۱۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۶
کد خبر: 82758601
T T
۰ نفر

رونق تورهای كویرنوردی و بوم گردی در سرایان

۱۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۶
کد خبر: 82758601
رونق تورهای كویرنوردی و بوم گردی در سرایان

بیرجند - ایرنا - مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان از برگزاری سه تور كویرنوردی از ابتدای آذر ماه جاری تاكنون خبر داد.

به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی محمد عرب گفت: نهم و دهم آذر ماه تور كویرنوردی 55 نفر از گردشگران بیرجندی توسط شركت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی پرتو شرق با هدف آشنایی با گونه های گیاهی، جانوری و عوارض كویر و بیابان برگزار شد و طبیعت گردان با روش های جهت یابی در كویر و بیابان نیز آشنا شدند.
وی بیان كرد: شركت كنندگان در این تور یك شب در اقامتگاه بوم گردی زرین چاه اقامت داشتند.
وی افزود: سوم آذر نیز تور كویر نوردی تعداد 65 نفر از ورزشكاران باشگاه 'ببر مبارز' شهرستان بیرجند برگزار شد و بازدید از كویر سه قلعه و اقامتگاه بوم گردی زرین چاه، انجام ورزش های رزمی و ... از برنامه های این تور بود.
مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرایان گفت: یك گروه 18 نفره موتور سوار از مشهد در تاریخ 17 آذر ماه میهمان اقامتگاه بوم گردی زرین چاه بودند.
وی اظهار كرد: خوشبختانه از اقامتگاه های بوم گردی سرایان استقبال خوبی شده و ورود و اقامت گردشگران به شهرستان رشد چشمگیری داشته كه امیدواریم با راه اندازی سایر اقامتگاه ها كه در دست ایجاد و تجهیز است و با حمایت همه دستگاه های متولی شاهد رونق بیش از پیش گردشگری باشیم.
عرب افزود: با تكمیل پرونده و اخذ استعلام های مربوط بزودی اقامتگاه بوم گردی در روستای مصعبی كه از مناطق دیدنی شهرستان سرایان است، به بهره برداری خواهد رسید.
وی گفت: منطقه گردشگری مصعبی و كریمو در شمال شهرستان سرایان واقع شده كه از مناظر زیبا و آب و هوای مطبوع برخوردار است و روستای مصعبی كه مدفن امامزاده سلطان مصیب (ع) نیز می باشد از مناطقی است كه بسیار مورد توجه گردشگران و مسافران می باشد و ایجاد امكانات اقامتی در این روستا بر رونق گردشگری منطقه خواهد افزود.
وی بیان كرد: متقاضیان، سرمایه گذاران و مالكان خانه های تاریخی ارزشمند می توانند برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری شهرستان سرایان اقدام كنند چرا كه هنوز در اكثر روستاها و نقاط شهرستان مناطق و پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری قرار دارد.
'واحدهای بوم گردی، اقامتگاه هایی هستند كه در محیط بومی و طبیعی و با رعایت ضوابط زیست محیطی متناسب با بافت تاریخی، معماری بومی و منظر طبیعی منطقه تاسیس می شوند و تعامل زیادی با اجتماع محلی دارند.'
تاكنون بیش از 2 هزار و 200 اثر در خراسان جنوبی شناسایی شده كه از این تعداد 834 اثر در فهرست آثار ملی و سه اثر شامل باغ اكبریه بیرجند، مجموعه قنات بلده فردوس و كویر لوت (مشترك میان خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و كرمان) در فهرست آثار جهانی ثبت شده است.
خراسان جنوبی با اقلیمی خشك و بیابانی، باغ ها و قلعه های تاریخی، چشمه های آبگرم و سرد، روستاهای زیبا، عرصه های بیابانی و كویری دیدنی و آثار گردشگری كم نظیر، مجموعه ای از دیدنی های طبیعی و تاریخی را در معرض دید مسافران و گردشگران قرار می دهد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
كانال تلگرام: irnabirjand@
دریافت و انتشار: رسول محمدحسنی
3028