۳ بهمن ۱۳۹۶، ۰:۲۵
کد خبر: 82804838
T T
۰ نفر
رهبر معظم انقلاب ايدئولوگ استراتژيست هستند

تهران-ايرنا-نويسنده كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي»، رهبر معظم انقلاب را يك ايدئولوگ استراتژيست دانست و گفت: ايشان موسس فقه راهبردي است و براي موضوع هاي مختلف اصول راهبردي ارائه مي كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام عبدالحسين خسروپناه عصر دوشنبه در نشست تحليل و تبيين كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» در فرهنگسراي گلستان اظهار كرد: شهيد مطهري با توجه به داشتن بحث هاي استراتژي يك ايدئولوگ بود و استراتژيست نبود و شهيد بهشتي نيز با توجه به داشتن بحث هاي ايدئولوژيك يك استراتژيست بود اما ايدئولوگ نبود، من رهبر معظم انقلاب را جامع شهيدان مطهري و بهشتي مي شناسم.
وي با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب در بخش مباني نظري مانند يك ايدئولوگ كامل و جامع ورود پيدا مي كنند، گفت: فقهاي ما عمدتا فقيه احكام هستند اما رهبر معظم انقلاب موسس فقه راهبردي بوده و راهبردهاي ابلاغي ايشان در زمينه هاي مختلف همچون سياست هاي انتخابات، سياست ها و راهبردهاي اقتصاد مقاومتي براساس روش اجتهادي است.
حجت الاسلام عبدالحسين خسروپناه، صداقت را ويژگي اخلاقي و ايماني مهم رهبر معظم انقلاب عنوان كرد و افزود: صداقت اكسير كمال آدمي است و نشان صداقت تهجد است، رهبر معظم انقلاب به سخناني كه مي گويند از جمله مردم سالاري اقتصادي باور دارند، نمي خواهند مردم را فريب دهند و معتقدند كه بايد به مردم تكيه كرد.
رئيس مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه، رهبر معظم انقلاب را به دليل داشتن جامعيت و نظام فكري حكيم دانست و گفت: اين ويژگي در كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» بيان شده و علاوه بر آن رهبر معظم انقلاب، مجتهد، فقيه، مورخ، هنرمند، سياست مدار مدير بوده و داراي نگرش ملي و بين المللي هستند.
وي با اشاره به اينكه محور منظومه فكري رهبر معظم انقلاب توحيد است، افزود: اين توحيد با توحيد متكلمان و فلاسفه متفاوت است و تنها يك باور نيست و در منش، نگرش و كنش انسان جريان دارد و چنين ويژگي در منظومه فكري حضرت امام خميني(ره) هم مشاهده مي شود.
حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به چگونگي نگارش كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» اظهار كرد:اين كتاب در طول 2 سال مطالعه آثار رهبر معظم انقلاب، تحقيق و پژوهش با همكاري جمعي از پژوهشگران در مجموعه اي مبتني بر نظام بينشي، منشي، نظامات اجتماعي، انديشه هاي بنيادي، راهبردي و كاربردي رهبر معظم انقلاب به صورت دانشنامه طراحي و منتشر شد.
نويسنده كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» با ذكر نمونه هايي از تصميم هاي رهبر معظم انقلاب در دوران رياست جمهوري و دوران رهبري نظام گفت: جلوگيري از منحل شدن ارتش در اوايل انقلاب و حمايت از اين قشر با پوشيدن لباس ارتش و همراهي با آنان در منطقه جنگي، در نظر گرفتن ارتش و سپاه به عنوان 2بازوي نظامي نظام جمهوري اسلامي، توصيه به فرماندهان ارتش و سپاه براي ساخت موشك جنگي در زماني كه ايشان رهبري نظام را برعهده گرفتند از جمله اين تصميم ها بود و اگر ما اكنون قدرت موشكي را نداشتيم، 10 ها و صدها بار مورد حمله نظامي قرار مي گرفتيم.
حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به تاكيدات و پيگيري رهبر معظم انقلاب براي ارتقاي علمي كشور افزود: در گذشته رتبه علمي كشور در جهان 60 بود كه رهبر معظم انقلاب اين رتبه را شايسته كشوري با جايگاه تمدني برجسته ندانستند و بر رشد علمي و تدوين نقشه جامع علمي كشور تاكيد كردند و حتي از بعضي تحقيقات علمي به شخصه حمايت مي كردند و در نهايت با توجه به اين مطالبات و پيگيري ها رتبه علمي كشور در جهان به 16 رسيد.
