۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۰۷
کد خبر: 82799045
T T
۰ نفر
بیكاری عامل بسیاری از معضل های اجتماعی است

خرم آباد - ایرنا - سرپرست مركز ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهی وزارت آموزش و پرورش بیكاری را عامل لغزش، فساد و بسیاری از معضل های اجتماعی برشمرد و گفت: رفع این مشكل وظیفه ای همگانی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا فاطمه مهاجرانی روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت شوراهای اموزش و پرورش در سالن علامه طباطبائی دانشگاه فرهنگیان افزود: یكی از گره های اصلی كشور اشتغال است كه امروز مدارس غیرانتفاعی می توانند در این راستا تاثیر گذار باشند كه باید امكان استفاده از تسهیلات لازم را داشته باشند.
وی آموزش را عامل تغییر انسان ها و جوامع دانست و گفت: تحقق اهداف گسترده آموزش و پرورش نیازمند همكاری سایر نهادهای مربوطه است.
این مسئول افزود: مسیر اسلام با آموزش و خواندن آغاز می شود و بر آموزش تاكید مداوم دارد.
وی با بیان اینكه مقام معظم رهبری از سیاستمداران خوش فكر در عرصه آموزش و پرورش هستند، افزود: در جوامع توسعه و پیشرفت توسط یك نفر امكان ندارد و این اتفاق یك كار اشتراكی و جمعی است.
وی بیان كرد: بار سنگین آموزش و پرورش را نمی توان تنها به عهده یك نهاد قرار داد چراكه تعدد مسئولیت ها در این نهاد نیازمند همكاری مجموعه های ذیربط است.
مهاجرانی افزود: بحث املاك، دارایی ها و معوقات و مباحث سنگین اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش بیانگر تربیت مطلوب جامعه و جلوگیری از نفوذ دشمن است.
وی با تاكید بر لزوم افزایش سهم تصمیم گیری و تصمیم سازی بانوان در آموزش و پرورش گفت: جوامع پیشرفته باید از همه قوا استفاده كنند.
وی افزود: مشاركت افراد در رفع مشكلات و ایجاد جامعه توسعه یافته ضروری است چراكه این كارها توسط آموزش و پرورش به تنهایی امكانپذیر نیست.
این مسئول وزارت آموزش و پرورش با بیان اینكه باید مفاهیم را به خوبی شناخت و آموزش داد، اضافه كرد: مقام معظم رهبری بارها بر لزوم اقتصاد دانش بنیان تاكید كردند اما خروجی قابل توجهی ایجاد نشده است.
وی بیان كرد: این مشكل به دلیل نبود زیر ساخت انسانی است و باید عامل به قانون بود.
مهاجرانی ارزش ها را میخ های وجودی انسان ها عنوان كرد و گفت: ارزش ها اجازه نمی دهند افراد در پی منفعت شخصی حركت كنند و نیازمند به مشاركت فكر، ایده و نهاد سازی هستیم.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری لرستان نیز در این جلسه گفت : مشاركت شوراهای آموزش و پرورش تاثیر قابل توجهی در تحقق اهداف این نهاد دارد و باید در تصمیم گیری، برنامه ریزی و اجرا آموزش و پرورش را یاری كند.
حبیب الله خجسته پور بیان كرد: آموزش و پرورش از نیازهای اصلی و اساسی همه جوامع و یكی از وجوه اصلی حقوق بشر است.
وی ادامه داد: 2 ویژگی اصلی قرن 21 انفجار اطلاعات و دانش و رشد تكنولوژی است كه با وجود اینها آموزش و پرورش نیز نیازمند تغییرات جدی است و باید متناسب با این ویژگی ها بتوانند به ارائه خدمات به دانش آموزان بپردازد.
خجسته پور اظهار كرد:در همه جوامع در توزیع اعتبارات و بودجه ها و برنامه های چند ساله منابع زیادی برای آموزش و پرورش در نظر می گیرند اما با توجه به فراوانی وظایف و نیروی انسانی به طور قطع این امكانات و منابع پاسخگوی نیازهای آموزش و پرورش برای نیل به اهداف نیست.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت: مشاركت شوراهای آموزش و پرورش در امر آموزش و پرورش جهت بهره گیری از همه امكانات و منابع مالی انسانی و مادی در جهت ارتقای اهداف آموزش و پرورش است.
مدیركل آموزش و پرورش لرستان نیز گفت:آینده هرجامعه ای به آموزش و پرورش آن بستگی دارد.
خدانظر دریكوند افزود: توسعه اقتصادی، فرهنگی، پیشرفت و كارآفرینی و سایر ابعاد جامعه نیازمند برنامه ریزی امروز است.
وی ادامه داد: اعتلای ارزش ها و نهادینه سازی آنها در سطح جامعه و ایجاد هویت مثبت باید برای وضعیت كنونی آموزش و پرورش تلاش كرد.
دریكوند بیان كرد: قانون گذار در قانون مترقی شوراها آموزش و پرورش را همگنی برشمرده است و سایر دستگاه ها را همراه با برنامه های آموزش و پرورش تعریف كرده است.
وی گفت:اجرای طرح های بسیاری از دستگاه های اجرایی باید در تعامل و ارتباط با آموزش و پرورش اجرا شود و نهادینه سازی اهداف و باورهای این دستگاه ها در تعامل با آموزش و پرورش انجام می شود.
7274/3022
خبرنگار: مریم نریمانی ** انتشاردهنده: احسان كردی