محمدابراهيم الهي تبار روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با بيان اينكه توسعه فرهنگي را در استان كرمانشاه بايد در اولويت قرار دهيم و باوررهاي جامعه را دنبال كنيم، افزود: براي رسيدن به تحول فرهنگي بايد ضرورت ها را شناخت و براساس آن عمل كرد.
وي بحث مشاركت اجتماعي و تقويت نهادهاي مدني را از اهدافي دانست كه بايد در استان به آن پرداخته شود و گفت: مجموعه استانداري كرمانشاه از فعاليت نهادهاي مدني حمايت مي كند.
وي با اشاره به اينكه 2 عامل اقتصادي و غيراقتصادي در بحث توسعه نيافتگي مطرح است، گفت: استان كرمانشاه از ظرفيت هاي بسيار فراواني در بخش هاي مختلف برخوردار است و براي رسيدن به اهداف توسعه اي در استان بايد بيشتر بر عوامل غيراقتصادي توسعه نيافتگي استان توجه شود.
معاون سياسي و امنيتي استاندار كرمانشاه در ادامه به نعمت هاي خدادادي و ظرفيت هاي بسيار خوب استان كرمانشاه در بخش هاي مختلف اشاره كرد و گفت: ميزان بارندگي ها و وجود زمين هاي كشاورزي و دشت هاي حاصلخيز، زمينه را براي كشاورزي به عنوان يكي از محورهاي توسعه استان فراهم كرده است.
الهي تبار با تاكيد بر اينكه بايد از اين ظرفيت ها در راستاي توسعه همه جانبه استان كرمانشاه استفاده كرد، افزود: در استان نيروي انساني بسيار خوبي وجود دارد كه مي توانند به روند توسعه منطقه تسريع ببخشد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد بيشتر به بخش هاي فرهنگي و اجتماعي استان بپردازيم، گفت: معرفي هرچه بهتر و بيشتر توانمندي هاي استان بايد در دستور كار قرار گيرد.
وي با بيان اينكه استان كرمانشاه ظرفيت رسانه اي قوي دارد، اظهار كرد: اگر اين ظرفيت به كمك توسعه استان بيايد سريعتر مي توان به توسعه رسيد.
الهي تبار با تاكيد بر اينكه مخالف نقد و نقادي نيستيم و از رسانه ها مي خواهيم نقد و انتقاد را در دستور كار خود قرار دهند، افزود: نقدها بايد در راستاي توسعه باشد و به روند توسعه استان كمك كند.
وي با بيان اينكه اگر استان خوب معرفي شود و صداهاي خوب و مثبتي از استان به بيرون ارسال شود، توسعه سريعتر محقق مي شود.
در استان كرمانشاه كه بيش از 24 هزار كيلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود 2 ميليون نفر جمعيت در 14 شهرستان و بيش از 2 هزار و 600 روستا سكونت دارند كه از اين تعداد نيمي از جمعيت در مركز استان زندگي مي كنند.
اين استان بافتي قومي و مذهبي دارد و اقوام كُرد، لك، جاف و ترك و همچنين مذاهب و فرق اهل تسنن، تشيع و اهل حق در اين استان سكونت دارند.
استان كرمانشاه همچنين 371 كيلومتر مرز مشترك با 2 بخش كُردنشين و عرب نشين كشور عراق دارد و مي توان گفت جزء استان هاي مهم كشور محسوب مي شود.
به دليل تنوع قومي و مذهبي و وجود خُرده فرهنگ هاي فراوان از استان كرمانشاه به عنوان هندوستان ايران نام مي برند، كرمانشاه از پيشينه تاريخي نيز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهاي تاريخي دوران قبل از اسلام و ديگر دوره هاي تاريخي نشان از وجود فرهنگ و تمدن در اين ديار دارد.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نويدي **انتشار دهنده:علي مولوي
لزوم تدوين منشوري براي تعريف نقش گروه هاي مرجع در توسعه استان كرمانشاه
۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۸
کد خبر:
82821601
كرمانشاه- ايرنا- معاون سياسي و امنيتي استاندار كرمانشاه با تاكيد بر تدوين منشوري در راستاي توسعه همه جانبه استان گفت: در اين منشور نقش هر يك از نخبگان و گروه هاي مرجع تعريف مي شود.