هيرش رضايي روز سه شنبه با حضور در غرفه ايرنا در هفتمين نمايشگاه بزرگ كردستان اظهار كرد: اطلاع رساني در حوزه كتاب و كتابخواني با توجه به اينكه مجازي آن رقيب جدي آن است، از اهميت ويژه اي برخوردار است و بايد رسانه ها جمعي بخشي از توان خود را به اين سمت معطوف كنند.
وي افزود: با توجه به گستردگي و حضور ناشران برجسته كشوري و همچنين ناشران اقليم كردستان عراق در هفتمين نمايشگاه كتاب كردستان، تنوع در اين نمايشگاه به خوبي مشاهده مي شود و هر كسي مي تواند براي سليقه خود كتاب انتخاب كند.
رضايي تاكيد كرد: ايجاد تنوع از رمزهاي موفقيت در يك نمايشگاه است كه هفتمين نمايشگاه كتاب كردستان از اين ويژگي بخوبي برخوردار است.
مديركل روابط عمومي و اطلاع رساني استانداري كردستان يادآور شد: بايد قبول كنيم سرانه مطالعه در كشور ما پايين تر از ساير كشورهاست كه اين موضوع قابل قبولي نيست و انتظار مي رود خانواده ها ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني را از درون خود شروع كنند.
به گفته وي، دولت براي رسيدن به اين هدف با حمايت از برپايي نمايشگاه، ناشران و نويسندگان بستر مناسبي را فراهم كرده است.
رضايي اضافه كرد: ضرورت حمايت از نويسندگان و ناشران استاني هم اكنون بيشتر از گذشته احساس مي شود و اميد است دولت حمايت هاي خود در اين حوزه براي تقويت و اعتلاي فرهنگ در كردستان ادامه دهد.
به گزارش ايرنا، هفتمين نمايشگاه كتاب كردستان با حضور معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون وزير فرهنگ و جوانان كردستان عراق،نماينده ولي فقيه و استاندار كردستان روز يكشنبه 13 اسفند با برپايي 230 غرفه در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي سنندج گشايش يافت.
628 ناشر براي حضور در اين نمايشگاه متقاضي شده بودند كه 338 ناشر براي حضور در هفتمين نمايشگاه بزرگ كتاب كردستان انتخاب شدند.
علاوه بر ناشران داخلي، 14 ناشر برجسته منطقه شمال عراق (اقليم كردستان) دو هزار و 718 عنوان كتاب شامل 42 هزار نسخه را در اين نمايشگاه عرضه مي كنند.
هفتمين دوره نمايشگاه بزرگ كتاب استان كردستان پس از وقفهاي سه ساله 13 تا 18 اسفند ماه جاري با حضور ناشران برجسته و فعال كشوري و منطقه شمال عراق در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي سنندج در حال برگزاري است.
7349/9102
سنندج - ايرنا - مديركل روابط عمومي و اطلاع رساني استانداري كردستان گفت: اطلاع رساني يكي از نيازهاي اصلي براي ترويج فرهنگ و افزايش سرانه مطالعه در جامعه است.