به گزارش ايرنا روستاي گاوميش آباد شرقي از توابع بخش مركزي شهرستان دزفول در حالي كه به اندازه عرض يك كانال آبياري كشاورزي با شهر دزفول فاصله دارد در محروميت بسر مي برد.
به گفته آنان اين روستا با حدود پنجهزار نفر جمعيت از داشتن كتابخانه ، سالن ورزشي و آب شرب پايدار محروم است.
يكي از اهالي اين روستا در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت:نام اين روستا گاوميش آباد شرقي است كه اين نام زيبنده اهالي نيست. فرزندان ما از بردن نام محل زندگي خود صرفا به دليل اسم آن خودداري مي كنند.
يكي از اعضاي شوراي اسلامي اين روستا نيز ادامه داد:روستاي گاوميش آباد شرقي با حدود يكهزار خانوار بالاي پنج هزار نفر جمعيت دارد و در گذشته يك روستاي دامداري بوده ولي اكنون اكثر اهالي اين روستا كشاورز و داراي شغل هاي ديگري هستند.
عيسي پناهي با بيان اينكه در حال حاضر حدود 50 خانوار اين روستا دامدار هستند گفت: با گذشت سالها اين روستا از حالت دامداري سنتي خارج شده و اكنون مسكوني است ولي هنوز نام گاوميش آباد از اين روستا برداشته نشده است كه به علت واقع شدن اين روستا در مجاورت رودخانه دز اهالي روستا خواستار تغيير نام آن به روستاي ساحلي هستند.
وي ادامه داد:تاكنون نامه نگاري هاي زيادي در سالهاي گذشته براي تغيير نام اين روستا از سوي اهالي انجام شده و موافقت هم شده ولي اقدامي نشده است .
وي جابجايي دام را يكي از مشكلات ديگر اهالي اين روستا عنوان كرد و گفت:جابجايي دام و رهاكردن فضولات دامي در خيابانهاي اين روستا مشكلات بهداشتي براي اهالي ايجاد كرده كه در اين خصوص نيز پيگيري هايي شده كه نتيجه بخش نبوده است.
پناهي اضافه كرد :با وجود مجاورت اين روستا با شهر دزفول كه فقط با يك كانال از شهر جدا شده اهالي اين روستا خواستار الحاق گاوميش آباد به شهر هستند تا از امكانات شهري بهره مند شوند.
وي ديگر مشكلات اين روستا را كمبود فضاي آموزشي عنوان كرد و گفت:در حال حاضر يك دبستان فرسوده در اين روستا وجود دارد كه هفته گذشته با سفر وزير آموزش و پرورش به شهرستان دزفول عمليات ساخت يك دبستان در اين روستا آغاز شد كه اميدواريم در كنار اين دبستان يك مدرسه راهنمايي نيز احداث شود تا مشكل ادامه تحصيل دانش آموزان اين روستا برطرف شود.
بخشدار مركزي دزفول نيز در خصوص تغيير نام اين روستا به خبرنگار ايرنا گفت:نامه نگاري لازم براي تغيير نام روستاي گاوميش آباد به روستاي ساحلي دزفول به وزارت كشور انجام شده ولي تغييرات در تقسيمات كشوري زمان بر است .
نصراله فخرمجديان در خصوص الحاق اين روستا به شهر دزفول نيز گفت:الحاق روستا به شهر نيازمند مطرح شدن در كميسيون هاي وزارت كشور و امري زمان بر است كه دراين خصوص اقدامي نشده است ضمن اينكه مشكلات روستاها با وجود دهياري سريعتر رفع مي شود وبراي ارائه خدمات، نيازي به الحاق به شهر نيست.
وي در خصوص مشكل تردد دام در سطح روستا نيز گفت:با توجه به اينكه گاوميش آباد يك روستاي دامداري است نمي توان دام را از منطقه خارج و اهالي را به نوعي مصرف كننده كرد ولي به خاطر پيگيري اهالي تاكنون اين موضوع بررسي شده و يك مكان در نزديكي روستاي بن جعفر براي دام اين روستا در نظر گرفته شد كه به علت اعتراض اهالي روستاي بن جعفر موضوع منتفي شد .
وي افزود:در حال حاضر به دنبال فراهم كردن زميني براي دام اهالي اين روستا هستيم .
بخش مركزي با 38 روستا پرجمعيت ترين بخش شهرستان دزفول است.
7278/6068
خبرنگار:رقيه كردي-انتشار:محمدعلي فريدپناه
تامين زير ساخت ها در كنار تغيير نام ، مطالبه اهالي روستاي گاوميش آباد دزفول
۳ دی ۱۳۹۶، ۹:۴۲
کد خبر:
82773476
دزفول - ايرنا - اهالي روستاي گاوميش آباد شرقي از توابع بخش مركزي دزفول تغيير نام اين روستا در كنار تامين زير ساخت هايي چون فضاي ورزشي ، كتابخانه ، مدرسه و آب آشاميدني را از دستگاه هاي ذيربط مطالبه مي كنند.