۵ اسفند ۱۳۹۶، ۷:۱۷
کد خبر: 82841430
T T
۰ نفر
بهره گيري از تكنولوژي هاي جديد بخش انرژي، رويكرد شركت برق كردستان

سنندج - ايرنا - شركت توزيع نيروي برق كردستان براي ارائه خدمات بهتر به شهروندان، رويكرد جديد يعني استفاده از تكنولوژي هاي نوين، خلاقيت و نوآوري را در دستور كار قرار داده است.

به گزارش ايرنا، همه شهرها و روستاهاي كردستان از نعمت برق برخوردار هستند و شركت توزيع نيروي برق اين استان حدود 620 هزار مشترك دارد كه بيش از 85 درصد آنها مشتركان بخش خانگي است.
در سال 85 و با بهره برداري از نيروگاه سيكل تركيبي سنندج كه در روستاي قليان احداث شده است ظرفيت توليد برق در اين استان به حدود 960 مگاوات رسيد كه نزديك به 450 مگاوات آن در استان مصرف مي شود و مازاد آن به شبكه سراسري تزريق مي شود.
طول شبكه فشار متوسط استان اكنون بيش از 10 هزار و 200 كيلومتر و طول شبكه فشار ضعيف آن نيز پنج هزار و 700 كيلومتر است، شبكه برق استان از طريق سه استان همدان، آذربايجان غربي و كرمانشاه توسط خطوط انتقال 230، 132 و 63 كيلوولت به شبكه سراسري برق متصل است.
با اين حال مديريت شركت توزيع برق استان كردستان بر استفاده از تكنولوژي هاي جديد و بهره گيري از خلاقيت براي ارتقاي خدمات به مشتركان تاكيد دارد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق كردستان در اين ارتباط مي گويد: صنعت برق اين استان در وضعيت بسيار مناسبي قرار دارد و در بخش انتقال و توزيع، زيرساخت ها بسيار عالي طراحي شده است.
هيوا لهونيان با بيان اينكه نگاه ما حركت به سمت نوآوري است، گفت: ضمن بازنگري در روش هاي كاري گذشته، تلاش مي كنيم خلاقيت را در كارهاي آينده خود بكار گيريم.
وي بر استفاده شركت توزيع برق استان از تكنولوژي هاي جديد تاكيد كرد و افزود: سياست ما چابك و بهينه سازي سيستم و اقتصادي كردن امور است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق كردستان يادآور شد: سرعت در ارائه خدمت به مردم و كاهش هزينه هاي جاري بطور جدي در دستور كار قرار دارد و تلاش مي كنيم در بازه زماني كوتاهي اين مهم به نتيجه برسد.
لهونيان تاكيد كرد: تا پايان سال 97، سيستم GIS به صورت كامل در شركت توزيع برق كردستان مستقر مي شود كه اين سيستم، زيرساخت تمامي مطالعات و تحليل ها قرار خواهد گرفت.
به گفته وي، تمامي اطلاعات شبكه برق و مشتركان استان، وارد سيستم رايانه اي مي شود و بسياري از كارها از بستر اين سيستم صورت مي گيرد.
وي هوشمند كردن امور و حركت از سيستم سنتي به سمت مهندسي كردن توزيع را ضروري خواند و اضافه كرد: بواسطه سيستم GIS اغلب كنترل ها از راه دور و تعميرات شبكه نيز به صورت مكانيزه انجام مي شود.
لهونيان نيروهاي انساني شركت توزيع برق استان را افرادي توانمند و نخبه معرفي كرد و يادآور شد: اين افراد نوآورانه منشا بسياري از تغييرات در صنعت برق استان شده اند.
وي افزود: يكي از مطالبات ما خط توليد 400 كيلو ولت است كه اگر در آينده، صنعتي عظيم وارد استان شود از نظر تامين برق مشكلي براي آن وجود نداشته باشد.
وي اضافه كرد: غير از بانه و كامياران كه زيرساخت هاي آن در سال 97 ايجاد مي شود آمادگي تامين زيرساخت هاي صنعتي در بخش برق را در تمامي نقاط استان داريم.
به گزارش ايرنا، شركت توزيع نيروي برق استان كردستان 618 هزار و 952 مشترك دارد كه 516 هزار و 597 مشترك آن مشتركان بخش خانگي هستند.
ضريب نفوذ برق در بخش شهري و روستايي كردستان 100 درصد است و تمامي روستاهاي زير 10 خانوار هم از نعمت برق برخوردار هستند.
7355/9102