به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه پس از فرمان آغاز عملیات اجرایی فاز سه بندر شهید رجایی هرمزگان، اظهار داشت: این طرح، بندر شهید رجایی را كه بندری راهبردی برای ایران اسلامی است به مركز بزرگ حمل و نقل و ترانزیت كالا به كشورهای شمالی و شرقی ایران تبدیل می كند.
وی با تاكید بر تكیه و توان داخلی در پیشبرد و اجرای امور، خاطرنشان كرد: امروز ایران اسلامی به مدد بهره مندی از جوانان غیور و متخصص و متعهد در جایگاه بسیار بالایی در منطقه قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی در این مراسم بر بهره مندی هر چه بیشتر از توان بخش خصوصی در اجرای امور و بر رفع موانع سرمایه گذاری پیش روی این بخش تاكید كرد.
به گزارش ایرنا، بندر شهید رجایی دروازه طلایی اقتصاد ایران است كه 53 درصد صادرات و واردات، 70 درصد ترانزیت وتخلیه وبارگیری حدود 85 درصد كالاهای كانتینری درسطح كل بنادر كشور را پشتیبانی می كند.
بندر شهید رجایی با 18 دستگاه گنتری كرین (جرثقیل غول پیكر جهت تخلیه و بارگیری كانتینری) و40 پست اسكله، بزرگترین و پیشرفته ترین بندر كانتینری ایران است.
عملیات كانتینری در حوزه بندری از جمله شاخصهای مهمی است كه مدتهای بسیاری بود خبری از رشد این عملیات در بزرگترین بندر تجاری ایران وجود نداشت.
اما خوشبختانه با تلاش های دولت تدبیر و امید و به دنبال توافق برجام و استقبال خطوط كشتیرانی برتر دنیا برای حضور در بندر شهید رجایی و افزایش تردد خطوط كشتیرانی لاینر به این بندر، این عملیات رشد قابل ملاحظه ای یافته است كه در نوع خود نشان از رشد اقتصادی در كشور دارد.
بندر شهید رجایی در 23 كیلومتری غرب بندرعباس مركز استان هرمزگان واقع شده است.
كاروان تدبیر و امید به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری كشورمان امروز چهارشنبه نهم اسفندماه میهمان مردم هرمزگان است.
در این سفر 2 روزه 15 طرح مهم با هزینه بیش از 40 هزار میلیارد ریال از جمله فولاد صبا، مرحله جدید بندر شهید رجایی، پالایشگاه گاز گورزین قشم، طرح افزایش بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس افتتاح وعملیات اجرایی 15 طرح دیگر نیز با اعتبار بیش از 2 هزار میلیارد تومان آغاز می شود.
این دومین سفر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به استان هرمزگان در سال جاری است و رییس جمهوری، نهم و دهم اردیبهشت ماه امسال به بندرعباس سفر كرد كه طی آن مرحله اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس، صبا فولاد خلیج فارس و چند طرح عمرانی دیگر به بهره برداری رسید..
احداث زیرساخت های فاز 3 بندر شهید رجایی در جریان نخستین سفر دكتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به استان هرمزگان(ششم اسفندماه 92) در دستور كار قرار گرفت و پس از انجام یكسری مطالعات، كمتر از یكسال بعد (بهمن ماه 93)عملیات عمرانی این طرح عظیم بندری با حضور معاون اول رییس جمهوری، شروع شد.
نتیجه این حركت راهبردی علاوه بر رونق گرفتن تعاملات بین المللی ایران با كشورهای غربی در دوره پسابرجام و تامین تجهیزات استراتژیك اسكله های فاز 2، ظرفیت مهم ترین بندر كشور به شش میلیون تی.ای.یو كانیتنر افزایش پیدا كرده و مهم تر از همه اینكه، طی سه چهار سال اخیر برای جمعیتی نزدیك به چهار هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده كه نقطه عطفی در عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال 96 (اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) قلمداد می شود.
7198//7408/1042
بندرعباس - ایرنا - رییس جمهوری با اشاره به نقش مهم بندر شهید رجایی در اقتصاد ایران گفت: این بندر، بندری مهم و راهبردی برای كشور و نقش آن، نقشی ملی است.