به گزارش ايرنا، اقبال عباسي روز يكشنبه در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد اين استان تصريح كرد: بانك ها و دستگاه هاي اجرايي براي رفع مشكلات بيكاري و حمايت از توليد و رونق توليد در استان بيش از پيش تعامل داشته باشند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري نيز در اين جلسه گفت: از ابتداي امسال تاكنون 498 طرح و واحد توليدي، كشاورزي و صنعتي اين استان براي دريافت تسهيلات در قالب طرح رونق توليد در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد به تصويب رسيده است.
سيد نعيم امامي اظهار كرد: 2 هزار و 9 ميليارد ريال تسهيلات طرح رونق به اين تعداد طرح و واحد توليدي از سوي بانك هاي عامل پرداخت مي شود.
به گفته وي، از اين تعداد تاكنون 89 ميليارد و 300 ميليون ريال تسهيلات طرح رونق توليد به 21 طرح و واحد توليدي از سوي بانك هاي عامل پرداخت شده است.
امامي تصريح كرد: سال گذشته از محل تسهيلات رونق توليد 452 طرح و واحد توليدي صنعتي و كشاورزي، 2 هزار و 751 ميليارد ريال تسهيلات دريافت كردند.
وي گفت: سال گذشته 4 هزار و 280 ميليارد ريال تسهيلات به واحدهاي توليدي صنعتي و كشاورزي پرداخت شد كه يكهزار و 529 ميليارد ريال از اين ميزان به صورت مستقيم از منابع بانكي و مابقي تسهيلات طرح رونق بود.
امامي افزود: از ابتداي تشكيل ستاد تسهيل و رفع موانع توليد تاكنون (تيرماه 94 تاكنون) 216 جلسه تشكيل و 2 هزار و 398 مصوبه براي رفع مشكلات 300 طرح و واحد توليدي صنعتي و كشاورزي تصويب شد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري ادامه داد: 33 درصد اين تعداد مصوبه اجرا و 67 درصد در دست اقدام و پيگيري است.
به گفته امامي، رفع مشكلات حمل و نقل، انرژي و فروش 4 واحد موجود كاشي و سراميك در استان، تخصيص تسهيلات به 4 واحد موجود لوله سازي پلي اتيلن و تضمين خريد محصولات آنها از سوي جهاد كشاورزي از مهم ترين مصوبات ستاد تسهيل در استان است.
وي اظهار كرد: از مجموع واحدهاي توليدي و صنعتي در چهارمحال و بختياري تنها 20 واحد بزرگ، 20 واحد متوسط و مابقي بنگاه و واحدهاي كوچك محسوب مي شود كه مطابق مصوبه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد تسهيلات طرح رونق با هدف رونق توليد و ثبات اشتغال در اين واحدها نيز امسال به آنها تعلق خواهد گرفت.
به گزارش ايرنا، تسهيلات رونق توليد در صورتي به طرح و واحدهاي توليدي و صنعتي تعلق مي گيرد كه به واسطه آن حداقل 10 درصد اشتغال و 10 درصد ميزان توليد افزايش يابد.
در اين نشست مشكلات تقسيط بدهي، استمهال و تامين وثيقه براي 7 طرح توليدي و صنعتي در استان بررسي و راهكار ارائه شد.
مطابق گزارش هاي سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري 79 درصد واحدهاي توليدي استان شامل 800 واحد فعال و نيمه فعال و مابقي تعطيل است.
خبرنگار: نرگس كريمي**انتشار:جهانبخش صفري
7361/6021
استاندار چهارمحال و بختياري:
بانك هاي عامل بايد نسبت به جذب نشدن تسهيلات رونق توليد پاسخگو باشند
۵ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۶
کد خبر:
82743472
شهركرد- ايرنا- استاندار چهارمحال و بختياري گفت: بانك هاي عامل بايد نسبت به مشكل در جذب و پرداخت نشدن تسهيلات طرح رونق توليد به طرح ها و واحدهاي توليدي صنعتي و كشاورزي كه از ابتداي امسال مصوب شده است، پاسخگو باشند.