۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۰۱
کد خبر: 82835779
T T
۰ نفر
حجاب و عفاف قانون كشور است

تهران - ایرنا - رییس سازمان امور اجتماعی گفت: رعایت حجاب و عفاف قانون كشور است و مستند قانونی دارد و اگر كسانی به دلیل مسائل فكری، اعتقادی و باور خود گاهی دست به اقداماتی خلاف هنجارها می زنند باید با آنها برخورد ارشادی و فرهنگی شود.

تقی رستم وندی معاون وزیر كشور روز یكشنبه در پایان نود و هفتمین جلسه شورای اجتماعی كشور در جمع خبرنگاران این مطلب را در پاسخ به این سوال خبرنگار سیاسی ایرنا مطرح كرد كه به دنبال كنش های اجتماعی در كشور درمورد موضوع حجاب و برخوردی كه برخی نهادها داشته اند، آیا وزارت كشور قصد ورود به این مساله را دارد؟
رییس سازمان امور اجتماعی كشور نیز پاسخ داد: با موضوع حجاب عمدتا باید به عنوان یك مقوله فرهنگی مواجه شد و مراجع قضایی باید كسانی را كه در این مساله انگیزه سیاسی دارند، بررسی كنند.
رستم وندی تصریح كرد: طبق اقدامات ارزشیابی و ملی بیش از 95 درصد زنان كشور به بحث حجاب و عفاف اعتقاد و باور دارند، امیدواریم موارد اندك را هم با كار فرهنگی عمیق تر برطرف كنیم.
وی همچنین با تشریح نجلسه امروز شورای اجتماعی كشور گفت: بخش ابتدایی این جلسه به تحلیل وضعیت ازدواج و طلاق در سال جاری و مقایسه آن با سال های گذشته اختصاص یافت كه نماینده سازمان ثبت احوال گزارش خوبی ارائه كرد.
وی افزود: البته رشد طلاق مقوله ای است كه در سال های اخیر با آن مواجه بودیم، امسال هم با شتاب نسبتا ثابتی در مقایسه با سال های قبل افزایش پیدا كرده است؛ گزارش ثبت احوال 9 ماهه بود و باید برای جمع بندی اطلاعات تا پایان سال صبر كنیم و بعد درمورد افزایش شاخص طلاق جمع بندی و در نهایت راجع به آن در سال 97قضاوت شود.
معاون وزیر كشور در امور اجتماعی اظهار داشت: همچنین گزارش های سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و سایر دستگاه های مرتبط درمورد وضعیت شناسی مجموعه اقدامات و برنامه های دستگاه های مختلف در زمینه كنترل و كاهش طلاق در این جلسه استماع شد و در جمع بندی نهایی قرار شد كه از ابتدای سال 97 در 10استان كه بالای میانگین كشوری طلاق را دارند، كلاس های آموزش، مشاوره و مهارت آموزی به طور گسترده اجرا شود.
رستم وندی توضیح داد:تا پایان امسال دو واحد بحث مشاوره حین ازدواج را داشته كه این به 6 واحد از ابتدای سال 97 با كمك همه دستگاه ها می یابد.
وی همچنین گفت: فلسفه كار هم به این شكل است ك در بین عوامل تاثیرگذار بر طلاق مهم ترین عامل كه تفاهم بین زوجین است عمدتا با آموزش، مهارت آموزی و مشاوره های قبل از طلاق این كار صورت می گیرد و انتظار می رود كه در بازه زمانی میان مدت اثربخشی خوبی داشته باشد.

** انتظار فعلی ما این نیست كه شاخص طلاق در كشور كاهش یابد
وی در پاسخ به این سوال كه با توجه به گزارش های ارائه شده، شاهد كاهش روند طلاق هستیم ؟، گفت: انتظار فعلی ما این نیست كه شاخص طلاق در كشور كاهش یابد. بحث طلاق در همه جای دنیا با زندگی مدرن شهری و شهری شدن سبك زندگی روند افزایشی دارد.
رستم وندی افزود: در كشور هم این روند افزایشی از 10 سال پیش ادامه داشته و تلاش ما بر این است كه شتاب افزایش را كمتر كنیم و این كه وقوع واقعه طلاق در كشور كاهش یابد نیاز به كار بلند مدت دارد كه بحث های فرهنگی و آموزشی باید تقویت شود.
وی اضافه كرد: امروز بحث های تكمیلی هم در استفاده كامل از ظرفیت رسانه ها و سازمان های مردم نهاد داشتیم كه برنامه ریزی های خاض در این ارتباط هم باید انجام شود.
سیام**9314**6984**1336
خبرنگار: امیر خان زاده**انتشار:مهرنوش خانزائی
۰ نفر