به گزارش ايرنا، حجت الله درودگر روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: براي طراحي اين سامانه چندين سال كار مطالعاتي و تحقيقاتي انجام شده كه به صورت همزمان در نقاط مختلف كشور راه اندازي شده است.
وي ادامه داد: طرح ملي الكترونيكي سجام پلي ارتباطي بين مردم و دادگستري به منظور دريافت اخبار است كه مردم مي توانند در اين خصوص نقش مهمي در تامين امنيت اجتماعي داشته باشند.
معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان مركزي استفاده از ظرفيت هاي مردمي در راستاي پيشگيري از وقوع جرم را مهمترين هدف راه اندازي اين سامانه عنوان كرد و گفت: بايد فرهنگ استفاده اين سامانه از سوي رسانه ها در جامعه تبيين شود.
وي اظهار كرد: انتظار مي رود با راه اندازي اين سامانه و بهره گيري از ظرفيت هاي مردمي سرعت عمل در بررسي موضوعات اجتماعي و قضايي افزايش يابد.
درودگر گفت: با راهاندازي اين سامانه مردم استان ميتوانند با ورود به سامانه سجام و ثبت در اين سامانه اخبار و اطلاعات بروز خود را وارد كنند و با اين اقدام به نوعي از وقوع جرايم در سطح جامعه پيشگيري كنند.
وي افزود: اين طرح از اول آذرماه امسال آغاز شده و حدود 600 نفر از مردم استان مركزي در اين سامانه ثبت نام كردهاند كه انتظار مي رود رسانه ها در معرفي اين سامانه تلاش كنند.
معاون پيشگيري از جرم دادگستري استان مركزي با اشاره به اينكه پيش بيني ميشود تا پايان سال جاري پنج هزار نفر از مردم در اين سامانه ثبت نام كنند، بيان كرد: آدرس اين سامانه SAJAM.ADLIRAN.IR است و افراد با ورود خود امكان گزارشدهي به سيستم را به دست ميآورند.
طرح ملي الكترونيكي سجام (سامانه جامع اطلاعات مردمي) براي ستاد مردمي پيشگيري از وقوع جرم در نظر گرفته شده است تا اقدامات ستاد از طريق اين سامانه انجام شود.
از طريق اين سامانه به منظور بهره برداري توسط معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري گزارش جامع ساليانه تهيه مي شود و پس از جمع بندي به رئيس كل دادگستري ارائه مي شود.
3017/3075/ خبرنگار: مصطفي مجللي *** انتشار دهنده: حسين مهدي زاده
اراك - ايرنا - معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان مركزي گفت: طرح الكترونيكي سجام (سامانه جامع اطلاعات مردمي) در اين استان راه اندازي شد.