به گزارش روز سه شنبه ايرنا از روابط عمومي انجمن علمي فناوري چاپ ايران، تاسيس و راه اندازي انستيتو چاپ ايران در دانشگاه اميركبير، توسعه شركت هاي دانش بنيان در حوزه چاپ و استقرار آنها در مركز رشد فناوري دانشگاه اميركبير با همكاري انجمن چاپ، همكاري در زمينه بومي سازي اين صنعت «هاي تكنولوژي» توسعه سيستم هاي مديريت و فرايند برندسازي و تدوين سند جامع چاپ براساس نقشه جامعه علمي كشور و ايجاد رشته هاي فني و مهندسي با گرايش چاپ، از محورهاي اساسي همكاري دانشگاه اميركبير و انجمن علمي فناوري چاپ ايران است.
معاون پژوهشي دانشكده مهندسي پليمر و رنگ دانشگاه صنعتي اميركبير در اين مراسم گفت: انعقاد تفاهمنامه همكاري بين يك دانشگاه مادر مثل اميركبير و يك تشكل علمي فعال در عرصه صنعت چاپ، يك گام مهم براي توسعه صنعت چاپ در ابعاد مختلف علمي، پژوهشي و آموزشي و همچنين كارآفريني است.
مرتضي ابراهيمي از توجه دانشگاه اميركبير به مقوله دانشگاه نسل سوم و كارآفرين خبر داد و اظهار داشت: خوشحاليم كه تشكل ها و بخش خصوصي در كنار دانشگاه براي توسعه كشور و ارتباط دانشگاه و صنعت نهايت همت خود را بكار گرفتند.
رييس انجمن علمي فناوري چاپ نيز با اشاره به امضاي اين تفاهمنامه، آن را گامي ارزشمند در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي و ارتباط يك دانشگاه صنعتي طراز اول و مطرح جهاني با صنعت راهبردي چاپ عنوان كرد و اظهار داشت: صنعت چاپ يكي از صنايع مهم دنياست و بايد علوم و فناوري اين صنعت با همكاري دانشگاهها و بخش صنعت در كشور بومي شود.
محمد بيطرفان، راه اندازي انستيتو تخصصي چاپ را يكي از اهداف بلند انجمن در همكاري با دانشگاه اميركبير عنوان كرد و گفت: اين انستيتو زمينه ساز تربيت سرمايه هاي انساني ارزشمندي خواهد شد كه جهش علمي و مديريتي را رقم خواهد زد و قادر خواهد بود بسياري از خلاهاي موجود در اين صنعت را برطرف و كشورمان را با سرعت تحولات تكنولوژيكي در اين صنعت همراه نمايد.
وي يكي از بركات اين تفاهمنامه را همكاري دو طرف براي توسعه كارآفريني و اشتغال در صنعت چاپ و ورود فارغ التحصيلان به اين بخش اشتغالزا عنوان كرد و در عين حال يادآور شد: با وجود همه ظرفيت ها و توانمندي هاي صنعت چاپ كشورمان و عليرغم توجه جهاني به اين صنعت راهبردي، دانشگاه ها، متوليان و ذينفعان اين صنعت طي دهه هاي گذشته بطور كامل از توسعه همه جانبه اين صنعت علي الخصوص علمي، آموزشي و پژوهشي بطور كامل غافل هستند.
غلامرضا شجاع نماينده تشكل هاي صنعت چاپ كشور و مديرعامل شركت تعاوني ليتوگرافان تهران نيز با بيان اينكه امضاي اين تفاهمنامه يك حركت ميمون براي بدنه صنعت چاپ و مسير ورود دانش و فناوري به بخش صنعت چاپ است، گفت: صنعت چاپ نيازمند همكاري هاي بيشتر دانشگاه و صنعت و حمايت همه جانبه دست اندركاران اين صنعت است.
همچنين سعيد پورمهديان عضو هيات علمي دانشگاه و نايب رييس انجمن بر عدم حضور صنعت چاپ در اسناد بالادستي اشاره و بر ضرورت برداشتن گامهاي عملي در اين راستا تاكيد نمود.
سيد بدرالدين احمدي عضو هيات مديره انجمن علمي فناوري چاپ ايران و عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس، بهنام زنگي عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس و جمعي از كارشناسان و علاقه مندان به صنعت چاپ از حاضران مراسم اين تفاهمنامه و از سخنرانان ديگر اين برنامه بودند.
بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها از پنجم تا 12 آبان ماه در مصلاي امام خميني(ره) داير است.
فراهنگ ** 1085 ** دريافت: ناهيد پورمند * انتشار: اميد غياثوند
دانشگاه اميركبير و انجمن علمي فناوري چاپ ايران تفاهمنامه همكاري امضا كردند
۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۰۵
کد خبر:
82714567
تهران - ايرنا - دانشكده مهندسي پليمر و رنگ دانشگاه صنعتي اميركبير و انجمن علمي فناوري چاپ ايران در بيست و سومين نمايشگاه بين المللي مطبوعات تفاهمنامه همكاري علمي، آموزشي و پژوهشي امضاء كردند.