به گزارش ایرنا، «محرم كریمی» روز یكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پلیس از 24 دی ماه امسال اجازه نمی دهد كامیون های حمل بتن آماده در سطح شهر تهران تردد كنند و تلاش های انجمن برای رفع این معضل با پلیس به جایی نرسیده است.
وی گفت: متاسفانه مكاتبات ما با پلیس به نتیجه ای نرسید و ما مجبور شدیم مساله را با استانداری تهران به عنوان عالی ترین مقام اجرایی استان پیگیری كنیم و اكنون دو نفر از اعضای این انجمن در استانداری تهران در حال پیگیری این مساله هستند.
دبیر انجمن صنفی تولید كنندگان بتن آماده ایران بیان كرد: پیش از این با واریز ماهانه 30 تا 40 هزار تومان وجه به ازای هر دستگاه كامیون، پلیس مجوز صادر می یكرد تا كامیون های حمل كننده بتن آماده بتوانند در سطح شهر تردد كنند اما شهرداری تهران به تازگی اعلام كرده كه پرداخت این مبلغ غیرقانونی است.
كریمی ادامه داد: پلیس نیز اعلام كرده است چون تردد كامیون در تهران ممنوع است، اجازه تردد به این كامیون ها نمی دهد در حالی كه در استان های همجوار قم، سمنان، مازندران، البرز و گیلان بونكرهای حمل كننده بتن آماده بدون هیچ مشكلی همچنان تردد می كنند.
این مسئول صنفی با بیان اینكه پلیس راهنمایی و رانندگی تاكنون 35 كامیون را توقیف و به پاركینگ منتقل كرده است، گفت: در مواردی كامیون های حامل بتن با مامور به كارخانه تولید بتن عزیمت و پس از تخلیه محموله بتن به پاركینگ انتقال یافته است.
دبیر انجمن صنفی تولید كنندگان بتن آماده ایران اظهار داشت: بتن آماده در فصل زمستان 90 دقیقه و در تابستان 60 دقیقه فرصت دارد در محل مورد نظر تخلیه شود و اگر بیش از آن باشد، بتن فاسد می شود، لذا تردد نكردن كامیون های حامل بتن در تهران سبب می شود كه سازندگان تولید بتن به روش های سنتی بتن خود را تهیه كنند كه این كار در كاهش كیفیت بتن و ساختمان بسیار تاثیرگذار است و با خطر افتادن جان و مال مردم به خصوص در بلایای طبیعی و زلزله رابطه مستقیم دارد.
كریمی با یادآوری اینكه در استان تهران 150 كارخانه تولید بتن وجود دارد كه 70 واحد آن فعال است، اظهار داشت: بیش از 1500میلیارد تومان در این بخش سرمایه گذاری شده و بیش از 12 هزار نفر با استفاده از 1700 كامیون و دستگاه پمپاژ در این كارخانجات مشغول كار هستند.
به گفته این مسئول صنفی، برای تولید بتن استاندارد در 25 مرداد ماه تفاهم نامه ای بین اداره استاندارد استان تهران، نظام مهندسی استان و انجمن صنفی تولیدكنندگان بتن آماده به امضا رسید و همه كارخانجات تولیدكننده با «خودبازرسی» موظف به تولید بتن استاندارد شدند و تاكنون 29 كارخانه به علت رعایت نكردن این موضوع تعطیل شده اند و نشان استاندارد 31 كارخانه نیز باطل شده است.
وی بیان كرد: طبق استاندارد ملی 6044 برای تهیه بتن آماده در كارخانجات تولیدكننده بتن، باید از سنگ دانه شماره 302 و سیمان استاندارد 389 استفاده شود و آب مورد نیاز آن نیز باید آب شرب باشد در غیر این صورت بتن از كیفیت لازم برخوردار نخواهد بود.
دبیر انجمن صنفی تولیدكنندگان بتن آماده ایران در پایان خواستار تعیین تكلیف این انجمن شد و گفت: اگر اجازه نمی دهند كه كارخانجات تولید بتن به فعالیت خود ادامه دهند، به ما اعلام شود تا با تعطیلی كارخانه های خود به كاری دیگر مشغول شویم.
به گزارش ایرنا، اكنون 150 كارخانه تولید بتن آماده جزو زیرمجموعه انجمن صنفی تولیدكنندگان بتن آماده ایران است و بیش از 12هزار كارگر در این واحدها مشغول كار هستند.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**1108**2025
خبرنگار: ایرج منصوری*انتشار دهنده: لیلا جودی
دبیرانجمن صنفی تولیدكنندگان بتن خبرداد:
اعمال محدودیت تردد برای كامیون های بتن در تهران 12 هزار نفر را بیكار می كند
۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱
کد خبر:
82803008
تهران - ایرنا - دبیر انجمن صنفی تولیدكنندگان بتن آماده ایران گفت: ندادن اجازه تردد به كامیون های حمل كننده بتن آماده سبب تعطیلی تمام كارخانجات تولید بتن و بیكاری بیش از 12 هزار نفر در استان تهران می شود.