به گزارش ایرنا، دكتر سید حسن قاضی زاده هاشمی روز جمعه در آیین بهره برداری از 181 طرح عمرانی حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشكی هرمزگان اظهار داشت: این استان 500 تا 600 تخت پایین تر از متوسط كشوری دارد كه این كمبود و عقب ماندگی در زمینه نیروی انسانی و تجهیزات نیز وجود دارد.
وی دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان را دانشگاهی به نسبت فقیر دانست كه نیاز به احداث دانشكده های مختلف دارد.
دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان هم اكنون دارای دانشكده های پزشكی، دندان پزشكی، داروسازی و علوم دارویی، بهداشت، پیراپزشكی، پرستاری و مامایی، پرستاری شهرستان بندرلنگه و مجتمع عالی آموزش سلامت میناب است.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: كارهای فراوانی در بخش بهداشت و درمان نسبت به قبل از انقلاب انجام شده ولی هنوز كارهای فراوانی برای انجام باقی مانده است.
وی اضافه كرد: اگر رژیم شاهنشاهی هم ادامه می یافت بهبودهایی در مناطقی مانند آبادان و نوار شمالی كشور رخ می داد ولی توجهی به مناطقی مانند هرمزگان نمی شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به وجود برخی چهره های جهادگر در آیین های بهره برداری از طرح های دهه فجر، ابراز داشت: اگر خدمات جهاد سازندگی ادامه می یافت چهره محرومیت متفاوت از چیزی می شد كه اكنون مشاهده می شود.
قاضی زاده هاشمی گفت: جای تاسف دارد كه جهاد سازندگی با خدمات فراوانی كه برای مردم مناطق محروم داشت جوان مرگ شد.
وی هم چنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر همه افرادی كه حرف می زنند به سمت عمل كردن گرایش پیدا كنند كشور آباد می شود.
مهم ترین طرح هایی كه امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به بهره برداری رسید شامل سومین و پیشرفته ترین آمبولانس دریایی، كلینیك تجمیعی دندانپزشكی امام علی (ع)، كلینیك ویژه تخصصی «هرمز» بندرعباس، كلینیك ویژه تخصصی مشیر دوانی، مجتمع آموزشی حكیم واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان، سه طرح توسعه بیمارستان ابن سینا (اعصاب و روان)، آنژیوگرافی دوم بیمارستان شهید محمدی بندرعباس و توسعه فضای آموزشی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان می شود.
نخستین آمبولانس دریایی كلاس B كشور مجهز به چهار تخت و تجهیزات كامل ICU اهدایی خیّر حوزه سلامت، با سرمایه هزینه شده افزون بر 33 میلیارد ریال به ناوگان اورژانس دریایی استان هرمزگان ملحق شد كه هزینه تجهیزات این آمبولانس به ارزش سه میلیارد و 730 میلیون ریال از اعتبارات دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان تامین شده است.
همچنین 20 دستگاه آمبولانس با سرمایه هزینه شده افزون بر 70 میلیارد ریال نیز به ناوگان اورژانس هرمزگان اضافه شد.
عملیات ساخت مجتمع آموزشی حكیم با زیربنای یك هزار و 988 متر مربع و سرمایه هزینه شده افزون بر 22 میلیارد و 927 میلیون ریال كه عملیات عمرانی آن از سال 1394 آغاز شده بود نیز امروز با حضور وزیر بهداشت در بندرعباس به بهره برداری رسید.
این مجتمع آموزشی در سه طبقه، دارای10 كلاس است كه هر كدام ظرفیت 50 نفر را دارد و همچنین دارای سالن امتحان ها برای برگزاری آزمون های الكترونیك و سالن بزرگ امتحان ها برای آزمون های كتبی است.
طرح توسعه بیمارستان ابن سینا (اعصاب و روان) بندرعباس واقع در مجتمع بزرگ آموزشی، پژوهشی درمانی پیامبر اعظم (ص) با سرمایه هزینه شده افزون بر 27 میلیارد ریال نیز به بهره برداری رسید كه خیران حدود 60 درصد هزینه های آن را پرداخت كرده اند.
این طرح با زیربنای 630 متر مربع در 2 طبقه است كه اجرای آن از سال 1394 آغاز شده بود.
طبقه اول این مركز شامل بخش اورژانس زنان و مردان، اتاق پزشك، اتاق گارد، اتاق استراحت، اتاق سیگار، 2 اتاق انزوا، یك ایستگاه پرستاری، cpr و طبقه دوم شامل 2 ایستگاه پرستاری، بخش زنان و مردان، اتاق معاینه، اتاق ایزوله، اتاق استراحت، اتاق گارد، دارو و تجهیزات و دارای 60 تخت است.
بهره برداری از آنژیوگرافی دوم بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با سرمایه هزینه شده افزون بر 30 میلیارد ریال از دیگر برنامه های وزیر بهداشت بود.
این دستگاه، دومین دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته درمانی ویژه بخش قلب بیمارستان شهید محمدی بندرعباس است كه با راه اندازی آن نیاز مردم هرمزگان برای مراجعه درمانی به سایر مراكز درمانی در خارج از استان را برطرف می كند.
طرح توسعه فضای آموزشی واقع در طبقه همكف معاونت آموزشی دانشگاه با تغییر كاربری بخش هایی از ساختمان معاونت آموزشی و اختصاص چند كلاس و سالن آموزشی برای آموزش مداوم و بازآموزی با سرمایه هزینه شده افزون بر یك میلیارد و 138 میلیون ریال به مساحت 260 متر مربع هم در این روز بهره برداری شد.
عملیات نوسازی و تجهیز این بخش از سال 1394 آغاز شده بود.
وزیر بهداشت كه از شامگاه چهارشنبه هفته جاری در استان هرمزگان حضور داشت پس از افتتاح چند طرح عمرانی و سركشی به وضعیت بهداشت و درمان شهرستان های رودان، جاسك و بندرعباس عصر امروز به تهران بازگشت.
3219/7408
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: محمد جهانگیریان
دكتر هاشمی عنوان كرد
زیرساخت های بهداشت ودرمان كشور باید متناسب با استاندارد ملی باشد
۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۱۴
کد خبر:
82825990
بندرعباس - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی باتاكید براینكه زیرساخت های بهداشت ودرمان كشور باید متناسب با استاندارد ملی باشد، گفت: درزمان حاضر زیر ساخت های بخش بهداشت و درمان متناسب با استانداردهای ملی نیست.