استاندار: كارت الكترونيكي مبادله مرزي براي 50 هزار مرزنشين در آذربايجان غربي صادر شد

اروميه- ايرنا- استاندار آذربايجان غربي از صدور كارت الكترونيكي براي 50 هزار نفر از مرزنشينان شهرستان هاي سردشت و پيرانشهر خبر داد و گفت: اين اقدام با هدف ساماندهي موضوع كوله بري پس از تصميم دولت در زمينه ادغام بازارچه هاي غير رسمي در مبادي رسمي، اجرا شده و اين كارت ها قابل شارژ و غير قابل واگذاري است.

محمد مهدي شهرياري شامگاه شنبه در جمع اعضاي هيات نمايندگان اتاق بازرگاني اروميه افزود: ساكنان مناطق مرزي تا 20 كيلومتري مرز از اين تسهيلات برخوردار مي شوند تا با بهبود وضعيت مالي اقدام به كوله بري نكنند.
وي اضافه كرد: مقرر شده تا ساماندهي موضوع كوله بري در استان با هدف بهبود معيشت مرزنشينان در 2 هفته آينده آغاز شود.
وي با اشاره به لزوم توجه بيشتر به مبادلات مرزي در هر بخش و با هر اسمي بيان كرد: در حال حاضر سالانه 12 ميليارد دلار كالاي قاچاق وارد كشور مي شود و اين امر از مهمترين عوامل ركود صنايع داخلي به شمار مي رود كه همه مسئولان و مردم بايد در راستاي مقابله با اين امر تلاش كنيم.
استاندار آذربايجان غربي نگاه امنيتي به استان را مانع توسعه و سرمايه گذاري دانست و اظهار كرد: حوادث اخير كشور در زمينه سرمايه گذاري هزينه هاي بسياري بر كشور تحميل كرد ولي اين استان براي سرمايه گذاري مستعد بوده ولي بايد از تبليغات مناسب به عنوان مهمترين عامل براي جذب سرمايه غافل نباشيم.
شهرياري با بيان اينكه در بحث جذب سرمايه گذاري خارجي ثبات و امنيت مساله حائز اهميتي است، گفت: براي اين امر زيرساخت ها بايد فراهم شود و منطقه آزاد ماكو فرصت خوبي در اين خصوص به شمار مي رود.
وي با اشاره به اينكه دولت لايحه ايجاد 12 منطقه ويژه اقتصادي را به مجلس ارائه كرده است، افزود: منطقه ويژه سرو نيز جزو اين 12 منطقه بوده كه با تحقق آن، شاهد معافيت هاي قابل توجهي در حوزه صادرات خواهيم بود.
وي با اشاره به اينكه عقب ماندگي هاي موجود مي تواند با ايجاد زيرساخت ها حل شود، ادامه داد: آذربايجان غربي داراي توانايي هاي زيادي بوده و فاصله اين استان از نظر شاخص هاي توسعه اي با ساير مناطق بسيار كم است .
شهرياري گفت: گازرساني به 800 روستا و اتمام طرح هاي گازرساني فعلي در 2 سال آينده، افزودن شدن يكهزار تخت به تخت هاي بيمارستاني، اهتمام براي ساخت جاده هاي روستايي با مشاركت 60 درصدي وزارت راه و 40 درصدي مديريت استان، اختصاص بودجه براي حل معضل 20 نقطه حادثه خيز جاده هاي روستايي از جمله تصميمات مهمي است كه زمينه ساز رونق در بخش حمل و نقل، زيرساخت و روستايي در استان مي شود.
وي ادامه داد: بيشتر اعتبارات در منابع ملي وزارتخانه ها بر اساس تلاش مديران توزيع مي شود و بايد با تلاش هاي بيشتر و با توجيه هاي منطقي نسبت به دريافت اين منابع اقدام شود.
اين نشست با حضور جمعي از صادر كنندگان و توليد كنندگان آذربايجان غربي برگزار شد و حاضران مشكلات خود را در زمينه توليد، واردات و صادرات مطرح كردند.
7125/2093 ** خبر: طاهره نويد آرين ** انتشار: صابر چهرقاني