به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از روزنامه ديلي ميل، نتايج تحقيقات انجام شده در سال هاي اخير مصرف گوشت قرمز را با ابتلا به يك سري مشكلات سلامتي مانند نارسايي قلبي، تسريع پيري و ابتلا به بيماري آلزايمر ارتباط داده اند.
اكنون يك مطالعه جديد كه توسط محققان انگليسي صورت گرفته نشان مي دهد كه يك رژيم غذايي حاوي گوشت قرمز با افزايش خطر ابتلا به يك نوع سرطان روده بزرگ در زنان ارتباط دارد.
محققان دانشگاه ليدز در انگليس با بررسي يك مطالعه كوهرت (گونه اي از مطالعات مشاهده اي) درصدد يافتن اين موضوع برآمدند كه آيا رژيم هاي غذايي حاوي گوشت قرمز، گوشت ماكيان، ماهي يا رژيم هاي غذايي گياه خواري با خطر ابتلا به سرطان كولون و ركتوم (سرطان روده بزرگ) ارتباط دارند يا خير.
محققان در اين مطالعه داده هاي سلامتي 32 هزار و 147 زن انگليسي را مورد بررسي قرار دادند. نتايج اين مطالعه نشان داد كه مصرف منظم گوشت قرمز با ميزان بالاتر ابتلا به سرطان قسمت انتهايي روده بزرگ در اين زنان ارتباط داشت.
همچنين اين مطالعه يك خطر كاهش يافته اي را در ابتلا به سرطان قسمت انتهايي روده بزرگ در زناني نشان داد كه رژيم هاي غذايي فاقد گوشت قرمز داشتند.
محققان تاثير مصرف انواع مختلف گوشت قرمز و الگوهاي رژيم غذايي را بر محل هاي ابتلا به سرطان، يكي از بزرگترين چالش ها در مطالعه رژيم غذايي و سرطان كلوركتال عنوان كردند.
با اين حال آنها خاطر نشان كردند كه اين تحقيق يكي از معدود تحقيقاتي است كه اين ارتباط را مورد بررسي قرار مي دهد و به تجزيه و تحليل هاي بيشتري در يك مطالعه بزرگتر نياز است.
مقاله اي در ارتباط با اين مطالعه در شماره اول آوريل 2018 مجله بين المللي Cancer منتشر شده است.
علمي**2038** 1418
تهران-ايرنا- نتيجه يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه مصرف گوشت قرمز با خطر ابتلا به سرطان قسمت انتهايي روده بزرگ در زنان ارتباط دارد.