علي اصغر حمزه لو روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: 84 هزار قطعه بوقلمون امسال در 2 دوره جوجه ريزي در واحدهاي پرواربندي اين شهرستان توليد شده است.
وي اظهاركرد: خمين در توليد گوشت بوقلمون در جايگاه نخست استان مركزي قرار دارد و از 20 واحد پرورشي بوقلمون در استان مركزي، هشت واحد آن در اين شهرستان فعال است.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين، مدت هر دوره پرورش بوقلمون را چهار ماه عنوان كرد و افزود: ظرفيت توسعه پرورش بوقلمون در اين شهرستان وجود دارد اما نيازمند تكميل زنجيره توليد به عنوان يكي از كانون هاي اقتصاد مولد است.
حمزه لو خاطرنشان كرد: نبود واحد كشتارگاهي و مراكز بسته بندي گوشت بوقلمون از حلقه هاي مفقوده زنجيره توليد اين صنعت در خمين است كه بايد براي آن چاره انديشي شود.
وي گفت: بوقلمون پرورشي اين شهرستان به واحدهاي كشتارگاهي در استان هاي تهران، اصفهان و قم ارسال مي شود و از اين استان ها با بسته بندي مناسب به مناطق مختلف عرضه مي شود درحاليكه مي توان با حمايت اصولي از سرمايه گذاران، اين امكان را در خمين فراهم كرد و ارزش افزوده آن نصيب منطقه شود.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين افزود: در واحدهاي پرورش بوقلمون خمين 40 فرصت شغلي مستقيم ايجاد شده است كه ظرفيت توسعه آن نيز وجود دارد.
حمزلو عنوان كرد: گوشت بوقلمون كلسترول خون را كاهش داده و ضمن ايجاد آرامش از سرطان جلوگيري ميكند، در بافت اين ماده پروتئيني مقادير زيادي امگا 3 وجود دارد كه سبب باز شدن مجاري عروقي بدن و كاهش كلسترول مي شود.
وي يادآور شد : خمين 125 واحد پرورش طيوردارد و از نظر توليد گوشت سفيد مرغ در جايگاه دوم و تخم مرغ در رتبه هفتم استان مركزي است.
چهار هزار نفر بهره بردار فعال در بخش دام، طيور و آبزيان در شهرستان 105 هزار نفري خمين فعاليت مي كنند.
7277/ 6013/خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حيدري
خمين - ايرنا - رئيس شبكه دامپزشكي خمين گفت: يكهزار و 100 تن گوشت بوقلمون در سال جاري در اين شهرستان توليد و به بازار فروش عرضه شد.