به گزارش ايرنا، در بخش رضوي اين جشنواره، خانم سولماز صادق زاده نصر آبادي با قصه 'زيارت نامه دهم' از آذربايجان شرقي، در بخش آزاد خانم پريسا صدايي آذر با قصه 'دوز و پادشاه' از اردبيل و در بخش كانوني فاطمه برمال با قصه 'حسن كچل' از اردبيل، ليلا ابراهيمي با قصه 'فرشته' از قزوين و منيژه واحد با قصه 'نقل رستم' از گيلان به عنوان برگزيدگان معرفي شدند.
در بيستمين جشنواره بين المللي قصه گويي حوزه يك كشوري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در تبريز همچنين 'پري مهربان ' از فاطمه محمودي از آذربايجانشرقي، قصه 'ساقه ني' از شادي پاكزاد از آذربايجان غربي و قصه 'هزار آواز ' از ياسمن رحيمي نيكو از زنجان شايسته تقدير شناخته شدند.
همچنين در اختتاميه بيستمين جشنواره بين المللي قصه گويي حوزه يك كشوري از داوران اين جشنواره متشكل از محمد سيمزاري، حسن دولت آبادي و سيد علي كاشفي خوانساري و نيز از مديران كل استان هاي حضور يافته در جشنواره تقدير به عمل آمد.
از رابطين بيستمين جشنواره بين المللي قصه گويي حوزه يك كشوري كانون پرورش فكري نيز رقيه نوروزي، فريبا نيك بخت، عزيزه ريحاني منفرد، سارا سياح، خديجه تقي پور و آقاي سيد جليل صفوي به ترتيب از استان هاي آذربايجانشرقي، آذربايجان غربي، زنجان، قزوين، گيلان و اردبيل تقدير شدند.
**كشف و معرفي استعدادها از اهداف جشنواره هاي قصهگويي است
مدير كل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان آذربايجانشرقي در اين آئين گفت: خداوند متعال را شاكر و سپاسگزارم كه فرصت و توفيق ميزباني اين جشنواره بسيار مهم و تاثيرگذار فرهنگي را نصيب استان زرخيز و شهيد پرور آذربايجان شرقي نمود تا امكان خدمت براي شما هنرمندان قصه گو و سفيران اين فعاليت فرهنگي ماندگار فراهم شود.
هادي يوسف زاده افزود: مرحله حوزه يك كشوري بيستمين جشنواره بينالمللي قصه گويي را در حالي به پايان رسانديم كه در دو روز گذشته شاهد هنرمندي قصه گوياني خلاق و توانمند از استان هاي آذربايجان شرقي آذربايجان غربي اردبيل زنجان قزوين و گيلان بوديم و استقبال پرشور بيش از دو هزار كودك و نوجوان، دانشجو خانواده ها و اولياي تربيتي نشان از پويايي اين جشنواره در شهر تاريخي تبريز و پتانسيل و استعداد اين شهر براي ميزباني برنامه هاي فرهنگي در ابعاد كشوري و بين المللي است.
دبير حوزه يك بيستمين جشنواره بين المللي قصه گويي ادامه داد:كشف و معرفي استعدادهاي ارزشمند در زمينه قصه گويي به ويژه در بين نوجوانان به عنوان سرمايه ها و ذخاير آينده ميهن اسلامي از اهداف جشنواره هاي قصهگويي است كه همواره مورد تاكيد معاون فرهنگي كانون بوده و امروز نيز با حضور فعال اعضاي نوجوان استان در اين برنامه شاهد اين امر بوديم.
يوسف زاده اضافه نمو: در آستانه رويداد بزرگ تبريز 2018 برگزاري اين جشنواره را به فال نيك مي گيريم.
وي اظهار داشت: اجراي 34 قصه، اعزام قصه گويان به بيش از 16 مدرسه و استقبال غيرقابل وصف دانش آموزان اين مدارس از قصه گويان اعزامي، برگزاري دو نشست تخصصي و علمي در دانشگاه فرهنگيان و اداره كل كانون استان از برنامه هاي اين جشنواره بود كه بحمدالله در كيفيتي مناسب و شايسته برگزار شد.
وي در پايان ضمن ابراز خوشحالي براي برگزاري جشنواره در فضايي شاد و با نشاط ، ساده و صميمي اما پرخاطره و دلنشين، از بذل توجه ، عنايت و اعتماد مدير عامل كانون پرورش فكري آقاي حاجيان زاده و معاونت فرهنگي كانون آقاي قمراده و مديركل آفرينش هاي ادبي فرهنگي سركار خانم حسن زاده در واگذاري ميزباني جشنواره به تبريز قدرداني كرد.
بيستمين جشنواره بين المللي قصه گويي حوزه يك كشوري با حضور استان هاي آذربايجانشرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، زنجان، گيلان و قزوين به ميزباني كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان آذربايجانشرقي از 30 آبان تا 2 آذر ماه سال جاري در تبريز برگزار شد.
خبرنگار: پرويز بابايي**انتشار: عزيزي راد
8023/518
تبريز - ايرنا - بيستمين جشنواره بينالمللي قصهگويي حوزه يك كشوري كه توسط كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان شرقي در تبريز برگزار شد، پس از 2 روز فعاليت در آئيني با معرفي برگزيدگان به كار خود پايان داد.