۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱
کد خبر: 82742274
T T
۰ نفر
فراخوان نخستين كنفرانس ملي تاب آوري شريان هاي حياتي در كرمان

كرمان - ايرنا - مديركل راه و شهرسازي استان كرمان از انتشار فراخوان نخستين كنفرانس ملي تاب آوري شريان هاي حياتي و زيرساختهاي عمراني در كرمان خبر داد و گفت: محققان اين عرصه مي توانند تا 15 آذرماه 1396 آثار علمي خود را به دبيرخانه اين همايش در كرمان ارسال كنند.

به گزارش روز شنبه ايرنا، به نقل از روابط عمومي راه و شهرسازي استان كرمان محمدمهدي بلوردي افزود: توسعه پايدار شهري، بهسازي و مقاوم سازي، تاب آوري شريانهاي حياتي، تاب آوري سازه ها و سيستم ها، مصالح و فناوري هاي نوين، مديريت بحران و پدافند غيرعامل، اقتصاد و تاب آوري و حمل و نقل از اصلي ترين محورهاي نخستين كنفرانس تاب آوري شريان هاي حياتي و زيرساختهاي عمراني در دانشگاه تحصيلات تكميلي كرمان است.
وي تصريح كرد: 20 آذر نتايج داوري اعلام خواهد شد و در روز پنج ديماه 1396 همزمان با سالروز زلزله دلخراش بم اين كنفرانس برگزار مي شود.
مديركل راه و شهرسازي استان كرمان گفت: از تمام متخصصان، كارشناسان، دانشجويان، پژوهشگران و دانشمندان مراكز علمي، تحقيقاتي و دانشگاهي دعوت مي شود، مقالات خود را كه حاوي جديدترين دستاوردهاي علمي و پژوهشي در محورهاي اصلي كنفرانس و يا زمينه‌ هاي مرتبط است بصورت فردي و يا مشاركت گروهي به دبيرخانه كنفرانس به نشاني ncrci@bhrc.ac.ir ارسال كنند و علاوه بر اين، علاقمندان به اين حوزه مي توانند بدون ارائه مقاله بعنوان شركت كننده آزاد از اين رويداد علمي استفاده كنند.
وي افزود: با توجه هماهنگي با پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC كليه مقالات پذيرش شده بصورت رايگان در ISC نمايه خواهند شد و به شركت كنندگان گواهينامه isc و مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازي اعطا مي شود.
بلوردي عنوان كرد: با توجه به اهميت كاهش خطر پذيري بلايا در بحرانهاي طبيعي در زندگي آحاد جامعه و پيشبرد اهداف موردنظر در خصوص علمي كردن آن، نياز به فعاليت علمي در ابعاد مختلف در سطوح ملي و بين المللي وجود دارد.
وي با بيان اينكه كاهش خطرپذيري بلايا و تاب آوري، بخشي از توسعه پايدار در حوزه هاي محيط زيست، اقتصادي، اجتماعي و سياسي بشمار مي رود گفت: تاب آوري به معني توانايي يك سيستم يا جامعه در معرض خطر براي مقاومـت، جـذب، پوشـش و بـازتـواني در برابـر اثـرات يك مخاطره در زمان مناسب و بطور كارآمد شامل محافظـت و مرمـت سـاختارها و عملكردهـاي اساسي و حياتي است.
مديركل راه و شهرسازي استان كرمان افزود: در راستاي دستيابي به توسعه پايدار شهري؛ فرآيندهاي مقاوم سازي شهرها در مقابل مخاطرات طبيعي، كاهش آسيب پذيري ساختارهاي حياتي و مديريت، كاهش خطر پذيري بلايا بصورت سيستماتيك در دستور كار وزارت راه و شهرسازي قرار گرفته است.
وي بيان كرد: به همين منظور، نخستين كنفرانس ملي تاب آوري شريان هاي حياتي و زيرساختهاي عمراني با هدف گرد هم آوردن جامعه دانشگاهي، محققان و پژوهشگران بمنظور تبادل و به اشتراك گذاري تجارب و نتايج تحقيقات خود در مورد تمام جنبه هاي تخصصي تاب آوري شريان هاي حياتي و زيرساختهاي عمراني برگزار مي شود.
بلوردي گفت: اين كنفرانس فرصتي را براي ارائه و بحث در مورد جديدترين نوآوري ها، روندها، نگراني ها و چالش ‌هاي عملي مواجه شده و راه حل اتخاذ شده، فراهم مي كند.
استان كرمان به علت زلزله خيز بودن و گسل هاي متعدد همواره مورد توجه كارشناسان و مسئولان حوزه هاي مختلف است لذا نخستين كنفرانس ملي تاب آوري شريان هاي حياتي و زيرساختهاي عمراني نيز با همين هدف در كرمان برگزار مي شود.
خبرنگار: حامد سالاري ** انتشار دهنده: نجمه حسني*
7420/3029