وي، تصميم هاي مدبرانه، حكيمانه، عادلانه و حليمانه رهبر معظم انقلاب نسبت به فتنه هاي مختلف كشور را از ديگر اقدامات ايشان عنوان كرد و گفت: رهبر معظم انقلاب توانستند فتنه هاي داخلي را با تدبير، عادلانه و منصفانه خنثي كرده و بصيرت زايي كنند.
رئيس مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه با اشاره به فاجعه منا افزود: دولت عربستان در اين فاجعه، به گونه اي متكبرانه سخن گفته و قصد نداشتند پيكرهاي پاك شهدا را به دولت ايران بدهند كه پس از سخنان مقتدرانه رهبر معظم انقلاب، ديدگاه دولت عربستان تغيير كرده و پيكرهاي شهدا با همراهي تيمي از ايران به كشور بازگشت.
حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به تصميم رهبر معظم انقلاب درباره مبارزه با داعش در بيرون از مرزهاي كشور گفت: در ابتدا تمام چهره هاي سياسي كشور با گرايش هاي مختلف مخالف اين تصميم بودند، رهبر معظم انقلاب مقتدرانه در تصميم خود ايستادگي كرده و گفتند كه اگر ما ريشه فتنه داعش را در بيرون از مرزهاي كشور از بين نبريم و اين فتنه وارد كشور شده و امنيت داخل كشور را از بين مي برد.
وي افزود: براساس اين تصميم سردار سليماني و فرماندهان ارتش و سپاه از رهبر معظم انقلاب اطاعت كرده و مقابل داعش ايستادند و زماني كه جنايت هاي داعش در جهان منعكس شد، به تدريج تمام سياسيون گفتند كه تصميم رهبر معظم انقلاب در مبارزه با داعش درست بوده است و اگر اين تصميم گرفته نمي شد، در ايران فاجعه رخ مي داد.
نويسنده كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» با اشاره به تصميم رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتي، اظهار كرد: ايشان معتقدند كه وضع اقتصادي كشور جز با مردم سالاري اقتصادي، تكيه و اعتماد به مردم و اقتصاد مقاومتي تحول پذير نيست و در اين حوزه سند اقتصاد اسلامي و سياست هاي اقتصاد مقاومتي را تدوين كرده و ابلاغ كردند.
حجت الاسلام خسروپناه تصريح كرد: هر تصميمي كه رهبر معظم انقلاب اتخاذ كردند، درست بود و هر موقع كه ما به اين تصميم ها توجه كرديم موفق بوديم اما در اقتصاد مقاومتي گوش نكرديم، در اين حوزه صحبت كرديم اما اقدام ديگري انجام داديم و روز به روز مسائل اقتصادي بدتر مي شود.
نشست «انديشه ولايت» با موضوع تبيين و تحليل كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» به قلم عبدالحسين خسروپناه و جمعي از پژوهشگران عصر دوشنبه همزمان با سالروز صدور نامه رهبر معظم انقلاب اسلامي به جوانان كشورهاي اروپايي و آمريكاي شمالي با حضور نويسنده اثر سيدجلال دهقاني فيروزآبادي مسئول بررسي ابعاد انعكاس نامه رهبر معظم انقلاب اسلامي، مجيد سرسنگي معاون فرهنگي دانشگاه تهران، سيدمحمد حسيني وزير اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامي، عباس چاردولي استاد دانشگاه، جعفر درونه دبير همايش طلوع حقيقت و رئيس اسبق سازمان آموزش و پرورش تهران، محمود صلاحي رئيس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران و جمعي از پژوهشگران در فرهنگسراي گلستان برگزار شد.
كتاب «منظومه فكري آيت الله العظمي خامنه اي» در 2 جلد و چهار بخش مشتمل بر نظام‌هاي ‌بينشي و نگرشي، نظام‌هاي منشي و رفتاري، نظام هاي اجتماعي اسلام و اهداف اجتماعي اسلام و براساس انديشه ها و نظريه هاي رهبر معظم انقلاب در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سياست تدوين و توسط پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي منتشر شده است.
*براي اطلاع از اخبار متنوع انتشار يافته در شبانه روز با كانال ايرنا استان تهران در تلگرام به نشاني IRNATEHRAN@ همراه شويد.
خبرنگار: معصومه جوان معبودي انتشاردهنده:موسي فعاليان
تهرام/7245/ 1539
۰ نفر