اين هنرمند، سانيا عاجلي است كه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: بعضي از هنرمندان گمان مي برند در محيط شهرستان ها جاي پيشرفتي نيست، هر چند اين گفته شايد تاحدودي درست باشد اما در هر صورت بايد از يك جايي شروع كرد.
او اين را هم گفت كه متاسفانه آنچنان كه انتظار است از هنرمندان حمايت مالي و معنوي صورت نمي گيرد و اين امر باعث دلسردي و بي انگيزگي در بين هنرمندان جوان مي شود كه به وجه مطلوب نيست.
سانيا عاجلي در تعريف خود از بازيگري تعبير جالبي دارد: كل زندگي ما بازي است و بازيگري فرورفتن در نقش هاي مختلف زندگي است،بازيگران پستي و بلندي زندگي را به نمايش مي گذارند تا باپيامشان انسان ها را به سمت باورپذيري و نشاط اجتماعي نزديك سازند. در يك كلام همه آدم هاي روي زمين بازيگرند و اين دنيا صحنه بازي هر كس است.
هنرمند نوجوان استهباني با وجود سن و سال كمي كه دارد تاكنون در چند جشنواره استاني تئاتر حضور موفقي داشته و چندين تقديرنامه بدست آورده است.
اين دانش آموز 14 ساله كه در كلاس نهم در استهبان در 140 كيلومنري شرق شيراز درس مي خواند مي گويد: از 8 سالگي با نمايش «و ما زندگيمان را سياه نمي بازيم» وارد عرصه نمايش شدم و در جشنواره هاي دانش آموزي 2 سال اخير 2 مقام بازيگري اول و 2 مقام كارگرداني اول و يك مقام نويسندگي كسب كردم.
عاجلي مقام اولي رابراي نمايش هاي دانش آموزي استهبان درنمايش هاي گلدان شكسته و بچه هاي مدرسه بدست آورده ودر شانزدهمين جشنواره تئاتراستاني پسامهر(1395) موفق به كسب تقدير بازيگري براي نمايش«اندر احوالات گربه اي كه موش ديد و نخورد» شد.
ضمن اينكه درهفدهمين جشنواره استاني پسامهر(1396) افزون بر بازي در نمايش هزار شلاق، تقديرنامه طراحي لباس و طراحي پوستر و بروشور را از آن خود كرد.
همچنين حضور موثرش در نمايش هزار شلاق كاري از جواد عاجلي(كارگردان با سابقه استهباني ) در پانزدهمين جشنواره منطقه اي جنوب كشور سبب شد اين نمايش به عنوان اثر برگزيده در اين جشنواره منطقه اي انتخاب شود.
وي در خصوص فعاليت هاي اخيرش مي گويد:درحال حاضر، نمايش هزار شلاق را براي جشنواره سراسري مهر كاشان تمرين مي كنم و در حال آماده كردن نمايشي براي اجراي همگاني به كارگرداني پدرم هستم.
در كارنامه كاري اين هنرمند نوجوان مي توان به حضور در نمايش هاي شب بيست و يكم، خورشيد بر جنازه خورشيد گريست، عروسي صابوناتي ها ، مرگ وقتي مي آيد در نميزند، آبروي آب در اولين جشنواره سته بان، تلخ ترين شيرين شيرين ترين فرهاد دردومين جشنواره سته بان و هوملت در بيست و هشتمين جشنواره فجر استاني اشاره كرد.
سانيا عاجلي كه دختر جواد عاجلي كارگردان با سابقه استهباني است درباره تاثير و نقش خانواده در موفقيت هايش گفت:راهنمايي ها و تشويق پدر و مادرم تاثير بسزايي در من داشته و باعث شده تا در رسيدن به اهدافم چه در تحصيل و چه در وادي هنر مصمم تر باشم.
اين هنرمند نوجوان كه از دانش آموزان درس خوان و منضبط است خطاب به هم نسلان خود مي گويد: هر كس با داشتن برنامه ريزي مناسب مي تواند در كنار درس و مدرسه به كارهاي هنري،ورزشي و.. نيز بپردازد و در اين مسير هم موفق باشد.
وي گفت: اگر نوجوان ها اين تفكر را داشته باشند و براي زندگي خود برنامه ريزي داشته باشند مي توانند در آينده افراد موثري براي كشور باشند.
او كه در حوزه طراحي صحنه هم كمك حال پدرش است گفت:هرچند به طور جدي در حوزه طراحي صحنه فعاليتي نداشته ام اما موفق شدم تقديرنامه طراحي لباس و طراحي پوستر و بروشور را در هفدهمين جشنواره تئاتر استاني پسامهر1396 بدست آورم كه برايم افتخاري مهم است.
اين هنرمند نوجوان بزرگترين مشكل شهرستان خود در حوزه هنر را در كم بها دادن برخي مسئولان فرهنگي به هنر خاصه هنر نمايش مي داند و مي گويد:اين بي اهميتي به خصوص در مورد هنرمندان زن نمود بيشتري دارد.
اين بازيگر نوجوان كه به دنياي شعر علاقه زيادي دارد تكيه كلامش را از سروده حافظ گرفته و زمزمه مي كند:
بيا تا گل برافشانيم و مي در ساغر اندازيم
فلك را سقف بشكافيم و طرحي نو در اندازيم.
مصاحبه كننده: روح الله سعادتمند نژاد ** تنظيم : غلامرضا مالك زاده
1876 / 2027
شيراز- ايرنا- بايد رهسپار پايتخت شد تا پيشرفت كرد،اين ديدگاهي است كه شايد نزد هنرمندان شهرستان ها به ويژه هنرمندان عرصه تئاتر رواج بيشتري داشته باشد اما هنرمند 14 ساله اهل استهبان فارس ثابت كرده مي توان همه جا هنرنمايي كرد و معتقد است: دنيا عرصه هنرنمايي است.