سيكاپل كه با قدمت 300 ساله روي رودخانه سياهرود ساخته شده بود ، براثر بي توجهي در نگهداري و تحت فشار عبور خودروهاي سنگين سرانجام براثر بارندگي در بهمن ماه سال 89 فرو ريخت و سبب شد تا مسير 2 كيلومتري به مركز شهرستان جويبار براي روستائيان به 15 كيلومتر افزايش يابد.
در اين راستا ساخت پل جديد در نزديكي پل تاريخي سيكاپل از سال 91 توسط مجري طرح راه و شهرسازي آغاز شده ، اما به دليل نبود اعتبار كافي هم اكنون 60 درصد از كار انجام شده است .
اين پل راه ارتباط ميان اهالي 20 روستاي بخش مركزي شهرستان جويبار است و اهالي اين روستاها به ناچار بايد از امتداد اين پل عبور كنند تا به بخش شهري دسترسي داشته باشند كه اين امر حتي در روزهاي باراني باعث اضطراب و نگراني مردم شده است.
يكي از اهالي روستاي دركاسر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با گله مندي از وضعيت توقف در ساخت پل جديد سيكاپل طي يك سال گذشته، افزود : با هر بارندگي و بالا آمدن آب رودخانه در مسير تردد با مشكل بسياري مواجه خواهيم شد و پل ارتباطي سكاپل به طور كامل در روزهاي باراني بسته ميشود .
محمود تقي نيا ادامه داد: به دليل بسته بودن راه مجبور هستم براي رسيدن به شهر 15 كيلومتر راه بيشتري را طي كنم البته اگر ساخت اين پل ارتباطي به پايان برسد با بارش باران هم مشكلي پيش نميآيد.
وي از مسئولين خواست تا در ساخت اين پل نهايت تلاش خود را به كار گيرند زيرا طولاني شدن در ساخت اين پل باعث شد تا ما روستائيان بيشترين ضربه را متحمل شويم .
** گله مندي اهالي روستا و نامه نگاري به فرمانداري و استانداري
رئيس شوراي بخش مركزي شهرستان جويبار با بيان اينكه اين پل راه دسترسي 20 روستا به شهر جويبار است ، گفت : مشكل پل تاريخي سيكاپل مربوط به 15 سال پيش بوده كه با عدم ترميم تخريب شده است .
ذبيح الله متوليان با اشاره به اينكه سال 91 عمليات اجرايي پل جديد در نزديكي پل تاريخي سيكاپل آغاز شده ، افزود : تاكنون تنها پايه هاي پل و هشت عرشه بنا شده و هم اكنون يك سالي است كه عمليات اجرايي اين پل راكد مانده و كاري صورت نمي گيرد .
وي به پيگيري بي شمار اهالي منطقه ميان فرماندار و استاندار خبر داد و گفت كه مسئولين بايد براي تسريع در ساخت آن بيشتر تلاش كنند.
** 60 درصد پيشرفت فيزيكي پل جديد سيكاپل
فرماندار شهرستان جويبار در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، گفت : عمليات اجرايي پل جديد سيكاپل از سال 91 آغاز شده و هم اكنون 60 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
رجبعلي وهابي تسريع در تكميل اين پل را خواسته بحق بيش از 10 هزار نفر جمعيت روستاهاي جويبار اعلام كرد و گفت كه در بازديد اخير استاندار ، تسريع در ساخت اين پل مورد تاكيد قرار گرفت .
وي با بيان اينكه امسال هم براي ادامه اجرايي پروژه 810 ميليون تومان مصوب كرده ايم ، گفت كه 335 ميليون تومان تخصيص پيدا كرد كه براي در اختيار قرار گرفتن كار به پيمانكار بايد زماني طي شود.
** تكميل پل جديد سيكاپل نيازمند تخصيص اعتبار
رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان جويبار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه تكميل پل جديد سيكاپل نيازمند تخصيص كامل اعتبار است گفت كه براي به بهره برداري رسيدن اين پل حدود 2 ميليارد تومان اعتبار نياز است .
محسن قادري تخصيص نيافتن اعتبار مورد نياز را اصلي ترين مشكل ادامه ساخت اين پل برشمرد و افزود : در صورت تخصيص اين ميزان اعتبار ، اين پل ظرف مدت چهار ماه به اتمام خواهد رسيد.
قادري با بيان اينكه امسال از محل حوادث ، تملك دارايي و توازن متمركز مبلغي را براي ادامه ساخت اين پل در نظر گرفته ايم ، افزود : از مبلغ 810 ميليون تومان براي ادامه روند ساخت اين پل تاكنون 335 ميليون تومان تخصيص پيدا كرده است .
رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان جويبار با اشاره به اينكه اين طرح در چند مرحله قابليت اجرايي دارد ، بيان كرد : در هر مرحله قرارداد جديدي با پيمانكار بسته مي شود و براي اينكه پيمانكار جديد كار را در دست بگيرد اين امر متحمل زمان است .
وي در خصوص وضعيت اين پل گفت كه تاكنون 12 شمع به قطر يك و نيم متر و به عمق 33 متر به عنوان پايه پل ، كوله و عرشه پل ساخته شده است .
قادري ميزان هزينه صرف شده براي ساخت اين پل را 900 ميليون تومان اعلام كرد.
/1899/7334
تاخير در ساخت پل جديد سيكاپل ، تكرار سريال مشكلات روستائيان جويبار
۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۵۲
کد خبر:
82846885
ساري – ايرنا – بعد از تخريب پل تاريخي و قديمي سيكاپل جويبار براثر سيلاب در سال 89 ، ساخت پل جديد براي فراهم آوردن زمينه تردد اهالي 20 روستاي بخش مركزي اين شهرستان در سال 91 آغاز شد، اما برغم گذشت سال ها هنوز به بهره برداري نرسيده است .