واحد در بخش كشاورزي و 29 واحد نيز در حوزه بازسازي و نوسازي صنعت و معدن فعاليت مي كنند.
وي با قدرداني از بانك هايي كه در پرداخت تسهيلات خوب عمل كردند، افزود: برخي از بانك ها نيز با عدم اختصاص رديف اعتباري براي اين منظور مساعدت نكردند كه مشكلاتي را براي متقاضيان ايجاد كرد.
فرماندار شاهرود با بيان اين كه مشكلات موجود در حال برطرف شدن است، افزود: تعدادي از متقاضيان از شرايط نام نويسي در سامانه بهين ياب اطلاع كافي نداشتند و به همين خاطر با مشكلاتي روبرو شدند.
محمدرضا قاسمي مديرجهاد كشاورزي شاهرود هم در اين نشست از تخصيص 2ميلياردتومان اعتبار براي اجراي طرح 'كاداستر' در استان سمنان خبر داد و گفت: با اجراي اين طرح 63 هزار هكتار زمين هاي كشاورزي استان حد نگاري شده و مشمول دريافت سند خواهند شد.
وي با بيان اين كه ، با همكاري دهياران و بخشداران شهرستان شاهرود حدنگاري 43هزار هكتار از زمين هاي كشاورزي اين شهرستان نيز آغاز شده است ، افزود: اجراي اين طرح در حفاظت از زمين هاي كشاورزي و منابع طبيعي و كاهش اختلاف هاي ملكي موثر خواهد بود.
وي از توسعه كشت محصولاتي كه نياز آبي كمتري دارند نيز خبر داد و گفت: تا كنون 120 هكتار زعفران در شهرستان شاهرود كشت شده كه اكنون 70 هكتار در مرحله باروري است و پيش بيني مي شود 280 كيلو زعفران خشك به بازار عرضه شود.
پارسال بيش از 75 ميليارد تومان تسهيلات رونق توليد به واحدهاي صنعتي و كشاورزي شهرستان شاهرود پرداخت شد.
شهرستان شاهرود 18 هزار هكتارزمين زير كشت دارد كه 24 درصد از زمين هاي كشاورزي استان سمنان است.
اين شهرستان 14 هزار و 500 هكتار نيز باغ دارد كه 32 درصد باغ هاي استان را شامل مي شود.
استان سمنان بيش از 40 هزار بهره بردار كشاورزي دارد و حدود 87 درصد از آب توليدي در اين استان در حوزه كشاورزي مصرف مي‌شد.
7358/6167 خبرنگار: سروش مولانا ** انتشار دهنده : محسن شاكري