۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۱۶
کد خبر: 82859453
T T
۰ نفر

هزار دستگاه كمباین در اراك تولید شد

۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۱۶
کد خبر: 82859453
هزار دستگاه كمباین در اراك تولید شد

اراك - ایرنا - مدیر عامل شركت كمباین سازی ایران (اراك) گفت: امسال یك هزار دستگاه كمباین در این شركت تولید شد كه 700 دستگاه آن روانه بازار داخلی و خارجی شده است.

علی اصغر حمیدی فر روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قیمت هر یك از این كمباین ها بر اساس مشخصات فنی و انتخاب مشتریان از یك میلیارد و 400 میلیون تا یك میلیارد 600 میلیون ریال متغیر است كه بر این اساس میانگین ارزش تولیدات این شركت در سال جاری، بیش از یك هزار و 500 میلیارد ریال برآورد می شود.
وی بیان كرد: بخش قابل توجهی از تولیدات شركت كمباین سازی ایران امسال به ارزش بیش از 400 هزار دلار به خارج از كشور صادر شد كه این مهم در چند سال گذشته بی سابقه است.
مدیرعامل شركت كمباین سازی ایران اظهار كرد: صدور 12 بیلر به كشور سودان، 30 بیلر به ازبكستان، 12 بیلر به تاجیكستان و سه كمباین به قزاقستان از دیگر فعالیت های سال جاری كمباین سازی ایران در اراك بوده است.
وی گفت: محصولات تولیدی شركت كمباین سازی ایران در سال های قبل به 15 كشور جهان صادر می شد اما، امسال عراق و سوریه نیز به جرگه كشورهای هدف صادراتی این شركت پیوسته اند.
حمیدی فر با بیان اینكه بیش از هفت هزار دستگاه كمباین فرسوده در كشور وجود دارد، اظهار كرد: جایگزینی این تجهیزات فرسوده برای جلوگیری از هدررفت محصول از مباحت مورد تاكید دولت یازدهم و از بندهای برنامه پنجم توسعه است.
مدیرعامل شركت كمباین سازی ایران بیان كرد: كمباین های فرسوده سالانه بیش از 880 هزار تن ریزش و هدر رفت جو و گندم دارند كه با احتساب میانگین قیمت یك میلیارد و 500 میلیون ریالی هر دستگاه كمباین، سالانه به میزان ارزش هفت هزار و 900 دستگاه كمباین، هدر رفت محصولات استراتژیك كشاورزی رخ می دهد.
وی تاكید كرد: جایگزینی كمباین های فرسوده نیازمند اعطای تسهیلات با بهره پایین به كشاورزان است و این مهم علاوه بر جلوگیری از هدررفت محصولات، برای این شركت نیز كارسازی ایجاد كرده و تثبیت اشغال را در پی دارد.
شركت كمباین سازی ایران در سال 1348 در اداره ثبت شركت‌ها و مالكیت صنعتی شهرستان تهران به نام شركت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سال‌های 1349 و 1361 به ترتیب با عناوین 'ایران جان دیر' و 'كمباین‌سازی ایران' تغییر نام داشته است.
در سال 1384 بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی 53 درصد از سهام این شركت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال 1392 نیز آستان قدس رضوی با پرداخت 400 میلیارد ریال سهام خود را به 75درصد افزایش داد.
3017/6013/
۰ نفر