۱۸ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۰
کد خبر: 82724611
T T
۰ نفر
جاماندگان پیاده روی اربعین، بوی حسین(ع) را از عبدالعظیم(ع) جستجو می كنند

تهران ـ ایرنا ـ جمعی از مردم مومن و خداجوی تهران و شهرستان های اطراف همزمان با اربعین حسینی در جستجوی بوی بهشتی حسین(ع) و به یاد غربت این امام مظلوم با پای پیاده به سمت مزار مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) در شهرری حركت می كنند.

به گزارش ایرنا، همزمان با اربعین سیدالشهدا(ع) مردم مومن و خداجوی تهران با پای پیاده و در حالی كه در عزای سیدالشهدا(ع) و یاران باوفای ایشان سوگوار هستند، عازم حرم حضرت عبدالعظیم(ع) كه ثواب زیارت ایشان به فرموده امام هادی(ع) همسنگ با ثواب زیارت سیدالشهدا(ع) دانسته شده، می شوند.
زن و مرد، پیر و جوان، كودك و نوجوان در كنار یكدیگر گام برمی دارند و پرچم های عزای امامی را حمل می كنند كه همه هستی خود را در راه احیای دین جدش فدا كرد و برای احیای امر به معروف و نهی از منكر بر ضد طاغوت زمان قیام كرد.
برخی با اعضای خانواده، عزادارانی با دوستان خود، یكی با ویلچر، دیگری با عصا و برخی نیز تنهایی به یاد جابر بن عبدالله انصاری، نخستین زائر كربلای معلی در روز اربعین سال 61 هجری مسیر پیاده روی را از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم(ع) طی می كنند تا گوشه ای از ثواب زیارت عظیم امام حسین(ع) در كربلا در روز اربعین را نصیب خود كنند.
یكی از زائران در حالی كه با پای برهنه در مسیر در حال حركت است به خبرنگار ایرنا گفت كه عشق به اباعبدالله(ع) ملت ایران را همواره به جوش و خروش می آورد و اربعین و پیاده روی آن نیز بهانه ای برای این حضور و نمایش عظیم شیعی است.
هادی گلستانی كه فرهنگی(معلم مدرسه) است افزود: مردم ایران سالهای سال است كه با الهام از معارف اهل بیت(ع) و عشق اباعبدالله(ع) در مناسبت های مذهبی از جمله تاسوعا، عاشورا و اربعین قدرت خود را در مقابل دشمنان و بدخواهان مذهب و دین مبین اسلام نشان می دهند و ثابت می كنند كه به مانند ارباب خود مقاوم و مجاهد هستند.
یكی دیگر از سوگواران پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی كه مشغول توزیع شربت نذری میان عزاداران است ، گفت: پیاده روی اربعین به عنوان مانور عظیم شیعی، یكی از مفاخر جهان تشیع است آنهم در دورانی كه دشمنان اسلام برای از بین بردن این دین و معارف آن از هر زمانی جدی تر هستند.
مسعود كمالی پور ادامه داد: عشق به امام حسین(ع) در گوشت و پوست ملت ایران بوده و همین عشق باعث شده تا بتوانیم قدرت خود را در قالب ملتی متحد حفظ كرده و دشمنان خود را كه به دنبال از بین بردن فرهنگ تشیع هستند، خار كنیم.
یكی از بانوان كه فرزند خود را در آغوش گرفته و به پیشانی اش سربند «یا حسین» بسته، گفت: خیلی دوست داشتم كه در جمع راهپیمایان اربعین حسینی(ع) در مسیر نجف به كربلا باشم، اما برخی مشكلات و محدودیت ها اجازه این همراهی و حضور را نداد.
وی افزود: برای همین تصمیم گرفتم تا به نیت راهپیمایی اربعین در این مراسم كه جلوه های دیدنی و شوق برانگیزی دارد، شركت كنم.
بانو نجمی گفت: مردم ایران با حضور در این راهپیمایی عشق خود را به آقااباعبدالله(ع) نشان می دهند و ثابت می كنند كه پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) در قلبهای آنان جا داشته و در مناسبت های مذهبی همواره حضوری پرشور و سرشار از شوق دارند و شعائر مذهبی را زنده نگه می دارند.
كمی آنطرف تر همهمه ای برپاست و جمعی از راهپیمایان اربعین حسینی در مقابل ایستگاه صلواتی جمع شده و چای و خرما می خورند یكی از عاشقان اباعبدالله(ع) كه چای می ریزد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت كه عشق به امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) ایشان باعث حضور من و دوستانم در این ایستگاه شده است.
احمد تكیه ای افزود: خیلی دوست داشتیم تا امروز در مسیر نجف به كربلا میزبان و پذیرای عاشقان امام حسین(ع) باشیم اما این توفیق حاصل نشد و برخی مشغله های درسی و دانشگاهی اجازه نداد اما این سعادت را پیدا كردیم كه خدمتگزار راهپیمایان جامانده باشیم.
وی افزود: مردم ایران مردمی مذهبی و مومن هستند و هر كس با قبول مسئولیتی در این دستگاه خدمت می كند و ثواب آن انشاالله ذخیره آخرت ما خواهد شد.
این جوان كه بر روی پیراهن مشكی اش عنوان «عاشقان یار» نقش بسته است در ادامه گفت: همه ما باید تلاش كنیم تا معارف امام حسین(ع) را درك كرده و این راهپیمایی ها و مراسم ها موجب افزایش معرفت ما شود.
نگاهی به اطراف می كنم و در هر گوشه ای جمعی از عاشقان اباعبدالله(ع) را می بینم كه به سوی قبله تهران در حركت هستند و گروه گروه عزاداری كرده و بر سر و سینه می زنند و برخی نیز در حالی كه غم و اندوه اربعین حسینی در چهره هایشان نمایان است به سمت حرم عبدالعظیم حسنی گام برمی دارند.
جوانانی كه با پای برهنه و چهره هایی غم زده به یاد غربت اهل بیت امام حسین(ع) راهپیمایی می كنند تا با شركت كنندگان در حماسه عظیم اربعین در كشور عراق و شهرهای نجف و كربلا هم نوایی كنند.
این موج خروشان افكارم را به دشتی خونین و پرماجرا پرواز می دهد كه زینب(س) در روز دهم سال 61 هجری در آن جز زیبایی چیزی ندید و آن حماسه تا امروز در جهان خروشان و جاری ماند و دل های شیعیان را همچنان گداخته مظلومیت اهل بیت(ع) نگه داشته است.
تهرام 6139**1625
خبرنگار: محمد بیدارمنش - انتشار: محسن فتاحی
۰ نفر