۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷
کد خبر: 82791726
T T
۰ نفر
دشمن از طريق نفوذ سايبري در پي ضربه زدن به كشور است

سمنان - ايرنا - جانشين فرمانده قرارگاه پدافند غيرعامل سايبري كشور گفت : دشمن از طريق نفوذ سايبري در پي ضربه زدن به كشور است كه در اين ارتباط بايد با نگاه تيزبين از سرمايه‌هاي كشور صيانت كرد.

به گزارش ايرنا، محمدرضا فرجي‌پور روز چهارشنبه در جلسه رزمايش سايبري استان سمنان در سالن مديريت بحران استانداري افزود : دشمن براي تمام گروه‌ها و رده‌ها برنامه هدفمند نفوذ اعمال كرده و با بكارگيري ابزارهاي متفاوت چون نفوذ سايبري، طرح ضربه زدن به امنيت كشور را طراحي كرده است.
وي اظهارداشت : ارزيابي آسيب‌ها و آگاهي از مخاطرات شبكه‌هاي هوشمند، توسط متخصصان اين حوزه ضروري است و بايد ابعاد توطئه دشمنان را به درستي شناخت و با آن مقابله كرد.
جانشين فرمانده قرارگاه پدافند غيرعامل سايبري كشور بيان كرد : دغدغه‌هاي فضاي مجازي بيش از چيزي است كه اكنون با آن مواجهيم و اگر به درستي مديريت نشود تبديل به چالش بزرگ در سطح ملي خواهد شد.
وي با بيان اين كه در دنيا 2 رويكرد نسبت به فضاي سايبري وجود دارد، اضافه كرد : عده‌اي نگرش خوشبينانه و عده‌اي هم تصور بدبينانه به اين فضا دارند كه بايد با بررسي و تحليل چگونگي نگرش دنيا به اين فضا، تلاش كرد تا از ظرفيت‌هاي آن بهره‌مند شد.
فرجي‌پور ضمن تاكيد بر بهره‌مندي ظرفيت فضاي سايبرب و مجاري در كنار شناخت آسيب‌ها و تهديدات آن ، گفت : بحث امروز فضاي مجازي ، بحث حاكميت كشور است كه بايد با مديريت صحيح حكمراني دشمن بر فضاي سايبري را محدود كرد.
وي با بيان اين كه مساله اكنون كشور مسدود كردن يك پيام رسان نيست، بلكه مساله مسدود كردن حكمراني يك عده از پيام رسانان است، اضافه كرد: با اقدام اخير شوراي عالي امنيت كشور جلوي بسياري از توطئه‌ها و آسيب‌هاي احتمالي ديگر كه در حال پيشروي بود، گرفته شد.
فرجي‌پور برگزاري رزمايش سايبري را آگاهي بخش به مديران نسبت به خطر و تهديد فضاي سايبري ذكر كرد و يادآور شد : فضاي مجازي يك بستر مناسب براي حكمراني در دنياست كه بايد اين فضا به درستي مديريت و حراست شود.
مديركل پدافند غيرعامل استانداري سمنان در اين جلسه با اشاره به اين كه امروز تمام فعاليت‌ها و زيرساخت‌هاي حياتي و حساس و اماكن حفاظت شده به حوزه سايبري وابسته است، اضافه كرد : پيش‌بيني متخصصان اين است تا سال 2020 تعداد كاربران اينترنت به چهار ميليارد نفر در جهان برسد.
كارخايي تاكيد كرد : نامگذاري اين عصر به عصر مجازي و سايبري مرهون علم و تكنولوژي است و زيرساخت‌هاي خوبي در كشور با افزايش پهناي باند ايجاد شده است.
وي تصريح كرد : در كنار ارزشمندي اين فضا و نگاه فرصت محور بايد به آسيب‌ها و تهديدهاي آن توجه كرد.
به گزارش ايرنا، در اين نشست مقرر شد اگر ظرفيت برگزاري رزمايش سايبري در استان سمنان مهيا باشد اين رزمايش در آينده‌اي نزديك در سمنان برگزار شود.
6026
*خبرنگار: محدثه عباسي **انتشار دهنده: جانعلي فتحي
براي آگاهي از تازه‌ترين اخبار و رويدادها در استان سمنان به نشاني IRNASEMNAN@ كانال اخبار ايرنا سمنان مراجعه كنيد.