رضا پورآئين روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: طرح سلامت نوروزي از 15 اسفند در دزفول آغاز شده و تا سوم فروردين جاري، 2 هزار و 764 مورد بازديد از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي انجام شد.
وي با بيان اينكه اين طرح تا 17 فروردين ادامه دارد گفت:در اين مدت 591 بازديد از اماكن عمومي صورت گرفته و 2 هزار و 408 مورد كلرسنجي از شبكه توزيع آب انجام شد.
رييس مركز بهداشت دزفول ادامه داد:همچنين 107 مورد نمونه برداري مواد غذايي و 164 نمونه برداري آب از نظر ميكروبي صورت گرفت.
وي اضافه كرد:همچنين در اين مدت 9 تن انواع مواد غذايي شامل پنير، دوغ محلي و صنعتي، كلوچه، كيك، روغن فلافل، ترشيجات،همبرگر، شيريني قنادي، پيراشكي و ماكاروني تاريخ گذشته كشف و معدوم شد.
وي گفت:در سامانه رسيدگي به شكايات نيز به 22 مورد شكايت رسيدگي شده كه بيشترين موارد مربوط به مواد غذايي، دستشويي عمومي و پسماندهاي تلنبار شده بود.
وي افزود:در بازرسي انجام شده 314 كارت تندرستي نيز براي كسبه دزفول صادر شد.
7278/ 6037
دزفول - ايرنا - رييس مركز بهداشت دزفول گفت: 240 واحد صنفي اين شهرستان در طرح سلامت نوروزي و بازرسي از مراكز تهيه غذا، به دليل تخلف بهداشتي به مراجع قضايي معرفي شدند.