فرهاد رئيسي دهكردي روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه هزينه اجراي طرح برجهاي دوقلو مازاد بر توان مالي شهرداريست افزود: براي حل اين مشكل بايد از توان بخش خصوصي ، ظرفيتهاي سپاه ، قرارگاه خاتم الانبيا، استانداري و ادارات تامين كننده منابع مالي استان بهره گرفت.
وي ادامه داد: در اين طرح بايد كاربريهاي مختلفي به اقتضاي نياز امروز شهر ديده شود و طرح را به سمتي برد كه با ايجاد نگرشهاي مثبت، براي سرمايه گذار جاذبه هاي اقتصادي ايجاد كند.
رئيسي بيان كرد: تمامي ادارات نظير راه و شهرسازي،نظام مهندسي، شوراي شهر و شهرداري بايد با بهره گيري از تيم كارشناسي قوي و تعريف كاربريهاي جديد براي برجهاي دوقلو، شهرداري را از اين وضعيت نجات دهند.
وي در ادامه با بيان اينكه برخي طرحهاي شهري فاقد پيوست فرهنگي است تاكيد كرد: شهركرد بستر و بافت فرهنگي مطلوبي دارد و براي حفظ اين بافت بايد شهرسازي و اجراي طرحها بر پايه فرهنگ مردم تدوين و اجرا شود.
اين عضو شوراي اسلامي شهركرد در ادامه از شهرك منظريه با عنوان نماد ساخت و سازهاي جديد شهري نام برد و اظهار كرد: با وجود اهميت اين شهرك، پس از پنج سال از آغاز سكونت در اين منطقه ،كماكان ساده ترين مشكلات زيرساختي آن حل نشده است.
فرهاد رئيسي دهكردي نبود ايمني در ساختمانها، نبود فضاي سبز، خيابانهاي آسفالت و كمبود امكانات شهري ديگر را از مشكلات زيرساختي در منظريه برشمرد.
وي ادامه داد: يكي از اقدامات اساسي در اين راستا برخورد با پيمانكار متخلف ،بررسي نواقص از سوي دفتر فني استانداري، اداره كل راه و شهرسازي و واگذاري سريعتر مديريت آن به شهرداري است.
رئيسي بيان كرد: البته با وجود اينكه اين شهرك هنوز تحويل شهرداري نشده است اما برخي خدمات نظير حمل و نقل درون شهري و آتش نشاني در اين منطقه ارائه مي شود.
وي ادامه داد:منظريه به دليل برخورداري از تپه هاي مناسب بهترين مكان براي توريست كوهنوردي است.
رئيسي افزود: با اتصال اين شهرك به كمربندي شمال شهركرد، مي توان براحتي اين منطقه را از بن بست خارج كرد و از ترافيك در ميدان مادر ميرآباد غربي تا حد زيادي كاست.
وي همچنين اظهار كرد: براي رونق كسب و كار در غرب شهرنيز مي توان بدنه شهري را به سمت منظريه، مهديه و چالشتر سوق داد و برخي ادارات و نهادهاي شهري را در اين مناطق مستقر كرد.
اين عضو شوراي شهر برخي مشكلات كنوني شهركرد را نشات گرفته از مديريتهاي گذشته عنوان كرد و افزود: بروز مشكلاتي نظير تصرف زمينهاي كوره اي، برم پهنه و ساختمان زاگرس ميرآباد ريشه در شوراي شهر و انتخاب شهردار 13سال گذشته دارد كه تاكنون شهرداري را درگير كرده است.
رئيسي بيان كرد: اگر در آن زمان ،سازمانهاي نظارتي درست عمل كرده و خاطيان و زمين خواران را به پاي ميز محاكمه مي كشاندند وضعيت شهر به اين مرحله نمي رسيد.
وي حل مشكلات كنوني را درگرو تغيير سبك مديريتي در شهرداري و ايجاد منابع درآمدي جديد براي توسعه شهر عنوان كرد.
به گزارش ايرنا، عمليات اجرايي برج هاي دوقلو از سال 93 در 6 هزار مترمربع زمين با پيش بيني 26طبقه در ميدان بسيج شهركرد آغاز شد و مقرر بود اين برج ها به بزرگترين مراكز خريد و تجاري استان و نماد شهر شهركرد تبديل شود، اما اين طرح با 650 ميليارد ريال بدهي به بانك عامل متوقف شده است.
شهرداري شهركرد در حال ارائه خدمت به 200 هزار نفر جمعيت ساكن در اين شهر و شهرك هاي الحاقي مهديه، چالشتر ، ميرآباد و منظريه است.
خبرنگار:شكوفه سليماني
8125
عضو شوراي شهر شهركرد:
موفقيت اجراي طرح برج هاي دوقلو در گرو تغيير نگرش مردم/منظريه تحويل شهرداري شهركرد شود
۲۷ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۰
کد خبر:
82767468
شهركرد- ايرنا- عضو شوراي اسلامي شهر شهركرد با بيان اينكه برج هاي دوقلوي اين شهر قابليت برند شدن را دارد، گفت: براي موفقيت اين طرح، بايد نگرش مردم و بخش خصوصي را نسبت به آن تغيير داد.