احمد شریف روزچهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا در خصوص مساله گفت و گوی ملی اظهار داشت: با توجه به سعی دشمنان كشورمان در ایجاد شكاف بین دولت و ملت و دامن زدن به مشكلات كه بسیاری از آنها اجتناب ناپذیر است، شریطی اكنون ایجاد شده كه نیازمند وفاق و همدلی بین گروه ها و جناح های مختلف سیاسی است كه اگر این گفت و گو بین جناح ها شكل گیرد دامنه آن به داخل گروه های اجتماعی تسری پیدا خواهد كرد.
دبیركل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اضافه كرد: اما واقعیت جامعه این است كه هنوز این گفت و گو شكل نگرفته و بعضی وقت ها به جای جدال احسن شاهد مجادله بین طیف های سیاسی هستیم و به جای این كه بنشینند و در یك محیط صمیمی در راستای تامین منافع ملی گفت و گو كنند متاسفانه به اختلاف های سیاسی برای رسیدن به منافع خود دامن می زنند.
**آرامش حاكم بر فضای سیاسی كشور را مغتنم بشماریم
شریف تصریح كرد: تا زمانی كه منافع شخصی و گروهی مقدم بر منافع ملی باشد امید چندانی به شكل گیری گفت و گوی ملی نیست. طبعا در شرایط حاضر كه ما یك روندی از اعتراض های اجتماعی را پشت سر گذاشتیم و در نهایت نوعی آرامش بر فضای سیاسی كشور حاكم است باید این فرصت را حتما مغتنم بشماریم و این به حل آن كاستی های موجود در جامعه كمك می كند.
وی افزود: برخی مواقع سیاسیون ما دوست دارند صورت مساله را پاك كنند و از ریشه یابی مسائل طفره می روند ، این كار در آینده به ما ضربه خواهد زد. نیاز به محیطی هست كه همه گروه ها در كنار هم بنشینند و بحث كارشناسی كنند.
**اعلام آمادگی خانه احزاب ایران برای میزبانی گروه های سیاسی در تحقق گفت و گوی ملی
عضو هیات رئیسه خانه احزاب ایران در خصوص راهكارهای ایجاد چنین بستری برای تحقق گفت و گوی ملی اظهار داشت: اخیرا دولت از طریق وزارت كشور اعلام كرده كه یك شورای گفت و گویی را بین احزاب مختلف راه اندازی می كند و این می تواند پیشنهاد خوبی باشد و ما هم در خانه احزاب ایران آمادگی میزبانی از گروه های مختلف سیاسی را برای راه اندازی گفت و گوی ملی داریم و این گفت و گو باید از طریق نهادهای مدنی صورت گیرد.
دبیركل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اظهار داشت: ما در كشور به تعداد كافی حزب و شكل سیاسی با گرایش های مختلف داریم .هم دولت و مجلس و هم خانه نهادهای غیر دولتی مانند خانه احزاب ایران می توانند برای گفت و گو میان آن ها میزبانی كنند.
**نباید سلیقه ای عمل كرد
شریف گفت: ما نباید سلیقه ای در این مورد عمل كنیم؛ متاسفانه در اعتراض های اخیر یك سری گروه ها و احزاب خاص، گزینش و نظرات آنها اخذ شد كه باید دامنه فراگیری آن به همه گروه های سیاسی با گرایش مختلف سرایت كند.
دبیركل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران تاكید كرد: تا زمانی كه گفت و گوی ملی یك قالب مشخصی پیدا نكند و هدفگذاری صورت نگیرد طبعا راه به جایی نمی بریم و نتیجه خاصی حاصل نخواهد شد. نباید گفت و گو را صرفا به خاطر ماهیت گفت و گو انجام دهیم بلكه باید هدفگذاری صورت گیرد. باید اصلاحات ساختاری در نوع اداره امور جامعه انجام دهیم و متن جامعه را از طریق نهادهای مدنی مانند احزاب نسبت به این مسائل حساس كنیم.
شریف افزود: باید مردم احساس كنند كه قرار است اتفاقی بیفتد و اصلاحی صورت گیرد و مسوولان اداره كشور به خواسته های مردم توجه می كنند.
به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری چندی پیش در بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشكی رازی گفت: آمریكا به دنبال آن است كه فضای ایران را برای كار نامطمئن جلوه دهد ؛ به نظر من بهترین راه حل نشان دادن وحدت و انسجام و راه اندازی گفت وگوی ملی است.
سیام**6984** **گفت و گو: امیر خانزاده**انتشار: كتایون لامع زاده
اختصاصی ایرنا؛
شریف: تحقق گفت و گوی ملی در گرو تقدم منافع ملی بر منافع شخصی و گروهی/ اعلام آمادگی خانه احزاب ایران برای میزبانی
۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۵۱
کد خبر:
82814972
تهران - ایرنا - عضو هیات رئیسه خانه احزاب ایران گفت: تا زمانی كه منافع شخصی و گروهی مقدم به منافع ملی باشد امید چندانی به شكل گیری گفت و گوی ملی نیست. ضمن آنكه مردم باید احساس كنند قرار است اتفاقی بیفتد و اصلاحی صورت گیرد.