۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۴
کد خبر: 82723580
T T
۰ نفر

توليد 36 هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوي

۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۴
کد خبر: 82723580
توليد 36 هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوي

مشهد- ايرنا- معاون توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: طي نيمه نخست امسال حدود 36 هزار تن گوشت قرمز در اين استان توليد و رتبه نخست كشور در اين زمينه باز هم براي خراسان رضوي ثبت شد.

سيد جعفر حاجي مجتهد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ظرف سه سال اخير بطور متوالي رتبه نخست كشور در توليد گوشت قرمز متعلق به خراسان رضوي بوده است. پارسال 74 هزار و 500 تن گوشت قرمز در اين استان توليد شد.
وي به سهم 10 درصدي خراسان رضوي در توليد گوشت در ايران اشاره و بيان كرد: نياز به مصرف گوشت قرمز در اين استان حدود 28 هزار تن است لذا مازاد آن به ديگر نقاط كشور ارسال مي شود.
معاون سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي ادامه داد: ميزان توليدات دام و طيور در اين استان نيز ظرف سالهاي اخير رشد قابل ملاحظه اي داشته بگونه اي كه علاوه بر تامين نياز داخل، اقدام به صادرات مازاد آن شده است.
خراسان رضوي 7.5 ميليون راس دام سبك شامل گوسفند و بز دارد. اين استان در حوزه گاوداري شامل گاوداري صنعتي، نيمه صنعتي و كوچك روستايي نيز داراي پنج هزار واحد داراي مجوز و 100 هزار راس ظرفيت گاو مولد است. كل موجودي دام سنگين مولد و غيرمولد در خراسان رضوي 320 هزار راس است.
خراسان رضوي در مجموع 14،6 ميليون واحد دامي دارد و سالانه يك ميليون و 200 هزار تن محصولات در حوزه دام و طيور اين استان توليد مي شود.
خبرنگار: آرزو جاوداني **انتشار: حسين كريم زاده
7496/1858