به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدابراهیم الهی تبار روز یكشنبه در نشست هم اندیشی با اعضای انجمن های مردم نهاد پاوه افزود: این شهرستان با 25 انجمن یكی از شهرستانهای پیشتاز در حوزه فعالیت سازمانهای مردم نهاد است.
وی از تلاش و هم افزایی خوب فرماندار پاوه برای فراهم كردن بستر و زمینه اعتماد سمن ها به دولت و ثبت سازمانهای مردم نهاد در این شهرستان قدردانی كرد.
وی اضافه كرد: سازمانهای مردم نهاد پاوه در حوزه های مختلف امور خیریه، سلامت، حفاظت محیط زیست، حمایت از معلولان، فرهنگی و ورزشی توانسته اند حركتها و فعالیتهای مؤثر را در این شهرستان رقم بزنند.
وی استفاده از ظرفیت سمن ها برای مشاركت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را ضروری و اجتناب ناپذیر دانست و گفت: جلب مشاركت همه جانبه و رسیدن به توسعه جز از راه و مسیر ایجاد، توجه و حمایت از سمن ها میسر و ممكن نخواهد بود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری كرمانشاه، با اشاره به ضرورت وجود انجمن های مردم نهاد گفت: نوعدوستی و مشاركت در امور خیریه وعام المنفعه ریشه در فرهنگ، اصالت و دین ما دارد.
الهی تبار، موضوع افزایش مشاركت اجتماعی در كشور را از برنامه های نظام و بخصوص دولت تدبیر و امید عنوان كرد و گفت: برای اجرا و عملیاتی شدن این مهم نیاز به انجمن های مردم نهاد داریم.
وی رویكرد دولت را در این زمینه تلاش برای توانمند سازی انجمن های مردم نهاد و حمایت از آنها در 2 بعد كمی و كیفی برای اثرگذاری هر چه بیشتر در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی عنوان كرد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری كرمانشاه افزود: با برنامه ریزی كه در حوزه سرمایه اجتماعی وهمچنین تحولات اجتماعی شكل گرفت توانستند مجموعه كشور را نسبت به مسائل اجتماعی دغدغه مند كنند.
الهی تبار گفت: در حوزه ساختار اجتماعی و نظام قانونی كشور اسناد بلند مدت، سند برنامه ششم، قانون بودجه سنواتی و همچنین دستورالعمل ها در قالب مصوبات شورای اجتماعی كشور به ریاست رئیس جمهور شكل می گیرد و با استفاده از تمام ظرفیتهای كشور برای كاهش آسیبهای اجتماعی قدم بردارند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری كرمانشاه با اشاره به اهمیت وجود و تأثیرگذاری انجمن های مردم نهاد در كاهش آسیبهای اجتماعی گفت: اگر ما مسائل و مشكلات اجتماعی مان را حل كنیم دیگر مشكلات امنیتی نخواهیم داشت.
الهی تبار با اشاره به برنامه های دولت در راستای حمایت و تقویت سمن ها گفت: امسال اعتبارات بسیار خوبی در حوزه فعالیتهای اجتماعی از سوی شورای اجتماعی وزارت كشور ابلاغ شده تا در بین سمن ها براساس فعالیت، تخصص و ظرفیت آن ها توزیع شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری كرمانشاه افزود: سمن ها سرمایه های گرانبهای اجتماعی هستند كه در زمینه هدایت درست و صحیح مسائل اجتماعی به ما كمك می كنند.
وی اظهار كرد: سمن ها باید به عنوان مردم در حوزه های مختلف آموزش، سلامت، فرهنگ، ورزش و هنر مشكلات و نیازمندی های جامعه را شناسایی، احصاء و با ارائه راهكارهای علمی و عملی دولت را برای رفع مشكلات و تأمین نیازمندیها كمك كنند.
الهی تبار گفت: ارزیابی ما برای مدیران نحوه رویكرد و هم افزایی آنها با انجمن های مردم نهاد و جلب اعتماد آنها برای فعالیت است، لذا مدیرانی برای ما حائز اهمیت هستند كه این رویكرد را داشته باشند.
فرماندار پاوه هم در این نشست گفت: هم اكنون 26 انجمن و تشكل مردم نهاد در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در این شهرستان فعالیت می كنند كه 21 انجمن ثبت شده و پنج انجمن هم در حال انجام مراحل پایانی ثبت هستند.
پرویز ایده پور با اشاره به فعالیت های مستمر و اثرگذار این انجمن ها گفت: این انجمن ها با فعالیت مستمر خویش بازوان توانمندی برای دولت و مسئولان هستند كه نمونه بارز آن حضور و مشاركت گسترده آنها در كمك به زلزله زدگان استان بود.
در این نشست تعدادی از اعضای انجمن های مردم نهاد پاوه به ارائه نقطه نظرات و دیدگاههای خود در زمینه های مختلف پرداختند و از فرماندار پاوه برای تسهیل در صدور مجوز و فراهم كردن زمینه فعالیت این انجمن ها قدردانی كردند.
تداوم حمایت و همراهی مسئولان از ثمن ها و به ویژه تقویت آن توسط مسئولان استانی به منظور حفظ و تقویت مشاركتهای مردمی، تلاش برای حفظ و تقویت استقلال فكری و مادی ثمن ها، حمایت از برون سپاری خدمات دولتی به سمن ها، حمایت های مالی و معنوی گروه های مردم نهاد و تخصصی شدن و آموزش از جمله نقطه نظرات اعضای سمن های شهرستان پاوه بود.
شهرستان پاوه با بیش از 61 هزار نفر جمعیت در شمال غربی كرمانشاه قرار دارد.
7448/8066 خبرنگار:محمدهادی زامیاد **انتشار دهنده:علی مولوی
معاون استاندار كرمانشاه:
مهمترین راهبرد برای كاهش آسیبهای اجتماعی توجه به سمن ها است
۱ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۴۰
کد خبر:
82803502
كرمانشاه- ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری كرمانشاه گفت: برای كاهش آسیبهای اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای خوب فرهنگی جامعه باید در جهت ایجاد و توانمندسازی سازمان مردم نهاد (سمن ها) قدم بر داریم.