اللهيار دولتخواه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان كرد: پنج هكتار از زمين هاي حاشيه محل دفن زباله ها در ابوزيدآباد از توابع آران و بيدگل نهالكاري شده و نهالكاري 125 هكتار ديگر نيز در دستور كار مديريت پسماند شهرستان است.
وي افزود: درخت هاي شور گز در قالب اين طرح سه رديف در اطراف چاله زباله كاشته خواهد شد تا از انتشار آلودگي ها، مواد سبك و پلاستيكي تا حدودي جلوگيري شود.
رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان آران و بيدگل همچنين از راه اندازي كامل كارخانه توليد كمپوست در آن محل خبر داد.
او گفت: تا كنون تنها واحد جداسازي راه اندازي شده بود كه قسمت تبديل به كود نيز تا پس از تعطيلات نوروزي راه اندازي مي شود تا چرخه توليد را تكميل كنيم و زباله هاي بيشتري تبديل به كمپوست شوند.
به گزارش ايرنا، چاله زباله ابوزيدآباد سال ها محل انباشت انواع زباله بوده و روزانه نزديك به 200 تن زباله در اين منطقه دپو و دفن مي شود كه تنها مقدار كمي از آن به بازيافت مي رسد.
چاله زباله مدفن نهايي پسماند شهرهاي كاشان، آران و بيدگل و چند شهر و روستاي ديگر در شمال استان اصفهان است كه در فاصله تقريبي پنج كيلومتري زمين هاي كشاورزي و هشت كيلومتري واحدهاي مسكوني بخش كويرات شهرستان آران و بيدگل تجميع مي شود.
ابوزيدآباد، از شهرهاي تابعه آران و بيدگل در 30 كيلومتري شمال شرق اين شهرستان قرار دارد.
شهرستان آران و بيدگل با 103 هزار نفر جمعيت در فاصله 215 كيلومتري شمال اصفهان واقع است.
7472/8123
كاشان- ايرنا- رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان آران و بيدگل با تاكيد بر ضرورت چاره انديشي براي معضل دفن زباله هاي شمال استان اصفهان، از اجراي طرح نهالكاري در 125 هكتار از زمين هاي حاشيه چاله زباله ابوزيدآباد خبر داد.